Doğumun kolayi yoktur canim sezeryan daha kolay sanma sana tavsiyem normal dene hem ikiniz icinde daha saglikli hem iyilesme sureci daha kolay adi ustunde normal cektigin sancilara degiyor inan benimki sadece tavsiye en iyisini doktorun soyler zaten yinede sen bilirsin canim ama korkma :)vala korkumdan sezeryane dönücem galiba bilmiyorum bakalım doktor ne dicek
Hayirlisi olsun kirmizilari gorene kadar umut var demektir bende bu topikte bekledim belirtimi degilmi derken bikac ay icinde geldi meleğim umudunu kaybetme olur Allahin izniyleVeririm inş canım hatta şimdiden söyleyim hamile degilimidr :))))))
Üzülme canim son degilki önünde aylar var olur ve bize burdan yazarsin inşallahVe evet adet oldum
İnş arkadaşım hayırlı sağlıklı olsunda. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bi dahaki aya :))Üzülme canim son degilki önünde aylar var olur ve bize burdan yazarsin inşallah
normal doğumda da dikiş oluyo ya en azından altta olacağına üstte olsun diye düşünüyorumDoğumun kolayi yoktur canim sezeryan daha kolay sanma sana tavsiyem normal dene hem ikiniz icinde daha saglikli hem iyilesme sureci daha kolay adi ustunde normal cektigin sancilara degiyor inan benimki sadece tavsiye en iyisini doktorun soyler zaten yinede sen bilirsin canim ama korkma :)
Benim de bugun ustumden 10 günüm geçti şimdi kan testi yapmaya gidiyorum .. inşallah hamileyizdir Rabbim nasip etmistir ..Hiçbi sebep yoktu canım. Bebeği otopsiye de gondermek istemedim Allah böyle istedi hamd olsun.. sezaryen oldum Dr Rahimde perde var dedi. Onun ameliyatını oldum. Daha sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım gebeliğim boyunca iğne vurulmam gerekiyormuş. En azından bi çözümü var. Kendimce tedbirleri aldım Rabbime tevekkül ettim. Ocaktan beri de korunmuyorum hamile kalmadım süt hormonum hep yükseliyordu bakalım işte 24 de adet olmam gerekiyordu suan bile sancim var adet olcak misim gibi ama yok. Hayirlisi olsun bakalım. Dua edin bana :)
O alttaki dikişler 1 haftada tamamen geçerken üstteki dikişlerin acısı 10 günde ancak azalıyor geçmesi 1 ayı buluyor ve tamamen eski haline gelene kadar küçük kanamalar ve dr iyi dikmediyse küçük iltihaplanmalar üşütürsün sızlar dikiş olduğu karnının çevresi hep bir uyuşuktur sezeryan sonrası dikişler in açısından çocuğunu bile düzgün kucağına alıp emziremezsin sütün gelmesi 3 günü bulur bu arada mama verirsin sonra midesi açılır gelen sütle doymaz ve sezeryanla doğan ćocukların %70 i ilerde bronşit astım hastası oluyor Anlattıklarımın %90nını her sezaryenliden duydum emin ol biride bizzat benim malesefki o kadar uğraşmama 3 şişe suni sancı yememe rağmen normal doğuramadım.normal doğumda da dikiş oluyo ya en azından altta olacağına üstte olsun diye düşünüyorumbi de biz ilçede olduğumuz için hastanemiz 45 dk uzaklıkta.. korkuyorum işte ne bileyim
Canim Allahtan hayirli dogum seklini dile insallah hayirlisi olsunn.Bende kendi istegimle sezeryan oldum insanin aklinda hep normal dogum nasil bisey diye kaliyor ama hayirlisi buymus ki boyle oldu diyorun ki dr umda dogumda iyiki sezeryani terch ettigimi aksi halde norml yapamayacgmi soyledi tansyonm flan hyecandan gttgi icin..Ama mesela benim guzel gecti spinal sezeryan oldum bel veya bas agrisi olmadi.Sutum hastanede geldi hemen.Dikis agrimda 1 hafta surdu 1 hafta sonra normale dondum cok sukur.Yani bu isler hic belli olmuyor bir cok yakinim var normal dogun yapip sutu 3,4 gun gelmeyen dikislerden kac gun duzelemeyen.Bunyeden bunyeye degisiyor.normal doğumda da dikiş oluyo ya en azından altta olacağına üstte olsun diye düşünüyorumbi de biz ilçede olduğumuz için hastanemiz 45 dk uzaklıkta.. korkuyorum işte ne bileyim
Valla ben bu ovulasyon testlerinden hicbise anlamadm her turlu iki cizgi cikiyor bu durmda insan nasi anliycakki hangi gun yumurtlama diyeKızlar bugün yaptığı ovu. Testi
Valla ben bu ovulasyon testlerinden hicbise anlamadm her turlu iki cizgi cikiyor bu durmda insan nasi anliycakki hangi gun yumurtlama diye
O alttaki dikişler 1 haftada tamamen geçerken üstteki dikişlerin acısı 10 günde ancak azalıyor geçmesi 1 ayı buluyor ve tamamen eski haline gelene kadar küçük kanamalar ve dr iyi dikmediyse küçük iltihaplanmalar üşütürsün sızlar dikiş olduğu karnının çevresi hep bir uyuşuktur sezeryan sonrası dikişler in açısından çocuğunu bile düzgün kucağına alıp emziremezsin sütün gelmesi 3 günü bulur bu arada mama verirsin sonra midesi açılır gelen sütle doymaz ve sezeryanla doğan ćocukların %70 i ilerde bronşit astım hastası oluyor Anlattıklarımın %90nını her sezaryenliden duydum emin ol biride bizzat benim malesefki o kadar uğraşmama 3 şişe suni sancı yememe rağmen normal doğuramadım.
