Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım onu bende yapacaktım ama 2-3 ayda anca anlayabiliyormuşsun yumurtlayabileceğin günleri o nedenle 2-3 ay çok geç benim için ben tutmazsa ağustosta ovu testi alcam sanki o daha garanti
Sen o Zaman ikisini de takip et ovü testide kullan Ateş'ini de ölç. Ben mayısta ovü testi yaptım olmadı Can'ım benim ki inşallah senin ki tutar

Sen o Zaman ikisini de takip et ovü testide kullan Ateş'ini de ölç. Ben mayısta ovü testi yaptım olmadı Can'ım benim ki inşallah senin ki tutar
Ben de atesimi ölçüyorum, ovulasyon testi de kullanıyorum ama hala tutmadı

Kızlar adetime 1 hafta var ve ovu. Testi yaptım pozitif çıktı 3 defa oldu yapıyorum cuma pazar bide bugün pazartesi hep koyu çıkıyor ama benim yumurtlama günüm geçti test bozuk falan da değil yumurtlama 1 gün süre diye biliyorum ben

Bugün ki ovu. Testim 3 cuma pazar ve bugün pazartesi yaptığım testler aynı bi bilgisi olan varmı arkadaşlar

Eklentiler

• 20160725_131316.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 31
bu ay 2 defa yumurtlama gerçeklemiş olabilir

Kinali kuzu canim ovulasyon testi icin bu kesinlikle pozitif ya hamilesin ya da yeni yumurtluyorsun. Digerleri tam pozitif degildi. Dün yada daha onceki gün akintin var mıydı

Hmm evet demin okudum denemekten birsey kaybetmeyiz keske bu ay kalsakta 9 ay kafamiz rahat etse her ay ayni celiski:/
Esasta takıntı haline ettirdiğimiz için böyleyiz ya evlenmeden önce adetim ne Zaman gelicek geldi gitti umrumda değildi. Şimdi ise gün sayıyoruz ya komedi gb

Esasta takıntı haline ettirdiğimiz için böyleyiz ya evlenmeden önce adetim ne Zaman gelicek geldi gitti umrumda değildi. Şimdi ise gün sayıyoruz ya komedi gb
ve zaman geçmiyor beklediğimiz için. ben 2 adet arasının çok az olmasından yakınırdım hele yazın olmayayım diye dua ederdimşimdi günler geçmiyor sanki sıkılıyorum acaba gelecek mi gelmeyecek mi dye

2 defami oluyor mu ki öğle ama hiç yumurtlama belirtisi yok yani akıntı falan gibi hiçbirşey yok
tatlım sen ovulasyon saatlerine dikkat ediyorsun dimi sabah 10 dan akşam 8e kadar olan ara zamanda yapmalısın 10dan önce 8 deb sonra yaparsan doğru sonuç olmuyor diğerlerinde saate dikket ettin dimi. birde testleri dışarda saklayacaksın buzdolabına falan koyma

bence asıl pozitif bu canım diğerleri çok açıktı bence daha yeni yumurtluyorsun...

Cnm gittikçe koyulasiyor dün de ykotim koyuydu cuma günü de yaptım koyuydu hem adetim birlikten 2 gün sonra yaptım yine koyuydu ozaman kaç defa yumurtluyorum ama anlamadım neyse değerlendiririm bu günü 2vgun sonra yine yapacam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…