- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
hiç belli olmaz canım neden hemen olmayacağını düşünüyorsun ki Allah bilir
tatlım senin artık gebelik testi yapman lazım bence çünkü bu ovu testleri hala bu kadar belirgin olmasının bir nedeni olmalı
daha çok var ama bu zamanda da ovunun koyu çıkmaması lazımHayatim daha adetime 1 hafta var uapsam bile çikmayabilir bekliyecem bir hafta daha hayırlısı artık hem ovu. Testi kesin sonuç vermez
Esim evlendgm gundem beri beynimi yedi diyebilirm:) 11 aylik evliyiz ben iki sen3 daha dusunmezdm ama diye diye bana da asiladi:)Kızlar eşiniz ne diyor çocuk istiyormu tam anlamıyla ? Yoksa siz istediğiniz için mi istiyor ???
Kızlar eşiniz ne diyor çocuk istiyormu tam anlamıyla ? Yoksa siz istediğiniz için mi istiyor ???
benimkisi ilk zamanlar hiç istemedi bende istemedim ama yine sıcak bakıyordum çocuk konusunda sonra 2 senemiz dolunca deli gibi istemeye başladım ben ama borçlarımız yüzünden eşim yine yanaşmadı ne yalan söyleyeyim bir ara hiç istemicek diye çok korkmuştum hatta boşanmayı bile idüşündüm sonuçta her kadının anne olma hakkı var istemeyen adam yüzünden bu hakkımdan vazgeçemezdim ha uğraşırız Allah nasip etmez o ayrı.. tabi 3. senemiz dolana kadar hep baskı yaptım yeri geldi ağladım ağzımdan çocuk lafını hiç düşürmedim sonunda ikna oldu ama bu sefer benim içim rahat değildi sonuçta ikimizin bebeği olacaktı istemeyen adam sonrasında bana yardım etmez soğur falan diye düşündüm ama meğer eşimde çok istiyormuş borç vs hep istemiyorum demelerim ondandı dedi sonra içim rahat etti bu ay her seferinde sordu daha hamile kalmadın mı diyeKızlar eşiniz ne diyor çocuk istiyormu tam anlamıyla ? Yoksa siz istediğiniz için mi istiyor ???
ya ben de kardeşim de 8 aylık doğmuşuz hele ki beni vakumla almışlarSen icini ferah tut canim bunlari dusunup stres yapma kendine o gun gelince rabbim veriyo kolaylik bide dogum hemen gerceklesmiyo ilk bi belirtin oluyo ya leke gelir ya suyu yada sancilarin baslar ona gore zaten anliyo insan hastaneye gidince bile hemen dogum olmuyo dikise gelince ikisi ayni degil emin ol normaldeki bir haftada iyilesip kendi dusuyo ve geri eskisi gibi olabiliyo sezeryan amelyat sonucta tabiki bu senin kararin karismak gibi olmasin canim yanlis anlama ama tecrubelerimi soyluyorum sezeryan da bi cesit amelyat sonucta mecbur kalmadikca yapma bence iyi dusun hayat senin bebis senin karar senin canim benimki sadece tavsiye unutma :)) doktorunda yonlendirir zaten seni
daha çok var ama bu zamanda da ovunun koyu çıkmaması lazım
bende dayanamayıp 10 gün önceden yapmıştım benimde fostu bakalım hafta sonu tekrarlıcam bata 3 gün kala ne çıkacakKizlar ben o igne testini yaptm o da foss cikti
Ay inşallah diyorum :) ama hemen belli olır mı yahu doktor pazartesi salı çatlayacak iyi değerlendirin dedi değerlendirdik.. Daha bugun Çarşamba .. İnşallah vardır kuzum.. Sağol cevabın için :) insan bir umut birilerinin birşey yazmasını, derdini paylaşmayı bekliyorCnm ben geçen yil aşılama yaptım aşılama nedeni ile catlatma iğnesi vuruldum ve baya karnım ağırdı aynı adet sancısı gibi bebek yerleşirken olurmuş bende tutmadı çünkü esimde sorun vardı hücreler gelismiyordu ama senin gibi aynı olupta hamile kalan arkadaşlarım var
Ay inşallah diyorum :) ama hemen belli olır mı yahu doktor pazartesi salı çatlayacak iyi değerlendirin dedi değerlendirdik.. Daha bugun Çarşamba .. İnşallah vardır kuzum.. Sağol cevabın için :) insan bir umut birilerinin birşey yazmasını, derdini paylaşmayı bekliyor
Bata kadr zaman gecirmece:)bende dayanamayıp 10 gün önceden yapmıştım benimde fostu bakalım hafta sonu tekrarlıcam bata 3 gün kala ne çıkacak
benim bildiğim 1 gün 24 saat geçtikten sonra olur ama regl konusunda da bu böyle mi bilmem ben hep bu şekilde hesaplarım ve herhangi bir yanlışlık olmadı doktor kontrollerimde dahil çünkü ne hikmetse hep akşam olurum reglimi...Kizlarr dün gece saat 11 de adet oldum doktor 3. gün gel dedi perşembe mi gitmeliyim cuma mi
cuma gitmelisin..Kizlarr dün gece saat 11 de adet oldum doktor 3. gün gel dedi perşembe mi gitmeliyim cuma mi
Kizlarr dün gece saat 11 de adet oldum doktor 3. gün gel dedi perşembe mi gitmeliyim cuma mi
Bende oyle hesap yaptim canim ama insan grne de en dogru zaman olsun istiyor. Cuma gidicem allahim inşallah hayirli sonuclara vesile olur. Simdi oturdum bi guzrl agladimbenim bildiğim 1 gün 24 saat geçtikten sonra olur ama regl konusunda da bu böyle mi bilmem ben hep bu şekilde hesaplarım ve herhangi bir yanlışlık olmadı doktor kontrollerimde dahil çünkü ne hikmetse hep akşam olurum reglimi...
canım benim olmuyor takmakla tabi gönül ister hemen istediğimiz zaman kalalım hamile ama nasipten öteye köy yokmuş derler Rabbim hepimiz için en güzel zamanı biliyor ağlayıpta moralini bozma hep iyi düşün iyi olsunBende oyle hesap yaptim canim ama insan grne de en dogru zaman olsun istiyor. Cuma gidicem allahim inşallah hayirli sonuclara vesile olur. Simdi oturdum bi guzrl agladimKafama takmiycam diyorum ama olmuyor
Bende gidicem ama olmadım daha olacak gb de durmuyorum. Zaten doktor da geç olursun bu ay dediBende oyle hesap yaptim canim ama insan grne de en dogru zaman olsun istiyor. Cuma gidicem allahim inşallah hayirli sonuclara vesile olur. Simdi oturdum bi guzrl agladimKafama takmiycam diyorum ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?