Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bi yarım saattir adet sancısı çekiyorum daha 4-5 günüm var geçende aynısını yaşadım.. Böyle bi sorun yaşayan oldumu? Bide gaz var çok kötü durumdayım
Bendede vardi sanci kac gun oncesinden sonra birden kesildi arada kasigim belim agriyor ama onun disinda adet sancisi kalmadi

Esasta takıntı haline ettirdiğimiz için böyleyiz ya evlenmeden önce adetim ne Zaman gelicek geldi gitti umrumda değildi. Şimdi ise gün sayıyoruz ya komedi gb
Evett soyle mantikli dusununce hastalik derecesindemi takiyorum acaba diyorum ama insan bos kalinca dusunuyo demekki benim 4sene once bi dusugum olmustu 5 haftalikti 2sene istemedim 2senedirde istiyorum bakalim denk gelmedi bi turlu

Iyi aksamlar kizlar banadavyardimci olursaniz cok sevinirim baska bi formada yazdim ama cvp alamadim.
Benim adetime 6 gun var ama nerdeyse 1 haftadir. Tansiyon dusuklugu kasik agrisi meme ucunda agri var. Hatta bugun dahada artii bu agri hassasiyet bir de sık idrara çikiyorum ve surekli yorgun hissediyorum. 1 oglum var ogluma hamileligimde hic belirti yoktu kasik agrim vardi hafif adet gunu test yapmistim ikiside cok koyu cikmisti cizgilerin. Sizce hamile olabilirmiyim bu gun test yaptim cikmadi yada cok istiyorum diye kendimimi kandiriyorum kam testinde cikarmi bu gun gittim saglik ocagi adetin gecsin gel dedi. Cok uzun oldu kusura bakmayin

Belirtilerin hamilelik belirtsi ama adet belirtisde boyle olyor o yzdn bilemyrum gunun gecmesni bkle yada 3 gun kala flsn test yap

Belirtilerin hamilelik belirtsi ama adet belirtisde boyle olyor o yzdn bilemyrum gunun gecmesni bkle yada 3 gun kala flsn test yap
Cok tessekkurederim hayirlisi beklemekten baska carem yok galiba sabirsizlaniyorum ilk hamileligimde degil daha tecrubeli olmam lazim ama ilkinde hic belirtim olmadi adet oncesi gogus agrisi umutlandirdi beni Rabbim dileyen herkeze nasip etsin insallah

Cnm 1 hafta var adetime keşke hamile olsam cook istiyorum

Kızlar şu iğne testi ni bugün yine tekrarladı ve iğnenin ortası siyahlasmisti bide başında nokta şeklinde siyahlasmisti vardi alt tarafta ise yine ortadaki gibi siyahlasma vardı ama ben 5 saat bekletim sadece 8 saat bekletseydim belki koyulasacakti sizce ignectestine Gore hamile miyim

İgne testine gore hamilesin canim ama en garanti normal bir test yapmak tabiki.Misal ben igne testi yapmistim yer yer kararmalar vardi ama inanmadim adetime 3 gun kala test yaptim hamileymisim.İgme testini.bide hamile olmayan arkssma yaptrmstim onunki ayni kalmis rengi.Senin belirtin var mi?

Cnm tsk ederim rahatlarin beni biraz belirtim var tabiki sol taraf belim agiriyor iğne batması gibi ara ara karnım a sancı giriyor ve cooook uyuyorum eskiden günlük 1 saat uyurdum şimdi eşim bile şaşırdı bana hamilesin kesin diyor akşam 7 de uyuyorum bazen gece uyanıyorum baZen uyanmiyorum sabah 12 ye kadar uyuyorum mesela bugün 8 bucukta uyudum 2 bucukta uyandm yani beyaz akıntıda var bide goguslerim çok sızliyor

İnsallah rabbim hayirli saglikli sekilde nasip etmistir canm bu saydiklarin hep hamilelik belirtisi

Kızlar çok kötüyüm geceden beri sanki adet olucak gb Ateş'im yükseliyor soğuk soğuk terliyorum. Çok kötüyüm sancı bi geçiyor bi geliyor ne yapsam geçer bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…