- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
amin canım inşallah hepimiz teker teker güzel haberler verelimEvet bakalım bekliyorum. Senden de güzel haber beklyorum. Çok fazla yazmasam da burada yazılanları genelde okuyorum :)
İnşallah olmazsın canm adet. Ben de öyle diyorum eğer ciddi bir sıkıntı varsa tedavi ile belki bebeğim gelir .
Teşekkür ederiz teyzesi.zor uyuttum yaa müzik falan actim suan uyuyor.çok yorgunum ama iyiki varlar dimiAy yerim ya :)) maşallah
Yooo olmadım test yapmıyorum da :))) 2 sinde randevum var hamile deilimdır düzensizliktir diye de takmıyorum :))Kız sen daha olmadın mı :) testler poziyife döndü mü?inşallah bebeğin seninledir.
Bizimde diş sorunumuz var sabah beri cinnetin eşiğindeyim yemek yok ütü yok beraber oturuyos :))Teşekkür ederiz teyzesi.zor uyuttum yaa müzik falan actim suan uyuyor.çok yorgunum ama iyiki varlar dimi
15 dk uyudu kalkti.bizimde dişten mi bilmiyorum çok huysuzlaştı.delirmek üzereyim oynatmama az kaldiBizimde diş sorunumuz var sabah beri cinnetin eşiğindeyim yemek yok ütü yok beraber oturuyos :))
Damaklarına baktın mı bizimkinin altta iki diş yeri hafif beyaz gibi ama zaten kaç gündür eli ağzında hep salya tükürük :)) valla hamile kalması zor sonrası daha zor :))15 dk uyudu kalkti.bizimde dişten mi bilmiyorum çok huysuzlaştı.delirmek üzereyim oynatmama az kaldi
sabahı bekle canım daha garanti olsun az sabretKizlar bugun adet olmam gerekiyodu ama olmadim suphelerimde var simdi idrar testi yapsam mi yoksa illa sabah mi yapsam yarin sabahida bekleyemiyorum10 gundur de kasik bel agrilarim varyapsam mi sabahimi beklesem ???
Bat bugunse varsa cikar sabahi beklemen sart degil ben 6 gun once ogrendim canimKizlar bugun adet olmam gerekiyodu ama olmadim suphelerimde var simdi idrar testi yapsam mi yoksa illa sabah mi yapsam yarin sabahida bekleyemiyorum10 gundur de kasik bel agrilarim varyapsam mi sabahimi beklesem ???
Hepsinden once insan hissediyo canim mantigin kabul etmesede icinden bi ses ben hamileyim diyo ve ona gore hareket ediyosun farkinda olmadan ki adetin 2 gun gecmis varsa testte cikar yap rahatla derim canim hayirlisi olsun rabbim kalbine gore versinArkadaslar Merhaba. Adetim 2 gün gecikti hamile olabilir miyim diye düşünüyorum. Test yapmaya da cesaret edemiyorum. Ben adet olacağım zaman sol göğsümün sol köşesi ağırir. (Koltuk altıma doğru) yine aynı ağrı var ve sancim da ara ara gelip gidiyor adet olacak misim gibi bi de akintim var. Sizinde fikirlerini almak istiyorum tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim :*
Allah sabır versin canim üzüldüm ama hersey rabbimden hayirlisini en iyisini o bilir olur insallah neden kaybettin sakıncası yoksaHamile olduğumu düşünmüyorum canım azcık olan umudumu da test yapıp kaybetmeyim diyorum :) 32. Haftamda Bebeğimi kaybettim geçen sene o yüzden kafamdan atmak istiyorum sonra toparlanmak zor oluyo. Hayirlisi ile olur inş. .
Benim de adetten 3-4 gün öncesi sol göğsümün sol tarafı çok sanci yapar. Bu sefer hic sancim olmadı. Adetim de gelmedi. Sıcaklardan mi acaba. Hamilelik düşünmekten psikopata bağlamama az kaldı :)Arkadaslar Merhaba. Adetim 2 gün gecikti hamile olabilir miyim diye düşünüyorum. Test yapmaya da cesaret edemiyorum. Ben adet olacağım zaman sol göğsümün sol köşesi ağırir. (Koltuk altıma doğru) yine aynı ağrı var ve sancim da ara ara gelip gidiyor adet olacak misim gibi bi de akintim var. Sizinde fikirlerini almak istiyorum tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim :*
Insan hisseder demissin ya mayis ayinda oyleydim icim o kadar emindi ki kesin hamile olduguma bol bol su tuketiyor cay kahve hic icmedim sabah kahvaltimi duzenli yaptim yemegime dikkat ettim ustune birde 33 gunde bir adet gorurken 15 gun geciktim 15 gunde 3 defa test yaptim en son arkadaslarimin zoruyla doktora gittim kan verdim negatifti o da yani hisle de olan bisi degil benceHepsinden once insan hissediyo canim mantigin kabul etmesede icinden bi ses ben hamileyim diyo ve ona gore hareket ediyosun farkinda olmadan ki adetin 2 gun gecmis varsa testte cikar yap rahatla derim canim hayirlisi olsun rabbim kalbine gore versin
Kişiden kişiye deişiyor tatlım annem hamile kaldığımı anlardım ilişkiden sonra demişti bana 3 ćocuğunuda öyle anlamış ve hiç şaşmamış ama bana sor hayatta hislerime güvenmem kanıt isterim yani :))Insan hisseder demissin ya mayis ayinda oyleydim icim o kadar emindi ki kesin hamile olduguma bol bol su tuketiyor cay kahve hic icmedim sabah kahvaltimi duzenli yaptim yemegime dikkat ettim ustune birde 33 gunde bir adet gorurken 15 gun geciktim 15 gunde 3 defa test yaptim en son arkadaslarimin zoruyla doktora gittim kan verdim negatifti o da yani hisle de olan bisi degil bence
Senin varmı baska cocugun ilk mi olucakInsan hisseder demissin ya mayis ayinda oyleydim icim o kadar emindi ki kesin hamile olduguma bol bol su tuketiyor cay kahve hic icmedim sabah kahvaltimi duzenli yaptim yemegime dikkat ettim ustune birde 33 gunde bir adet gorurken 15 gun geciktim 15 gunde 3 defa test yaptim en son arkadaslarimin zoruyla doktora gittim kan verdim negatifti o da yani hisle de olan bisi degil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?