Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

amin canım inşallah hepimiz teker teker güzel haberler verelim

15 dk uyudu kalkti.bizimde dişten mi bilmiyorum çok huysuzlaştı.delirmek üzereyim oynatmama az kaldi
Damaklarına baktın mı bizimkinin altta iki diş yeri hafif beyaz gibi ama zaten kaç gündür eli ağzında hep salya tükürük :)) valla hamile kalması zor sonrası daha zor :))

Kizlar bugun adet olmam gerekiyodu ama olmadim suphelerimde var simdi idrar testi yapsam mi yoksa illa sabah mi yapsam yarin sabahida bekleyemiyorum10 gundur de kasik bel agrilarim varyapsam mi sabahimi beklesem ???

Kizlar bugun adet olmam gerekiyodu ama olmadim suphelerimde var simdi idrar testi yapsam mi yoksa illa sabah mi yapsam yarin sabahida bekleyemiyorum10 gundur de kasik bel agrilarim varyapsam mi sabahimi beklesem ???
Bat bugunse varsa cikar sabahi beklemen sart degil ben 6 gun once ogrendim canim

Herkese selamlar hanimlar Bikac gundur takip ediyorum eskilerden kimsecikler yok topikte kizlar Sizlerden ne haber

Arkadaslar Merhaba. Adetim 2 gün gecikti hamile olabilir miyim diye düşünüyorum. Test yapmaya da cesaret edemiyorum. Ben adet olacağım zaman sol göğsümün sol köşesi ağırir. (Koltuk altıma doğru) yine aynı ağrı var ve sancim da ara ara gelip gidiyor adet olacak misim gibi bi de akintim var. Sizinde fikirlerini almak istiyorum tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim :*

Hepsinden once insan hissediyo canim mantigin kabul etmesede icinden bi ses ben hamileyim diyo ve ona gore hareket ediyosun farkinda olmadan ki adetin 2 gun gecmis varsa testte cikar yap rahatla derim canim hayirlisi olsun rabbim kalbine gore versin

Hamile olduğumu düşünmüyorum canım azcık olan umudumu da test yapıp kaybetmeyim diyorum :) 32. Haftamda Bebeğimi kaybettim geçen sene o yüzden kafamdan atmak istiyorum sonra toparlanmak zor oluyo. Hayirlisi ile olur inş. .

Allah sabır versin canim üzüldüm ama hersey rabbimden hayirlisini en iyisini o bilir olur insallah neden kaybettin sakıncası yoksa

Dun adet olman gerekirdi olmadım. Akşam test yaptım negatif çıktı. Bugün sol kasigim çok ağrıyor. Hala da adet olmadım. Yarın sabah yine test yaparım artık.

Benim de adetten 3-4 gün öncesi sol göğsümün sol tarafı çok sanci yapar. Bu sefer hic sancim olmadı. Adetim de gelmedi. Sıcaklardan mi acaba. Hamilelik düşünmekten psikopata bağlamama az kaldı :)

Hepsinden once insan hissediyo canim mantigin kabul etmesede icinden bi ses ben hamileyim diyo ve ona gore hareket ediyosun farkinda olmadan ki adetin 2 gun gecmis varsa testte cikar yap rahatla derim canim hayirlisi olsun rabbim kalbine gore versin
Insan hisseder demissin ya mayis ayinda oyleydim icim o kadar emindi ki kesin hamile olduguma bol bol su tuketiyor cay kahve hic icmedim sabah kahvaltimi duzenli yaptim yemegime dikkat ettim ustune birde 33 gunde bir adet gorurken 15 gun geciktim 15 gunde 3 defa test yaptim en son arkadaslarimin zoruyla doktora gittim kan verdim negatifti o da yani hisle de olan bisi degil bence

Kişiden kişiye deişiyor tatlım annem hamile kaldığımı anlardım ilişkiden sonra demişti bana 3 ćocuğunuda öyle anlamış ve hiç şaşmamış ama bana sor hayatta hislerime güvenmem kanıt isterim yani :))

Kizlar ben bugun ucuz testlerden yapptim negatif cikti adet gunum bugundu.. hala kasik ve bel agrim var ama adet olmadim.. adet gunu testi negatif olupsonra hamileligini ogrenen varmi ????

Senin varmı baska cocugun ilk mi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…