Can'ım bende 5 aydır bıraktım korunmayı her ay belirti var diye heyecan umut neyse sonuç negatif.. Bu ay bıraktım işte dedim yeter en son ağladım baya dedim bakmıcam hiç belirtim olmadı inanırmısın hepsi psikolojikmiş göğüslerim baya sertleşti ( çok seksi oldum kız) haricinde adet olucak gb sancılanıyorum ama bişey yoktur. İlk defa gidicem doktora hormon testi yaptırım dedim
göğüs sertleşmesi çok feci bişey yaa, nasıl bi acı. bak bu ay bende de var o hemi de en şiddetlisi. ama bence adet olamıyorum diye oldu bendekiCan'ım bende 5 aydır bıraktım korunmayı her ay belirti var diye heyecan umut neyse sonuç negatif.. Bu ay bıraktım işte dedim yeter en son ağladım baya dedim bakmıcam hiç belirtim olmadı inanırmısın hepsi psikolojikmiş göğüslerim baya sertleşti ( çok seksi oldum kız) haricinde adet olucak gb sancılanıyorum ama bişey yoktur. İlk defa gidicem doktora hormon testi yaptırım dedim
hımm ilginçmiş canım sabah ilk idrar mı bu peki?
Günaydın tatlim nasil oldun galiba gece agrin olmuşGünaydın Can'ım :)
Sagolasin canim amn ecmain Allah razi olsun su erken gebelik testi oluyor ya yapsan mi acaba yaAyy inşallah cnm yaa Allah sanada isteyen herkese de nasip etsin inşallah tsk ederim cnm bnm
Kısmet Can'ım bakalım benim ümidim yok ama inşallah dediğin gbdir
Aslında yapsa çıkar ben yapmamak için kendimi tutuyorum valla negatif çıkar diye yapmıyorumSagolasin canim amn ecmain Allah razi olsun su erken gebelik testi oluyor ya yapsan mi acaba ya
İnsallah saglikla nasip etmistir rabbimde sevinelim canim benimB betulanil L laracraft canlarim uapsam çıkarmı bilmiyorum ama biraz daha bekliyecem yani sabırsızlanmiyorum yapmak için çünkü tecrübeliyim artık hani 5 yıldan sonra insanda heves kalmıyor ama inşallah vardır birşeyler ilk sizinle paylasacam şimdilik ovu. testleriyle idare edecem hayırlısı artık adetime 1 hafta var
Herkesde cikmayabiliyor.belki hcg düşüktür daha.benim 5 gün kala 75 falan çıkmıştı kanda.o yüzden idrarda da çıktı. Bence ovu.testi yapmaya devam et yine koyuysa hcg yap.şu içme de net çıksınBenim daha 1 hafta var acaba uapsam çıkarmış tsk ederim cnm insallah
16.gün yumurtan çatlamış canım anlattığın belirtiye göre.ya kızlar bugün 33. gün, 4 gün gecikti ben hala adet olmadım. 30. gün test yapmıştım negatif çıktı. ben ne yapayım bilemedim doktora mı gitsem? batın 16. günü çok şiddetli kasık ağrısıyla fenalaştım bayılır gibi oldum, anlık bişeydi kasık ağrısı bel ağrısı fenalaşma, sonrasında şiddetli ter ve kendime geldim :) acaba bununla ilgili bi durum mu? bebek döllenmeye çalıştı döllenemedi de içimde mi kaldı acaba diye düşünmeye başladım. yardım edin bana
o zaman çıkmaz Can'ım 5 gün kala yap daha net okurB betulanil L laracraft canlarim uapsam çıkarmı bilmiyorum ama biraz daha bekliyecem yani sabırsızlanmiyorum yapmak için çünkü tecrübeliyim artık hani 5 yıldan sonra insanda heves kalmıyor ama inşallah vardır birşeyler ilk sizinle paylasacam şimdilik ovu. testleriyle idare edecem hayırlısı artık adetime 1 hafta var
Kızlar bi yarım saattir adet sancısı çekiyorum daha 4-5 günüm var geçende aynısını yaşadım.. Böyle bi sorun yaşayan oldumu? Bide gaz var çok kötü durumdayım
Kızlar çok kötüyüm geceden beri sanki adet olucak gb Ateş'im yükseliyor soğuk soğuk terliyorum. Çok kötüyüm sancı bi geçiyor bi geliyor ne yapsam geçer bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?