Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Smyy21 dün gece çok şiddetliydi şimdi geçti hastalanmama daha 4 gün var yaklaşık olarak. Normalde ben böyle bişey Hiç yaşamadım göğüs sertlik var hamile olduğumu düşünmüyorum ama yinede sorayım dedim

ya kızlar bugün 33. gün, 4 gün gecikti ben hala adet olmadım. 30. gün test yapmıştım negatif çıktı. ben ne yapayım bilemedim doktora mı gitsem? batın 16. günü çok şiddetli kasık ağrısıyla fenalaştım bayılır gibi oldum, anlık bişeydi kasık ağrısı bel ağrısı fenalaşma, sonrasında şiddetli ter ve kendime geldim :) acaba bununla ilgili bi durum mu? bebek döllenmeye çalıştı döllenemedi de içimde mi kaldı acaba diye düşünmeye başladım. yardım edin bana

Smyy21 canım bi el atsana bana yine :)

Can'ım benimde 3-4 günüm var dün gece bide 4 gün önce adet sancısı çektim. Dün gece ki çok rahatsız etti beni ama bişey yok adet felan olmadım ki normalde adet olurum öyle sancı çekerim. İnşallah sende vardır ben olduğunu düşünmüyorum çok negatif gördüğüm için umudum kalmadı

canım ben de umutsuzum, 16. kırmızı kartımı yemek için sabırsızlanıyorum sadece :) test negatif. evet durup durup adet sancısı çekiyorum karnım şişiyo başım ağrıyo ama tık yok. ters giden bi durum var diye düşünmeye başladım. doktora gitmekten sıkıldım belki onun dışında bi akıl veren çıkar diye koştum geldim :)

Kinali kuzu bende birazdan doktora gidicem bakalım ne dicek hormon testi felan yumurtlama sorunu varmı diye baktıracam hayırlısı olsun

Kız bence sen boş değilsin ama inşallah vardır umutların boşa çıkmaz...

İnşallah Allah hepimize nasip etsin inşallah iğne testi yaptım yani ona bakacaksak hamileyim ama doğruluk payı nedir bilemem esimede yaptım dersem umutlanacak yazık çok istiyor

Doktor ne dedi sana Can'ım

İnşallah Allah hepimize nasip etsin inşallah iğne testi yaptım yani ona bakacaksak hamileyim ama doğruluk payı nedir bilemem esimede yaptım dersem umutlanacak yazık çok istiyor
Benimki pas tutmuştu bilmiyorum doğruluk oranı belli olur yakında görücez

Kinali kuzu bende birazdan doktora gidicem bakalım ne dicek hormon testi felan yumurtlama sorunu varmı diye baktıracam hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun canım hormon önemli bende süt hormonu hafif yüksekti 5 yıl içinde hamile kalamamam ondan mis tabi Allah kısmet etmemişti daha ama hormonlar etkiliyormus aslında benim dfil esimde süt hormonu yüksekti onada ilaç verdiler dizde ihmal etmeyin daha önce yazdım buraya

iğne testi de ne ola ki :)

Cnm pardaga idrarını yapıyorsun içine bir tane iğne atiyorsun ve ağzını sitrecle folyo veya kapakla kapatıyorsun 8 saat bekletiyorsun sonra iğneye bakıyorsun pas tutmuş kuflenmis veya herhangi bi şekilde rengi koyulasmissa drmeki hamilesin ama olduğu gibi duruyorsa hata daha da beyazlasmis paliyorsa demek ki değilsin dene istersen benim adetime 1 hafta var yaptım ama dayanamayıp 5 saat bekletim sadece bazı yerleri pasliydi yani belli oluyordu

Can'ım bende 5 aydır bıraktım korunmayı her ay belirti var diye heyecan umut neyse sonuç negatif.. Bu ay bıraktım işte dedim yeter en son ağladım baya dedim bakmıcam hiç belirtim olmadı inanırmısın hepsi psikolojikmiş göğüslerim baya sertleşti ( çok seksi oldum kız) haricinde adet olucak gb sancılanıyorum ama bişey yoktur. İlk defa gidicem doktora hormon testi yaptırım dedim

hımm ilginçmiş canım sabah ilk idrar mı bu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…