O his hic biseye benzemiyor canim sanki biliyosun hissediyosun can tasidigini Allah nasip ederse üçünçü evladimi kucagima almaya hazirlaniyorum üc kez hissettim ucunde de yanilmadim belki herkes ayni degildir herkes hissetmez belki ama bu öyle bi duygu ki rabbim isteyen herkese yasatsin aratmasin insallah sende bana hak verirsin :))Insan hisseder demissin ya mayis ayinda oyleydim icim o kadar emindi ki kesin hamile olduguma bol bol su tuketiyor cay kahve hic icmedim sabah kahvaltimi duzenli yaptim yemegime dikkat ettim ustune birde 33 gunde bir adet gorurken 15 gun geciktim 15 gunde 3 defa test yaptim en son arkadaslarimin zoruyla doktora gittim kan verdim negatifti o da yani hisle de olan bisi degil bence
Küflenmemişse tadinda eksimsilik yoksa bisey olmaz aksi halde en fazla mideyi bozar oyle aman aman bi sorun olcagini sanmamKızlar merhaba börek yaptım bu gece iki yufkam vardı önceden kalan tarihi geçmiş bişey olur mu ya rahatsızlık hissetmiyorum kendimde ama korkuyorum
caniimmm insallaaahh Rabb im gonlune gore versiinn hayirli evlat olsunbhchrk @disikartal87 kızlar nasılsınız?
Dün kontrolum vardı doktor 13.ve 16.haftamda bebeğimin kesin erkek olduğunu söylemişti dün 18+3 de kız dedi şok olduk inşallah değişmez sağlıklı olur Allah izin verirse benimde kızım olacakmış:)
iyi gidiyo tatliimm nolsuunn tekmelenip duruyorumbhchrk @disikartal87 @ceyagem @masalolsunnn kizlar nasilsiniz cok oldu girmeyeli isinizdir insallah disikartal bhcrk insallah hersey yolundadir hamilslik nasil gidiyor
vala o korku heyecan ben de simdiden basladi artik gelsin diyorum ama daha 3 ay var dogum sekli telasi basladi bende.. bakalim bugun kontrolum var doktorla konusucam ayrintili olarak@sekerli_seker @ceyagembhchrk hanimlar nasil gidiyor ne var ne yok bende korku heyecan başladı cok gerginim hayırlısıyla saglikla alsaydım oğlumu kucağıma Allahın izniyle sizde hemen arkamdan:) artık paşamın eşyalarını çantamızı hazırlamaya başlıyorum yavaştan :))çok ağırlaştım üçüncü hamileliğim ama ilk defa bukadar zorlandığımı hissediyorum hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun
Baktım hiç bişey yok..ama eli hep ağzında.çok zor hemde.daha bunun ise başlaması var.bakalım nolcakDamaklarına baktın mı bizimkinin altta iki diş yeri hafif beyaz gibi ama zaten kaç gündür eli ağzında hep salya tükürük :)) valla hamile kalması zor sonrası daha zor :))
Saglikla gelsin insallah canim benimki normal gorunuyor Allah izin verirse haftaya bidaha gider sorarim:) sende ogrenince haber ver :)vala o korku heyecan ben de simdiden basladi artik gelsin diyorum ama daha 3 ay var dogum sekli telasi basladi bende.. bakalim bugun kontrolum var doktorla konusucam ayrintili olarak
vala korkumdan sezeryane dönücem galiba bilmiyorum bakalım doktor ne dicekSaglikla gelsin insallah canim benimki normal gorunuyor Allah izin verirse haftaya bidaha gider sorarim:) sende ogrenince haber ver :)
Senin varmı baska cocugun ilk mi olucak
Allah sabır versin canim üzüldüm ama hersey rabbimden hayirlisini en iyisini o bilir olur insallah neden kaybettin sakıncası yoksa
Benim de adetten 3-4 gün öncesi sol göğsümün sol tarafı çok sanci yapar. Bu sefer hic sancim olmadı. Adetim de gelmedi. Sıcaklardan mi acaba. Hamilelik düşünmekten psikopata bağlamama az kaldı :)
Rabbim kalbine gore versin canim hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin insallah sonucu bizede haber ver:)Hiçbi sebep yoktu canım. Bebeği otopsiye de gondermek istemedim Allah böyle istedi hamd olsun.. sezaryen oldum Dr Rahimde perde var dedi. Onun ameliyatını oldum. Daha sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım gebeliğim boyunca iğne vurulmam gerekiyormuş. En azından bi çözümü var. Kendimce tedbirleri aldım Rabbime tevekkül ettim. Ocaktan beri de korunmuyorum hamile kalmadım süt hormonum hep yükseliyordu bakalım işte 24 de adet olmam gerekiyordu suan bile sancim var adet olcak misim gibi ama yok. Hayirlisi olsun bakalım. Dua edin bana :)
Amin hayirlisi insallah Allah isteyen herkese nasip etsin hissedersen yaz bana :))allah nasip ederse ilk olcak tatlım. valla ben hislerime çok güvenirim ve çıkar demekki daha çok yoğun hissetmem lazım bakalım kısmet olurda hamile kalırsam o ay inşallah hissederim
Hakkımızda hayırlısı diyorum :))Baktım hiç bişey yok..ama eli hep ağzında.çok zor hemde.daha bunun ise başlaması var.bakalım nolcak
tamam mutlaka yazarımAmin hayirlisi insallah Allah isteyen herkese nasip etsin hissedersen yaz bana :))
Rabbim kalbine gore versin canim hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin insallah sonucu bizede haber ver:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?