Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ay canım inşallah hamilesindir, beklemek gerçekten zor. doktorlar tahliller testler.. ben de inşallah tüp bebek aşamasına gelmeden hamile kalırım diye dua ediyorum. başlarda ben de senin gibiydim, alıştım sonradan ammmaann olmuyo nasılsa gene olmadı tey teyy moduna geçtim :)

göğüs sertleşmesi çok feci bişey yaa, nasıl bi acı. bak bu ay bende de var o hemi de en şiddetlisi. ama bence adet olamıyorum diye oldu bendeki

hımm ilginçmiş canım sabah ilk idrar mı bu peki?

Yoo ben aksam yaptım genelde herkes gece yatmadan önce yaparlar sabah uyanınca bakarlar istersen sen 3 saat tut idrarını tabi idrarın gelsin diye su falan içme yoksa değil bu testte normal gebelik testinde bile belli olmaz normal bi şekilde idrar dolsun gecede zaten öğle olmuyor mu su falan içmeden sabah isarin geliyor yapıyorsun ozaman hormon salgılanır idara sen şu falan içmeden tut 3 saat idrarını öğle yao

Hakkinizda hayirrlisini nasip etsin rabbim kizlar cok istiyorum tum isteyenler tatsin bu duyguyu.Ben zaten degilim daha 2 ay korunmam lazimm..ondan sonrada ne zamn olursa nasip insallah..

B betulanil L laracraft canlarim uapsam çıkarmı bilmiyorum ama biraz daha bekliyecem yani sabırsızlanmiyorum yapmak için çünkü tecrübeliyim artık hani 5 yıldan sonra insanda heves kalmıyor ama inşallah vardır birşeyler ilk sizinle paylasacam şimdilik ovu. testleriyle idare edecem hayırlısı artık adetime 1 hafta var

İnsallah saglikla nasip etmistir rabbimde sevinelim canim benim

Benim daha 1 hafta var acaba uapsam çıkarmış tsk ederim cnm insallah
Herkesde cikmayabiliyor.belki hcg düşüktür daha.benim 5 gün kala 75 falan çıkmıştı kanda.o yüzden idrarda da çıktı. Bence ovu.testi yapmaya devam et yine koyuysa hcg yap.şu içme de net çıksın

16.gün yumurtan çatlamış canım anlattığın belirtiye göre.

Yok
o zaman çıkmaz Can'ım 5 gün kala yap daha net okur

Kızlar bi yarım saattir adet sancısı çekiyorum daha 4-5 günüm var geçende aynısını yaşadım.. Böyle bi sorun yaşayan oldumu? Bide gaz var çok kötü durumdayım

Kızlar çok kötüyüm geceden beri sanki adet olucak gb Ateş'im yükseliyor soğuk soğuk terliyorum. Çok kötüyüm sancı bi geçiyor bi geliyor ne yapsam geçer bilmiyorum

dün akşam bende aynıydım canım dedim erken adet olucam heralde ama gelen giden yok hafta sonu denizdeydim acaba üşüttüm mü diye de düşünmeye başladım sende üşütmüş olabilir misin? inşallah üşütme değildirde hamilesindir canım

Bu arada hiç belirtim yoktu.testten Sonra belirtiler başladı.gece resmen yanıyordu tüm vücudum ellerim kollarım uyuyamiyodum bi de su gibi akıntı oluyodu.altıma yaptım saniyodum

kızlar günaydın
bat günlerimiz yaklaştıkça heyecan artıyor ben umutluyum aramızdan hamileler çıkacak bu ay ama kendimi boş hissediyorum adet olucam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…