Senin ki neydi hamilemisin sen canımben iki defa yaşadım onu, hatta ilişkiye girdiğimde de Ağrım artıyordu benim adet olacak gibi. Sonradan hiçbir sorun yaşamadım. İnşallah senin Bebek sancısıdır :)
Bendede vardi sanci kac gun oncesinden sonra birden kesildi arada kasigim belim agriyor ama onun disinda adet sancisi kalmadiKızlar bi yarım saattir adet sancısı çekiyorum daha 4-5 günüm var geçende aynısını yaşadım.. Böyle bi sorun yaşayan oldumu? Bide gaz var çok kötü durumdayım
Evett soyle mantikli dusununce hastalik derecesindemi takiyorum acaba diyorum ama insan bos kalinca dusunuyo demekki benim 4sene once bi dusugum olmustu 5 haftalikti 2sene istemedim 2senedirde istiyorum bakalim denk gelmedi bi turluEsasta takıntı haline ettirdiğimiz için böyleyiz ya evlenmeden önce adetim ne Zaman gelicek geldi gitti umrumda değildi. Şimdi ise gün sayıyoruz ya komedi gb
Belirtilerin hamilelik belirtsi ama adet belirtisde boyle olyor o yzdn bilemyrum gunun gecmesni bkle yada 3 gun kala flsn test yapIyi aksamlar kizlar banadavyardimci olursaniz cok sevinirim baska bi formada yazdim ama cvp alamadim.
Benim adetime 6 gun var ama nerdeyse 1 haftadir. Tansiyon dusuklugu kasik agrisi meme ucunda agri var. Hatta bugun dahada artii bu agri hassasiyet bir de sık idrara çikiyorum ve surekli yorgun hissediyorum. 1 oglum var ogluma hamileligimde hic belirti yoktu kasik agrim vardi hafif adet gunu test yapmistim ikiside cok koyu cikmisti cizgilerin. Sizce hamile olabilirmiyim bu gun test yaptim cikmadi yada cok istiyorum diye kendimimi kandiriyorum kam testinde cikarmi bu gun gittim saglik ocagi adetin gecsin gel dedi. Cok uzun oldu kusura bakmayin
Cok tessekkurederim hayirlisi beklemekten baska carem yok galiba sabirsizlaniyorum ilk hamileligimde degil daha tecrubeli olmam lazim ama ilkinde hic belirtim olmadi adet oncesi gogus agrisi umutlandirdi beni Rabbim dileyen herkeze nasip etsin insallahBelirtilerin hamilelik belirtsi ama adet belirtisde boyle olyor o yzdn bilemyrum gunun gecmesni bkle yada 3 gun kala flsn test yap
Adetin kaç gün var?eğer adetin yaklaştiysa hamile olabilirsin.hamileykende böyle çıkıyo ovu testi.ben ilk ovu.testinden öğrendim hamileligimi.çünkü siliklesmisti bi kaç gün sonra adete yakın yaptığımda tekrar koyulaşmisti ve hamileydim
Cnm bu ay en cok senin durumunu merak ediyorm testlern gide gide koyulasmasi gerekirken bi dengesizdi tum ay insallh gebeliktendr:)
İgne testine gore hamilesin canim ama en garanti normal bir test yapmak tabiki.Misal ben igne testi yapmistim yer yer kararmalar vardi ama inanmadim adetime 3 gun kala test yaptim hamileymisim.İgme testini.bide hamile olmayan arkssma yaptrmstim onunki ayni kalmis rengi.Senin belirtin var mi?
İnsallah rabbim hayirli saglikli sekilde nasip etmistir canm bu saydiklarin hep hamilelik belirtisiCnm tsk ederim rahatlarin beni biraz belirtim var tabiki sol taraf belim agiriyor iğne batması gibi ara ara karnım a sancı giriyor ve cooook uyuyorum eskiden günlük 1 saat uyurdum şimdi eşim bile şaşırdı bana hamilesin kesin diyor akşam 7 de uyuyorum bazen gece uyanıyorum baZen uyanmiyorum sabah 12 ye kadar uyuyorum mesela bugün 8 bucukta uyudum 2 bucukta uyandm yani beyaz akıntıda var bide goguslerim çok sızliyor
İnsallah rabbim hayirli saglikli sekilde nasip etmistir canm bu saydiklarin hep hamilelik belirtisi[/QUOTE
İnşallah öyledir cnm ya 5 yıldan sonra ne kadar mutlu olurum bilemezsin cnm sen şimdi hamilemisin hamilelerin duası k abul olurmuş bana bol bol dua et gerçekten cook ihtiyacım var dualara adetime 1, hafta var bakalım Allah ne kısmet edecek inşallah hamileyimdir
Evet 5 aylıkBen seni hatırlıyorum sanki doğummu yaptın Allah bağışlasın kaç aylık :)
Bu arada sağol canım darisı tüm isteyenlere olsun insallahBen seni hatırlıyorum sanki doğummu yaptın Allah bağışlasın kaç aylık :)
Ben de ovu test koyu çıktığında 5 gün vardı adete.sonra hemen idrar testi yaptım çıktı. İnşallah hamilesindir.Cnm 1 hafta var adetime keşke hamile olsam cook istiyorum
Ay benimkide 4.5 aylık :))) Rabbim evlatlarımızı korusun kim istiyorsa Da bekletmeden versin inşallah :)Evet 5 aylık
Amin canım inşallah.ben de seni hatırlar gibiyimAy benimkide 4.5 aylık :))) Rabbim evlatlarımızı korusun kim istiyorsa Da bekletmeden versin inşallah :)
Can'ım sende adet olmadan önce adet sancısı oldumu ?Ay benimkide 4.5 aylık :))) Rabbim evlatlarımızı korusun kim istiyorsa Da bekletmeden versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?