Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

O his hic biseye benzemiyor canim sanki biliyosun hissediyosun can tasidigini Allah nasip ederse üçünçü evladimi kucagima almaya hazirlaniyorum üc kez hissettim ucunde de yanilmadim belki herkes ayni degildir herkes hissetmez belki ama bu öyle bi duygu ki rabbim isteyen herkese yasatsin aratmasin insallah sende bana hak verirsin :))

Kizlr bu ay klomen kullandm ve 18temmuzda ymrtam 20mm olmstu doktrm catlatma ignesi fln vermedi 20temmzdada yumrtamin oldugu tarafta cok sancim olmstu 4 5saate gecmsti ymartalams olabilrmiym ondan snrada cok gogs hassasiyetm olmstu hala da az devam ediyo nrmalde pek gogus hassasiyeti yasamam bn

Ben bugun mantar sikayetiyle doktora gittim ayni zamanda gebeliktende supheleniyorum dr ultrasonda bisey gormedi varsada erkendir dedi kan verdim sabah sonuc cikacak insallah hamileyimdir yaa her ay dusunmekten beynim patlicak Rabbim iateyen herkese versin inşallahh..

Kızlar merhaba börek yaptım bu gece iki yufkam vardı önceden kalan tarihi geçmiş bişey olur mu ya rahatsızlık hissetmiyorum kendimde ama korkuyorum

caniimmm insallaaahh Rabb im gonlune gore versiinn hayirli evlat olsun

vala o korku heyecan ben de simdiden basladi artik gelsin diyorum ama daha 3 ay var dogum sekli telasi basladi bende.. bakalim bugun kontrolum var doktorla konusucam ayrintili olarak

Damaklarına baktın mı bizimkinin altta iki diş yeri hafif beyaz gibi ama zaten kaç gündür eli ağzında hep salya tükürük :)) valla hamile kalması zor sonrası daha zor :))
Baktım hiç bişey yok..ama eli hep ağzında.çok zor hemde.daha bunun ise başlaması var.bakalım nolcak

vala o korku heyecan ben de simdiden basladi artik gelsin diyorum ama daha 3 ay var dogum sekli telasi basladi bende.. bakalim bugun kontrolum var doktorla konusucam ayrintili olarak
Saglikla gelsin insallah canim benimki normal gorunuyor Allah izin verirse haftaya bidaha gider sorarim:) sende ogrenince haber ver :)

Allah sabır versin canim üzüldüm ama hersey rabbimden hayirlisini en iyisini o bilir olur insallah neden kaybettin sakıncası yoksa

Hiçbi sebep yoktu canım. Bebeği otopsiye de gondermek istemedim Allah böyle istedi hamd olsun.. sezaryen oldum Dr Rahimde perde var dedi. Onun ameliyatını oldum. Daha sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım gebeliğim boyunca iğne vurulmam gerekiyormuş. En azından bi çözümü var. Kendimce tedbirleri aldım Rabbime tevekkül ettim. Ocaktan beri de korunmuyorum hamile kalmadım süt hormonum hep yükseliyordu bakalım işte 24 de adet olmam gerekiyordu suan bile sancim var adet olcak misim gibi ama yok. Hayirlisi olsun bakalım. Dua edin bana :)

Benim de adetten 3-4 gün öncesi sol göğsümün sol tarafı çok sanci yapar. Bu sefer hic sancim olmadı. Adetim de gelmedi. Sıcaklardan mi acaba. Hamilelik düşünmekten psikopata bağlamama az kaldı :)

Yani olabilir iyi düşünelim :) ama bence hemen test yapma bişilerle oyalan en azından 3 4 gün bekle olmazsan test yap

Rabbim kalbine gore versin canim hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin insallah sonucu bizede haber ver:)

allah nasip ederse ilk olcak tatlım. valla ben hislerime çok güvenirim ve çıkar demekki daha çok yoğun hissetmem lazım bakalım kısmet olurda hamile kalırsam o ay inşallah hissederim
Amin hayirlisi insallah Allah isteyen herkese nasip etsin hissedersen yaz bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…