O kac gundur bendede vardj adet sancisiyla birlikte.Hatta adet oldm sanip wc kosuyordum ama son bi kac gundur azaldi akinti adet sancilarimda kesildi birdenBu arada hiç belirtim yoktu.testten Sonra belirtiler başladı.gece resmen yanıyordu tüm vücudum ellerim kollarım uyuyamiyodum bi de su gibi akıntı oluyodu.altıma yaptım saniyodum
İnşallah hamilesindir benim her ay akintim olur adetten önce o ay olmadı. Testten sonra oldu ama o da diğer aylardaki akintidan farklıydı işte.O kac gundur bendede vardj adet sancisiyla birlikte.Hatta adet oldm sanip wc kosuyordum ama son bi kac gundur azaldi akinti adet sancilarimda kesildi birden
Test yapsan çıkar benceBenimde 3 gun kaldi adetime
Yok ben hamile degilimdir biliyorum cekilme yontenmyle korundgmz icin acaba olblir mi diye dusundm ama degilimdir adet sancim bile gectiTest yapsan çıkar bence
Canim oncelikle rahat ol fazla dusunme bu kez hamile degilsende psikolojik olarak gecikir adetin. Insallah hamilesindir. Bunlar adet belirtileride olabilir. Benimde aslinda yarin adet olmam gerekiyo ama ben kendimi hamile olarak dusunuyodum vaktim yaklastikca umudumu yitirmeye basladim nedense. Kanda cikabilir aslinda ama gec yumurtlama vs drumlarinda cikmayabiliyo en iyisi adet gunune kadar bekleIyi aksamlar kizlar banadavyardimci olursaniz cok sevinirim baska bi formada yazdim ama cvp alamadim.
Benim adetime 6 gun var ama nerdeyse 1 haftadir. Tansiyon dusuklugu kasik agrisi meme ucunda agri var. Hatta bugun dahada artii bu agri hassasiyet bir de sık idrara çikiyorum ve surekli yorgun hissediyorum. 1 oglum var ogluma hamileligimde hic belirti yoktu kasik agrim vardi hafif adet gunu test yapmistim ikiside cok koyu cikmisti cizgilerin. Sizce hamile olabilirmiyim bu gun test yaptim cikmadi yada cok istiyorum diye kendimimi kandiriyorum kam testinde cikarmi bu gun gittim saglik ocagi adetin gecsin gel dedi. Cok uzun oldu kusura bakmayin
doktora gösterdin mi sonucu canım 10 ve üstü normal gebelik diye biliyorum benGunaydın herkese dun testımı atmıstım kana gıttım fakat 5.69 cıktı kımyasal mı sız ne dusunuyorsunuz boyle cıkıp yukselen varmı acaba bu kadar degerle cıft cızgı cıkmıs olmasıda sasırttı benı tum umutlarım yıkıldı
tatlım sakın ümitsizliğe kapılma bak doktor olumsuz konuşmamış yükselecektir inşallah sakın olumsuz düşünme pozitif düşün bol bol dua et inşallah yükselir canımgosterdım takıp edelım 2 gun sonra tekrarlıyalım dedı canım ama bn yukselıcegıne ıhtımal vermıyorum dun oyle heyecanlamıstım ınan bı gecede butun dudaklarım ucuk olmus
Yok ben zaten adeti bekliyorum hamilr degilm korunmamiz gerej 2 ay dahaCanim oncelikle rahat ol fazla dusunme bu kez hamile degilsende psikolojik olarak gecikir adetin. Insallah hamilesindir. Bunlar adet belirtileride olabilir. Benimde aslinda yarin adet olmam gerekiyo ama ben kendimi hamile olarak dusunuyodum vaktim yaklastikca umudumu yitirmeye basladim nedense. Kanda cikabilir aslinda ama gec yumurtlama vs drumlarinda cikmayabiliyo en iyisi adet gunune kadar bekle
tamam canım dualarım seninleomru varsa bı sekılde yukselı r canım hayırlısı olsun artık bıde cok agrım var karnımda belkıde adet olucam sende benım ıcın dua et olurmu
Ben de senden ümitliyim canim oyle deme hayırlısıyla gelson bebişinkızlar günaydın
bat günlerimiz yaklaştıkça heyecan artıyor ben umutluyum aramızdan hamileler çıkacak bu ayama kendimi boş hissediyorum adet olucam galiba
canım bugün aynı regl olacakmışım gibi ağrım var yani ağrı değilde adet olacak gibi bacaklarım sızlıyor ama üşütmüşte olabilirim dün pet bardağa idrarımı yaptım çok bulanıktı sanırım enfeksiyon oldu denizdenBen de senden ümitliyim canim oyle deme hayırlısıyla gelson bebişin
Yok canm 9 aydır hamile olmaya çalışıyorum :))Senin ki neydi hamilemisin sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?