- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
değerlendir tatlım ne olur ne olmaz valla ben önceden de demiştim senin ovu testlerinden anlamadım hiç bir şeyCnm gittikçe koyulasiyor dün de ykotim koyuydu cuma günü de yaptım koyuydu hem adetim birlikten 2 gün sonra yaptım yine koyuydu ozaman kaç defa yumurtluyorum ama anlamadım neyse değerlendiririm bu günü 2vgun sonra yine yapacam bakalım
Bak bazı insanlar adetine yakın yumurtlar değerlendir mutlaka bu günleri hamile olabilirsin de
değerlendir tatlım ne olur ne olmaz valla ben önceden de demiştim senin ovu testlerinden anlamadım hiç bir şey
Ben sabah ölçtüm 37'2 çıktı ertesi günler 36'8 sabittiHer gün 8.30 da ölçüyorum yumurtlamadan sonra 36.7 yada 36.8 çıkıyor
Yükselmesi hamilelik belirtisi olabilir mi acabaBen sabah ölçtüm 37'2 çıktı ertesi günler 36'8 sabitti
O yumurtlama akıntısı degil ama hayirlisi olsun canim anlayamadim gitti senin testleriAkıntı falan yoktu da dün birkaç damla beyaz akıntı oldu o olabilirmi
Yok kız ben şimdi daha emin oldum Regl olurum. Diğer aya kaldı benim şansım hayırlısı olsunYükselmesi hamilelik belirtisi olabilir mi acaba
Hayırlısı olsun canim hepimiz bir umut bekliyoruz tez zamanda inşallah mutlu haberler alırızYok kız ben şimdi daha emin oldum Regl olurum. Diğer aya kaldı benim şansım hayırlısı olsun
Aman Can'ım boşversene anca testlere para verip boşu boşuna hevesleniyoruz değmez!!Hayırlısı olsun canim hepimiz bir umut bekliyoruz tez zamanda inşallah mutlu haberler alırız
Kızlar ya bende çok çocuk istiyorum 1 yıllık evliyim adetim 15 gün falan geçti test yapmadım daha öncede geçmişti çıkmadı testte ama bu sefer belime ağrı giriyo kasiklarinda ağrı oluyo bide göğüslerde dolgunluk var ama test yapmaya korkuyorum yyinecikmaz diye deneyimi okan varsa lütfen cevap yazsın
hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umutlar inşallahMerhaba bayanlar 3 gundur girmiyordum foruma bugün doktoragittim yine serophene verdi sabah akşam birde inofolic şase verdi sabah akşam 2 şer paket. Bende ekstra olarak sabah akşam bal çörek otu tarçın kürü yapacam yani tam gaz hazırlanıyoruz yeni yumurtlamaya bakalım nasip artık yeni hamişler var mı???
tatlım onlar yumurtlama belirtileriymiş ben çalışmalara erken başladığım için umutlandım şimdi son 1 haftaya girdim bakalım bu ay bittiğinde sonuç ne olacakSende bi gelişme var mı canım ağrılarım var diyordun
Uwwwww doktora gitmen lazım bende de olmuştu. Fitille ilaç verecektirKızlar yaa yeşilimsi bi akintim var sizce ne bu acaba tehlikelimi
Kuzum o enfeksiyon direk kurutulması lazım. Ve inan ki hamile kalsan bile düşüğe bile sebep olabiliyormuş.Öğleymis ama idrar tahlili yaptırdım baya ogle birşey demediler yani bahadır 1 yıldır var bende bu akıntı ama tahlil de rahim ultrasonunda falan çıkmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?