hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim yaKızlar selammmmmmmmm :) bugun doktora gittim sol taraf 22 mm sağ tarafta 18 mm iki yumurtam var. Çatlama iğnesi vurdu.. İçimden bir ses olacak bu ay diyor. Dua edin inşallah olsun.. Bu ay da olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız...
Hamişler dua istiyorum bol bol :)
İnşallah CNm :) inşallah sağlıkla bu ay gelir sağlıkla da büyür :) bir seneden fazladır istiyoruz. Hiç bu kadar içim umut dolmamıştı. Resmen içim içime sığmıyor sanki hamileyim :)))hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim ya
Neden bi test yapmıyosunKizlar galiba hamileyim ebe arkdsm beni muayene etti dedi kesin hamilesin kasiklarin sertlesmis persembe gunu dr gidecem bugun 8 gundur gecikiyorum dr gidecegmgun 11 gun gecicek suan varsa 5hafta 2 gunluk o zamna kdar 6bhaftalik olur
İdrar testi yapsan çıkar benceKızlar bana fikir verirmisiniz 1
Temmuzda adet oldum bgn adet olmam lazım henüz yok ama 18temmuz akşamında kahverengi leke geldi ertesi gunde 1 2 damla geldi snra kesildi bu arada ara ara karnına sancı girio sağ kasigimada bide göğsünde sancı oluyo bgnde sabhtan beri hiç hakim yok uyku modundayim yarım saattir falanda migdem bi tuhaf anlayamadım hamile olabilirmiyim sizce çarşamba için aile hekimimden randevu aldım kan testi yaptrcm tabi adet olmzsam
Adetin kaç gün var?eğer adetin yaklaştiysa hamile olabilirsin.hamileykende böyle çıkıyo ovu testi.ben ilk ovu.testinden öğrendim hamileligimi.çünkü siliklesmisti bi kaç gün sonra adete yakın yaptığımda tekrar koyulaşmisti ve hamileydimBugün ki ovu. Testim 3 cuma pazar ve bugün pazartesi yaptığım testler aynı bi bilgisi olan varmı arkadaşlar
Ekstra bir durum yoksa hamilesin diye düşünüyorum canım. Ovu testi siliklestikten sonra tekrar koyulasiyorsa adete yakın bu hamilelik oluyor çoğu zaman.hadi inşallah. Ama bazen tekrar yumurtlama da olabiliyormus.bi de pcos hastalarında böyle cikabilirmisKızlar adetime 1 hafta var ve ovu. Testi yaptım pozitif çıktı 3 defa oldu yapıyorum cuma pazar bide bugün pazartesi hep koyu çıkıyor ama benim yumurtlama günüm geçti test bozuk falan da değil yumurtlama 1 gün süre diye biliyorum ben
Ben seni hatırlıyorum sanki doğummu yaptın Allah bağışlasın kaç aylık :)Bir de soğan Kürü ve testere dişli aslan pencesi kürlerini denemenizi öneririm kizar bişey kaybetmezsiniz.bundan da sonuç alamazsaniz bal çörek otu tarcin deneyin.bu arada mutlaka hormonlariniza baktırın.unutmayın prolaktin yüksekse düşürmeden hamile kalmanız zor.dusurmesi de kolay oluyor yüksekse endişelenmeyin.hepinizi çok iyi anlıyorum.bir zamanlar bu topikteydim bende.şimdi ise kuzucum yanımda çok şükür darısı başınıza insallah
Ben de hatırlıyorum. .benim de bebeğim yanımda şükür darısı tüm isteyenlere olsun inşallah....Ayrıca ben de soğan kürü yaptığım ay hamile kaldımBir de soğan Kürü ve testere dişli aslan pencesi kürlerini denemenizi öneririm kizar bişey kaybetmezsiniz.bundan da sonuç alamazsaniz bal çörek otu tarcin deneyin.bu arada mutlaka hormonlariniza baktırın.unutmayın prolaktin yüksekse düşürmeden hamile kalmanız zor.dusurmesi de kolay oluyor yüksekse endişelenmeyin.hepinizi çok iyi anlıyorum.bir zamanlar bu topikteydim bende.şimdi ise kuzucum yanımda çok şükür darısı başınıza insallah
Cnm bu ay en cok senin durumunu merak ediyorm testlern gide gide koyulasmasi gerekirken bi dengesizdi tum ay insallh gebeliktendr:)Bugün ki ovu. Testim 3 cuma pazar ve bugün pazartesi yaptığım testler aynı bi bilgisi olan varmı arkadaşlar
Kızlar bi yarım saattir adet sancısı çekiyorum daha 4-5 günüm var geçende aynısını yaşadım.. Böyle bi sorun yaşayan oldumu? Bide gaz var çok kötü durumdayım
ben iki defa yaşadım onu, hatta ilişkiye girdiğimde de Ağrım artıyordu benim adet olacak gibi. Sonradan hiçbir sorun yaşamadım. İnşallah senin Bebek sancısıdır :)Kızlar bi yarım saattir adet sancısı çekiyorum daha 4-5 günüm var geçende aynısını yaşadım.. Böyle bi sorun yaşayan oldumu? Bide gaz var çok kötü durumdayım
Bende de oldu işte sonra geçti şimdi yine başladı adetim gelmeden olmaz ki adetimde de çok az olurdu sancım.. Şimdi gaz da var kasıklarım da batma oluyor yarın doktora gidicem zaten neyse çıksın ortaya ben hiç böyle olmazdım soğuk almış olabilirim. Yarın sana bilgi veririmAyni sorn bende de var cnm adetime 5 gun var ama 2 gun once adet sancisi gibi ani bi sanci geldi bi sure sonra gecti.nedeni ne olabilir bilmiyrm. Bilen varsa yanitlasa iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?