Merhaba sert olması gerekmiyor benim hiç sert değillerdi acmiyolar di bile inşallah olur senin de besbisKızlar hamilelik belirtisi olarak goguslerin sert olması gerekiyormus benim hiç sert değiller tam tersine yani ama cook sizliyorlar bu ay da mı olmadı yani
Merhaba sert olması gerekmiyor benim hiç sert değillerdi acmiyolar di bile inşallah olur senin de besbis
kız hemen umutsuzluğa kapılma ne diyoruz 10 tane belirti yaşayan değilde hiç belirti yaşamayan bile hamile kalıyor sadece bir belitri olumsuz diye umut kırmak yokKızlar hamilelik belirtisi olarak goguslerin sert olması gerekiyormus benim hiç sert değiller tam tersine yani ama cook sizliyorlar bu ay da mı olmadı yani
kız hemen umutsuzluğa kapılma ne diyoruz 10 tane belirti yaşayan değilde hiç belirti yaşamayan bile hamile kalıyor sadece bir belitri olumsuz diye umut kırmak yok
kız hemen umutsuzluğa kapılma ne diyoruz 10 tane belirti yaşayan değilde hiç belirti yaşamayan bile hamile kalıyor sadece bir belitri olumsuz diye umut kırmak yok
kötü kokuysa enfeksiyon olabilir bol su içIdrarimdaki keskin koku ve renginin koyu olmasi bana acaba dedirtti test yaptm negatifadetime 4 gun var. Peki bu koku neden olabilir ki
yok canım hiç girme paniğe benim her adetten önce göğüs ağrım olur dolgunlaşır bu ay dolgunlaşma yok sadece uç kısmına iğne batar gibi oluyor o da aradaDoğru söylüyorsun cnm hemen acabami diye paniye giriyoruz
Tatlım normalde yaşadığının tam tersi şeyler yaşıyorsan bence hamilesin ben normal adet belirtilerinin tam tersini yaşamıştım :)Smyy21 dün gece çok şiddetliydi şimdi geçti hastalanmama daha 4 gün var yaklaşık olarak. Normalde ben böyle bişey Hiç yaşamadım göğüs sertlik var hamile olduğumu düşünmüyorum ama yinede sorayım dedim
Kız mı seninkide :))Amin canım inşallah.ben de seni hatırlar gibiyim
ErkekKız mı seninkide :))
Zaten iciyrdm daha da icerm artk. Saol canmkötü kokuysa enfeksiyon olabilir bol su iç
Ay yerim ya :)) maşallah
hangi durumda doktor şüpheleniyor varikoselden?beren20 nasılsın? Eşimde doktor varikoselden şüphelendi, hafta sonu ultrAsona gidecek. Benim bat 3 4 ağustos. Ama ben adet olacağıma o kadar inandım ki cildim için ilaç kullanmaya bile başladım
Eşim kendisi şüphelendi önce ve ürolojiye gitmeye karar verdi, üroloji doktoru elle muayene ediyormuş canm, öksürterek ya da ıkındırarak damarlar belli oluyor mu diye bakıyormuş. Eşime grade 2-3 gibi demiş ama kesin sonuç için ultrason demiş. Spermiograma da benim kadın doğumcum bakacak, onu da yaptırmadı henüz.hangi durumda doktor şüpheleniyor varikoselden?
anladım canım şimdi baktım netten damar genişlemesi oluyormuş hayırlısı olsun inşallah varsa bile ameliyatı varmış.Eşim kendisi şüphelendi önce ve ürolojiye gitmeye karar verdi, üroloji doktoru elle muayene ediyormuş canm, öksürterek ya da ıkındırarak damarlar belli oluyor mu diye bakıyormuş. Eşime grade 2-3 gibi demiş ama kesin sonuç için ultrason demiş. Spermiograma da benim kadın doğumcum bakacak, onu da yaptırmadı henüz.
Hayırlısı olsun canim inşallah esinin de büyük bir sıkıntısı yoktur. Belki bu tedavi bebeginin gelisini hızlandırır. Benim de adet günüm bekliyorum eger adet olursam ben de 3. gun gideceğim bakalimberen20 nasılsın? Eşimde doktor varikoselden şüphelendi, hafta sonu ultrAsona gidecek. Benim bat 3 4 ağustos. Ama ben adet olacağıma o kadar inandım ki cildim için ilaç kullanmaya bile başladım
Evet bakalım bekliyorum. Senden de güzel haber beklyorum. Çok fazla yazmasam da burada yazılanları genelde okuyorum :)anladım canım şimdi baktım netten damar genişlemesi oluyormuş hayırlısı olsun inşallah varsa bile ameliyatı varmış.
İnşallah olmazsın canm adet. Ben de öyle diyorum eğer ciddi bir sıkıntı varsa tedavi ile belki bebeğim gelir .Hayırlısı olsun canim inşallah esinin de büyük bir sıkıntısı yoktur. Belki bu tedavi bebeginin gelisini hızlandırır. Benim de adet günüm bekliyorum eger adet olursam ben de 3. gun gideceğim bakalim
Kız sen daha olmadın mı :) testler poziyife döndü mü?inşallah bebeğin seninledir.Ay yerim ya :)) maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?