Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bu arada hiç belirtim yoktu.testten Sonra belirtiler başladı.gece resmen yanıyordu tüm vücudum ellerim kollarım uyuyamiyodum bi de su gibi akıntı oluyodu.altıma yaptım saniyodum
O kac gundur bendede vardj adet sancisiyla birlikte.Hatta adet oldm sanip wc kosuyordum ama son bi kac gundur azaldi akinti adet sancilarimda kesildi birden

O kac gundur bendede vardj adet sancisiyla birlikte.Hatta adet oldm sanip wc kosuyordum ama son bi kac gundur azaldi akinti adet sancilarimda kesildi birden
İnşallah hamilesindir benim her ay akintim olur adetten önce o ay olmadı. Testten sonra oldu ama o da diğer aylardaki akintidan farklıydı işte.

Hatta uzun sure o testlerden gormek istemiyorum adetimi gununde olmasam bile umitlenmem cunku kurtaj sonrasi normal gec veya erken olmak.Adet olmayi bekliyorum ben.

Canim oncelikle rahat ol fazla dusunme bu kez hamile degilsende psikolojik olarak gecikir adetin. Insallah hamilesindir. Bunlar adet belirtileride olabilir. Benimde aslinda yarin adet olmam gerekiyo ama ben kendimi hamile olarak dusunuyodum vaktim yaklastikca umudumu yitirmeye basladim nedense. Kanda cikabilir aslinda ama gec yumurtlama vs drumlarinda cikmayabiliyo en iyisi adet gunune kadar bekle

Gunaydın herkese dun testımı atmıstım kana gıttım fakat 5.69 cıktı kımyasal mı sız ne dusunuyorsunuz boyle cıkıp yukselen varmı acaba bu kadar degerle cıft cızgı cıkmıs olmasıda sasırttı benı tum umutlarım yıkıldı

doktora gösterdin mi sonucu canım 10 ve üstü normal gebelik diye biliyorum ben

gosterdım takıp edelım 2 gun sonra tekrarlıyalım dedı canım ama bn yukselıcegıne ıhtımal vermıyorum dun oyle heyecanlamıstım ınan bı gecede butun dudaklarım ucuk olmus

Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000

ama bak burdada 4. haftada 5-425 yazıyor sen en garantisi doktora göster 5ten başlıyorsa gebelik olabilir canım geç döllenme vs olmuş olabilir

gosterdım takıp edelım 2 gun sonra tekrarlıyalım dedı canım ama bn yukselıcegıne ıhtımal vermıyorum dun oyle heyecanlamıstım ınan bı gecede butun dudaklarım ucuk olmus
tatlım sakın ümitsizliğe kapılma bak doktor olumsuz konuşmamış yükselecektir inşallah sakın olumsuz düşünme pozitif düşün bol bol dua et inşallah yükselir canım

Yok ben zaten adeti bekliyorum hamilr degilm korunmamiz gerej 2 ay daha

Bu cok istemem cok dusunme her belirtiyi hamilelige yorma durumunu birkez yasadim ve kurtajla sonuclandi.Artik hicbjseyi kafama takmiyorum saglikla ne zamn olcksa ozman olsun insallah.Artik yasadgm her belirti adet belirtisi benm icin.Zaten normaldede hamilelik belirtisi ve adet belirtisi birbirnin ayni.

kızlar günaydın
bat günlerimiz yaklaştıkça heyecan artıyor ben umutluyum aramızdan hamileler çıkacak bu ay ama kendimi boş hissediyorum adet olucam galiba
Ben de senden ümitliyim canim oyle deme hayırlısıyla gelson bebişin

Son düzenleme:
Ben de senden ümitliyim canim oyle deme hayırlısıyla gelson bebişin
canım bugün aynı regl olacakmışım gibi ağrım var yani ağrı değilde adet olacak gibi bacaklarım sızlıyor ama üşütmüşte olabilirim dün pet bardağa idrarımı yaptım çok bulanıktı sanırım enfeksiyon oldu denizden daha 8 günüm var bakalım kısmet ne olacak yaşayıp göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…