Canim Allahtan hayirli dogum seklini dile insallah hayirlisi olsunn.Bende kendi istegimle sezeryan oldum insanin aklinda hep normal dogum nasil bisey diye kaliyor ama hayirlisi buymus ki boyle oldu diyorun ki dr umda dogumda iyiki sezeryani terch ettigimi aksi halde norml yapamayacgmi soyledi tansyonm flan hyecandan gttgi icin..Ama mesela benim guzel gecti spinal sezeryan oldum bel veya bas agrisi olmadi.Sutum hastanede geldi hemen.Dikis agrimda 1 hafta surdu 1 hafta sonra normale dondum cok sukur.Yani bu isler hic belli olmuyor bir cok yakinim var normal dogun yapip sutu 3,4 gun gelmeyen dikislerden kac gun duzelemeyen.Bunyeden bunyeye degisiyor.
Sen icini ferah tut canim bunlari dusunup stres yapma kendine o gun gelince rabbim veriyo kolaylik bide dogum hemen gerceklesmiyo ilk bi belirtin oluyo ya leke gelir ya suyu yada sancilarin baslar ona gore zaten anliyo insan hastaneye gidince bile hemen dogum olmuyo dikise gelince ikisi ayni degil emin ol normaldeki bir haftada iyilesip kendi dusuyo ve geri eskisi gibi olabiliyo sezeryan amelyat sonucta tabiki bu senin kararin karismak gibi olmasin canim yanlis anlama ama tecrubelerimi soyluyorum sezeryan da bi cesit amelyat sonucta mecbur kalmadikca yapma bence iyi dusun hayat senin bebis senin karar senin canim benimki sadece tavsiye unutma :)) doktorunda yonlendirir zaten seninormal doğumda da dikiş oluyo ya en azından altta olacağına üstte olsun diye düşünüyorumbi de biz ilçede olduğumuz için hastanemiz 45 dk uzaklıkta.. korkuyorum işte ne bileyim
Ben sezeryan olmadim ama olan cok cevremde ama yinede tahmin edebiliyorum ve sana katiliyorum:) bu arada ne zamn dogum yaptin rabbim saglikla buyutmek nasip etsinO alttaki dikişler 1 haftada tamamen geçerken üstteki dikişlerin acısı 10 günde ancak azalıyor geçmesi 1 ayı buluyor ve tamamen eski haline gelene kadar küçük kanamalar ve dr iyi dikmediyse küçük iltihaplanmalar üşütürsün sızlar dikiş olduğu karnının çevresi hep bir uyuşuktur sezeryan sonrası dikişler in açısından çocuğunu bile düzgün kucağına alıp emziremezsin sütün gelmesi 3 günü bulur bu arada mama verirsin sonra midesi açılır gelen sütle doymaz ve sezeryanla doğan ćocukların %70 i ilerde bronşit astım hastası oluyor Anlattıklarımın %90nını her sezaryenliden duydum emin ol biride bizzat benim malesefki o kadar uğraşmama 3 şişe suni sancı yememe rağmen normal doğuramadım.
kızlar, pazartesi 11 de çatlama iğnemi oldum. pazartesi salı ilişki olsun mutlaka dedi doktor. oldu da, fakat kasığımda bir ağrı var böyle kas çekilmesi gibi. hamilelik belirtisi değildir tabiki ama bu neden olur? çatlama iğnesi vurulanlar sizde de aynı şey oldu mu?
kızlar gecen ay 6sında oldum ağustosun 3nde olcam ama daha yeni evliyim 16 günlük 2 gündür kasıklarımda agrı göğüslerimde aşırı şişme ve acı olmaya basladı acaba adet belirtisi mi bunlar korunmuyoruz aslında ama bukadar cocuk bebek olmaz gibi gelio
Kızlar bugün yaptığı ovu. Testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?