Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar hamilelik belirtisi olarak goguslerin sert olması gerekiyormus benim hiç sert değiller tam tersine yani ama cook sizliyorlar bu ay da mı olmadı yani
Merhaba sert olması gerekmiyor benim hiç sert değillerdi acmiyolar di bile inşallah olur senin de besbis

Kızlar hamilelik belirtisi olarak goguslerin sert olması gerekiyormus benim hiç sert değiller tam tersine yani ama cook sizliyorlar bu ay da mı olmadı yani
kız hemen umutsuzluğa kapılma ne diyoruz 10 tane belirti yaşayan değilde hiç belirti yaşamayan bile hamile kalıyor sadece bir belitri olumsuz diye umut kırmak yok

Idrarimdaki keskin koku ve renginin koyu olmasi bana acaba dedirtti test yaptm negatif adetime 4 gun var. Peki bu koku neden olabilir ki

Tatlım normalde yaşadığının tam tersi şeyler yaşıyorsan bence hamilesin ben normal adet belirtilerinin tam tersini yaşamıştım :)

beren20 nasılsın? Eşimde doktor varikoselden şüphelendi, hafta sonu ultrAsona gidecek. Benim bat 3 4 ağustos. Ama ben adet olacağıma o kadar inandım ki cildim için ilaç kullanmaya bile başladım

hangi durumda doktor şüpheleniyor varikoselden?
Eşim kendisi şüphelendi önce ve ürolojiye gitmeye karar verdi, üroloji doktoru elle muayene ediyormuş canm, öksürterek ya da ıkındırarak damarlar belli oluyor mu diye bakıyormuş. Eşime grade 2-3 gibi demiş ama kesin sonuç için ultrason demiş. Spermiograma da benim kadın doğumcum bakacak, onu da yaptırmadı henüz.

anladım canım şimdi baktım netten damar genişlemesi oluyormuş hayırlısı olsun inşallah varsa bile ameliyatı varmış.

beren20 nasılsın? Eşimde doktor varikoselden şüphelendi, hafta sonu ultrAsona gidecek. Benim bat 3 4 ağustos. Ama ben adet olacağıma o kadar inandım ki cildim için ilaç kullanmaya bile başladım
Hayırlısı olsun canim inşallah esinin de büyük bir sıkıntısı yoktur. Belki bu tedavi bebeginin gelisini hızlandırır. Benim de adet günüm bekliyorum eger adet olursam ben de 3. gun gideceğim bakalim

anladım canım şimdi baktım netten damar genişlemesi oluyormuş hayırlısı olsun inşallah varsa bile ameliyatı varmış.
Evet bakalım bekliyorum. Senden de güzel haber beklyorum. Çok fazla yazmasam da burada yazılanları genelde okuyorum :)
Hayırlısı olsun canim inşallah esinin de büyük bir sıkıntısı yoktur. Belki bu tedavi bebeginin gelisini hızlandırır. Benim de adet günüm bekliyorum eger adet olursam ben de 3. gun gideceğim bakalim
İnşallah olmazsın canm adet. Ben de öyle diyorum eğer ciddi bir sıkıntı varsa tedavi ile belki bebeğim gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…