Bugunle birlikte 4 gun senle ayniHadi hayırlısı bakalım kaç gün kaldı senin
İnsallah canim hatta daha fazla dayanamiyor gozlerm uyucam biraZİnanirmisin bende hem uyuyorum hem çok üşüyorum inşallah belirtidir bunlar
Bence hepimiz adet olucaz toplu katliammmm ortalık kan gölüne dönecekkkk))))
İnşallah Can'ım oda büyük bi sorunhayırlısı canım valla hamile değilsem inşallah adetim düzene girer adet olurum normalde 33 günde bir oluyorum ama 2 aydır 47 günü buluyor düzelsin istiyorum artık...
Beyaz mı şeffaf mı yani yumurtlama akıntısı gibi mi ?Canim benim yaklasik 1 haftadir adetbsancisiyla birlikte akintim vardi beyaz akinti ama koku ve kasinti yoktu hic.Resmwn akinti geldginde adet oldum sanip kosuyordum wc .Yine oyle akinti geldi adet sandim pet ile gittim baktim beyaz aknti busfer pet taktim ic cnsrim batmasb diye ama pet taktgimn ertesj gunu yani dun cok kasinti basladi birden bire ya en vasndan mantardi yada ped takinca nemli biraktgi icn kasinti yapti dye dysnyrum ben her ihtmle karsi krem surdym bugun yok hic kasnti akintimAdet sancimda gecti.
Ay ben o ottan nefret ederim kız :)) kaynamış yumurta yedim kesti valla!Canim dereotu istahi keser diyolar bi dene istersen bi tutam at ağzina
Bende normalde çok iştahlı biriyimdir ama iki uc gundur mide yanmasi yasadigim icin bisey yiyesim gelmiyo bende ates olcumune baslicam ama bence muhtemel yumurtlama tarihinden itibaren baslayalimAy ben o ottan nefret ederim kız :)) kaynamış yumurta yedim kesti valla!
Bu ay Ateş ölçüm yapacam hele bi de bunu demiyelim bakalım ne olacak.. Adetim bittiği günden ölçmeye başlıcam ay bitimine kadar bide böyle deneyelim Ateş ölçer olan varsa birlikte deneyelim
Ben ateşle takip ettiğim ay hamile kalmıştım ćizelge oluştur ateşini her gün sabah yataktan kalkmadan ölç ve çizelgeye kaydet hangi gün ilişki oldu akıntı regini kıvamını miktarını kaydet gün aşırı dene ama yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve sonrası peşpeşe dene derece düştüğü gün zaten ertesi gün yumurtlicanın habercisi :)Ay ben o ottan nefret ederim kız :)) kaynamış yumurta yedim kesti valla!
Bu ay Ateş ölçüm yapacam hele bi de bunu demiyelim bakalım ne olacak.. Adetim bittiği günden ölçmeye başlıcam ay bitimine kadar bide böyle deneyelim Ateş ölçer olan varsa birlikte deneyelim
Tatlı bayanlar 7 gün gecikmem var 12. Gün yumurtlamıştım döngüm 30 26. Gün hasta olmalıydım olmadım en son geçen perşembe test yaptım negatif 3 gündür yumurtlama akıntısı gibi şeffaf akıntım var acaba tekrar mı yumurtlama oluyor test aldırmıyor kocam izinli şuanda işe bi gitse ben alaçam da sağlık ocağına gittim kan verecektim hormon bakmıyoruz dedi bakılıyor diye biliyordum ayın 2 sinde dr randevum var o zamana kadar nasıl beklim çatlarım
bi de ben de ekstradan baş ağrısı ve gaz var. karnımda bişeyler oynuyor sanki, mide ağrısı yapıyor sonra daTatlı bayanlar 7 gün gecikmem var 12. Gün yumurtlamıştım döngüm 30 26. Gün hasta olmalıydım olmadım en son geçen perşembe test yaptım negatif 3 gündür yumurtlama akıntısı gibi şeffaf akıntım var acaba tekrar mı yumurtlama oluyor test aldırmıyor kocam izinli şuanda işe bi gitse ben alaçam da sağlık ocağına gittim kan verecektim hormon bakmıyoruz dedi bakılıyor diye biliyordum ayın 2 sinde dr randevum var o zamana kadar nasıl beklim çatlarım
O değilde 5 aylık kızım var bizim kaçamak oldu yumurtlamaya denk geldi olursa bize baya süpriz olacak :)) kızım hiç akıntım yoktu sadece 1 defa beyaz krem gibi akıntı olmuştu o kadar ama her hamilelik farklı oluyor yoksa da hemen adet olmak istiyorum belirsizlik çok kötü :)ay canım tam yazacaktım aynı şeyleri. ben de aynı durumdayım. cuma olmam gerekiyordu, cumartesi test yaptım negatif. akıntı durumumuz da aynı, ben de çok merak ediyorum ne ola ki:/
Kızım da benim çok gaz olmuştu şişkinlik sık idrar wc ye yorgan yastık atasım vardı :))) baş ağrısı genelde erkek bebeklerde oluyormuş biliyormusun öyle duydum hadi müjdeli haberler inşallah :))bi de ben de ekstradan baş ağrısı ve gaz var. karnımda bişeyler oynuyor sanki, mide ağrısı yapıyor sonra da
Allah isteyene versin o vakit :) ben çok istiyorum ama negatifi görünce nasılsa değilim diye saldım, inşallah sürpriz olur bana da:)))O değilde 5 aylık kızım var bizim kaçamak oldu yumurtlamaya denk geldi olursa bize baya süpriz olacak :)) kızım hiç akıntım yoktu sadece 1 defa beyaz krem gibi akıntı olmuştu o kadar ama her hamilelik farklı oluyor yoksa da hemen adet olmak istiyorum belirsizlik çok kötü :)
5 gün geçene kadar benimde negatifti 27. Gün döllenme olmuş kanda çıktı valla bende hamileysem sevinirim ikisi bir arada çıkar :))Allah isteyene versin o vakit :) ben çok istiyorum ama negatifi görünce nasılsa değilim diye saldım, inşallah sürpriz olur bana da:)))
Adet bitiminden başlamışlar Can'ımBende normalde çok iştahlı biriyimdir ama iki uc gundur mide yanmasi yasadigim icin bisey yiyesim gelmiyo bende ates olcumune baslicam ama bence muhtemel yumurtlama tarihinden itibaren baslayalim
canım onu bende yapacaktım ama 2-3 ayda anca anlayabiliyormuşsun yumurtlayabileceğin günleri o nedenle 2-3 ay çok geç benim için ben tutmazsa ağustosta ovu testi alcam sanki o daha garantiAy ben o ottan nefret ederim kız :)) kaynamış yumurta yedim kesti valla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?