Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

değerlendir tatlım ne olur ne olmaz valla ben önceden de demiştim senin ovu testlerinden anlamadım hiç bir şey

ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ UYGULANAMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKEN ÖNEMLİ NOKTALAR:
*Ateş ölçme yöntemi yumurtladıktan ancak 3 gün sonra size yumurtanın gününü verir. Ateş ölçme yönteminin tek dez avantajı da yumurtlama gününün önceden bilinememesidir. Fakat aylarca bu yöntemi uygularsanız, eski tablolarınıza göre yumurtlama gününüzü öngörebilirsiniz.
Örneğin; yumurtlamadan önce kiminin ateşi belli bir derecede sabitlenirken, kiminin ateşi düşüşe geçer. Kiminin de normal düşük seyrinde devam ederken birden yüksek seyrine geçer. Siz de kendi ateş düzeninizi aylarca ateş ölçme yöntemini uygulayarak keşfedebilir, yumurtlama günleri için belki bir öngörüde bulunabilirsiniz.

Son bir nokta: Gebelik için önemli olan ateş yükselmeden içeride sperm olmasıdır. Ateş yükseldikten sonra gebelik şansı azalır. Ancak işi şansa bırakmamak için ateş yükseldikten sonraki 3 günde gün aşırı ilişkiye devam etmek faydalıdır.

burdaki ateş ölçme yöntemi konusundan alıntı yaptım kızlar aylarca uğraşıp tahmini gün bulunuyor ve ateş yükselmeden sperm içerde olması lazım deniyor ateşin ne zaman çıkacağı belli olmaz ki sperm içerde olsun bence güzel ama zor bir yöntem

Kızlar ya bende çok çocuk istiyorum 1 yıllık evliyim adetim 15 gün falan geçti test yapmadım daha öncede geçmişti çıkmadı testte ama bu sefer belime ağrı giriyo kasiklarinda ağrı oluyo bide göğüslerde dolgunluk var ama test yapmaya korkuyorum yyinecikmaz diye deneyimi okan varsa lütfen cevap yazsın

Yok kız ben şimdi daha emin oldum Regl olurum. Diğer aya kaldı benim şansım hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canim hepimiz bir umut bekliyoruz tez zamanda inşallah mutlu haberler alırız

Günden güne bu hamilelik olayına ilgim azalıyor. Hevesim kalmadı zaten Sağolsun benim yumurtaların çatlamaya niyeti yok çatlamasın orda kalsın belki kına yakar kendine sinir ya :))))

Hayırlısı olsun canim hepimiz bir umut bekliyoruz tez zamanda inşallah mutlu haberler alırız
Aman Can'ım boşversene anca testlere para verip boşu boşuna hevesleniyoruz değmez!!
Belirtim yoktu bu ay yine olmadı belirtim vardı yine olmadı yok yani olmuyor zorlamanın da bir mantısı yok..

Çok önemsiyoruz ya ondan böyle zaten.. Bir şeyi çok isteyince olmaz her ay böyleyiz umut umut umut her seferinde hüsran... Bizede yazık ya ne günahımız var oturmuşuz evimizde minti minti milyon araştırma içindeyiz kız kpps ye girsek bu performansla birinci oluruz.. :)))

15 gün az bir süre değil bence test yap hamilesin ya da değilsin kısmet ama böyle bilmeden durmakta iyi değil bence

Merhaba bayanlar 3 gundur girmiyordum foruma bugün doktoragittim yine serophene verdi sabah akşam birde inofolic şase verdi sabah akşam 2 şer paket. Bende ekstra olarak sabah akşam bal çörek otu tarçın kürü yapacam yani tam gaz hazırlanıyoruz yeni yumurtlamaya bakalım nasip artık yeni hamişler var mı???

hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umutlar inşallah bizimde bat gelse bir an önce rahatlasak H hafsa nil doktora gidip kan verecekti inşallah güzel haberlerle döner

Öğleymis ama idrar tahlili yaptırdım baya ogle birşey demediler yani bahadır 1 yıldır var bende bu akıntı ama tahlil de rahim ultrasonunda falan çıkmadi
Kuzum o enfeksiyon direk kurutulması lazım. Ve inan ki hamile kalsan bile düşüğe bile sebep olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…