Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar selammmmmmmmm :) bugun doktora gittim sol taraf 22 mm sağ tarafta 18 mm iki yumurtam var. Çatlama iğnesi vurdu.. İçimden bir ses olacak bu ay diyor. Dua edin inşallah olsun.. Bu ay da olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız...

Hamişler dua istiyorum bol bol :)

hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim ya

Yarın bi doktora gidicem hormon testiyle yumurta kontrolü için bakalım bana ne diyecek ona göre artık kafamda netleştirmek istiyorum. Komşumında olmuyordu doktora gitmiş hormonların bozuk yumurtan çalışmıyor demiş. Düzenli adet gören bi kadın olduğu halde olabiliyor işte.. Hiç beynimi meşgul etmicem artık en iyisi doktora gidip kontrol ettirmek

Kızlar bana fikir verirmisiniz 1
Temmuzda adet oldum bgn adet olmam lazım henüz yok ama 18temmuz akşamında kahverengi leke geldi ertesi gunde 1 2 damla geldi snra kesildi bu arada ara ara karnına sancı girio sağ kasigimada bide göğsünde sancı oluyo bgnde sabhtan beri hiç hakim yok uyku modundayim yarım saattir falanda migdem bi tuhaf anlayamadım hamile olabilirmiyim sizce çarşamba için aile hekimimden randevu aldım kan testi yaptrcm tabi adet olmzsam

Kizlar galiba hamileyim ebe arkdsm beni muayene etti dedi kesin hamilesin kasiklarin sertlesmis persembe gunu dr gidecem bugun 8 gundur gecikiyorum dr gidecegmgun 11 gun gecicek suan varsa 5hafta 2 gunluk o zamna kdar 6bhaftalik olur

Kizlar galiba hamileyim ebe arkdsm beni muayene etti dedi kesin hamilesin kasiklarin sertlesmis persembe gunu dr gidecem bugun 8 gundur gecikiyorum dr gidecegmgun 11 gun gecicek suan varsa 5hafta 2 gunluk o zamna kdar 6bhaftalik olur
Neden bi test yapmıyosun

İdrar testi yapsan çıkar benceben adete 5 gün kala öğrenmiştim idrar testiyle.ki senin günün gelmiş. Hayırlısı olsun insallah hamilesindir

Bugün ki ovu. Testim 3 cuma pazar ve bugün pazartesi yaptığım testler aynı bi bilgisi olan varmı arkadaşlar
Adetin kaç gün var?eğer adetin yaklaştiysa hamile olabilirsin.hamileykende böyle çıkıyo ovu testi.ben ilk ovu.testinden öğrendim hamileligimi.çünkü siliklesmisti bi kaç gün sonra adete yakın yaptığımda tekrar koyulaşmisti ve hamileydim

Ekstra bir durum yoksa hamilesin diye düşünüyorum canım. Ovu testi siliklestikten sonra tekrar koyulasiyorsa adete yakın bu hamilelik oluyor çoğu zaman.hadi inşallah. Ama bazen tekrar yumurtlama da olabiliyormus.bi de pcos hastalarında böyle cikabilirmis

Bir de soğan Kürü ve testere dişli aslan pencesi kürlerini denemenizi öneririm kizar bişey kaybetmezsiniz.bundan da sonuç alamazsaniz bal çörek otu tarcin deneyin.bu arada mutlaka hormonlariniza baktırın.unutmayın prolaktin yüksekse düşürmeden hamile kalmanız zor.dusurmesi de kolay oluyor yüksekse endişelenmeyin.hepinizi çok iyi anlıyorum.bir zamanlar bu topikteydim bende.şimdi ise kuzucum yanımda çok şükür darısı başınıza insallah

Ben seni hatırlıyorum sanki doğummu yaptın Allah bağışlasın kaç aylık :)

Ben de hatırlıyorum. .benim de bebeğim yanımda şükür darısı tüm isteyenlere olsun inşallah....Ayrıca ben de soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım

Bugün ki ovu. Testim 3 cuma pazar ve bugün pazartesi yaptığım testler aynı bi bilgisi olan varmı arkadaşlar
Cnm bu ay en cok senin durumunu merak ediyorm testlern gide gide koyulasmasi gerekirken bi dengesizdi tum ay insallh gebeliktendr:)

Kızlar bi yarım saattir adet sancısı çekiyorum daha 4-5 günüm var geçende aynısını yaşadım.. Böyle bi sorun yaşayan oldumu? Bide gaz var çok kötü durumdayım

Kızlar bi yarım saattir adet sancısı çekiyorum daha 4-5 günüm var geçende aynısını yaşadım.. Böyle bi sorun yaşayan oldumu? Bide gaz var çok kötü durumdayım

Ayni sorn bende de var cnm adetime 5 gun var ama 2 gun once adet sancisi gibi ani bi sanci geldi bi sure sonra gecti.nedeni ne olabilir bilmiyrm. Bilen varsa yanitlasa iyi olurdu

ben iki defa yaşadım onu, hatta ilişkiye girdiğimde de Ağrım artıyordu benim adet olacak gibi. Sonradan hiçbir sorun yaşamadım. İnşallah senin Bebek sancısıdır :)

Ayni sorn bende de var cnm adetime 5 gun var ama 2 gun once adet sancisi gibi ani bi sanci geldi bi sure sonra gecti.nedeni ne olabilir bilmiyrm. Bilen varsa yanitlasa iyi olurdu
Bende de oldu işte sonra geçti şimdi yine başladı adetim gelmeden olmaz ki adetimde de çok az olurdu sancım.. Şimdi gaz da var kasıklarım da batma oluyor yarın doktora gidicem zaten neyse çıksın ortaya ben hiç böyle olmazdım soğuk almış olabilirim. Yarın sana bilgi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…