Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayatim daha adetime 1 hafta var uapsam bile çikmayabilir bekliyecem bir hafta daha hayırlısı artık hem ovu. Testi kesin sonuç vermez

Kızlar eşiniz ne diyor çocuk istiyormu tam anlamıyla ? Yoksa siz istediğiniz için mi istiyor ???
benimkisi ilk zamanlar hiç istemedi bende istemedim ama yine sıcak bakıyordum çocuk konusunda sonra 2 senemiz dolunca deli gibi istemeye başladım ben ama borçlarımız yüzünden eşim yine yanaşmadı ne yalan söyleyeyim bir ara hiç istemicek diye çok korkmuştum hatta boşanmayı bile idüşündüm sonuçta her kadının anne olma hakkı var istemeyen adam yüzünden bu hakkımdan vazgeçemezdim ha uğraşırız Allah nasip etmez o ayrı.. tabi 3. senemiz dolana kadar hep baskı yaptım yeri geldi ağladım ağzımdan çocuk lafını hiç düşürmedim sonunda ikna oldu ama bu sefer benim içim rahat değildi sonuçta ikimizin bebeği olacaktı istemeyen adam sonrasında bana yardım etmez soğur falan diye düşündüm ama meğer eşimde çok istiyormuş borç vs hep istemiyorum demelerim ondandı dedi sonra içim rahat etti bu ay her seferinde sordu daha hamile kalmadın mı diye

ya ben de kardeşim de 8 aylık doğmuşuz hele ki beni vakumla almışlar hamileliğimde ağrı eşiğim çok düştü sancılara dayanamazsam diye korkuyorum.. burdan 45 dk yolumuz var işte epidural için de geç kalınırsa diye düşünüyorum ooff kafam çok karışııkk

Ay inşallah diyorum :) ama hemen belli olır mı yahu doktor pazartesi salı çatlayacak iyi değerlendirin dedi değerlendirdik.. Daha bugun Çarşamba .. İnşallah vardır kuzum.. Sağol cevabın için :) insan bir umut birilerinin birşey yazmasını, derdini paylaşmayı bekliyor

Hayatım seni çok iyi anlıyorum bak hemen test yapma kuzenim çatlatma ignsinden 10 gün sonra test yaptı iki çizgi çıktı sonra Dr a giti bebek yok dedi çünkü catlatma ignesinde hcg hormonu var erken yaparsan yanlış sonuç alabilirsin sen iğneden 15 gün sonra yap doğru sonuç alırsın ne kadar geç yaparsa okadar iyi sonradan uzlme diye hani pozitif çıkarsa ya iğnenin etkisiyse uzlursun bekle herşeyin ilacı zaman ve sabır ilaçlarda her derde devadır unutma 5 yıllık evliyim ve hiç çocuğum yok ama hiç te uzlmuuorum çünkü kısmet değilmiş

Kizlarr dün gece saat 11 de adet oldum doktor 3. gün gel dedi perşembe mi gitmeliyim cuma mi

Kizlarr dün gece saat 11 de adet oldum doktor 3. gün gel dedi perşembe mi gitmeliyim cuma mi
benim bildiğim 1 gün 24 saat geçtikten sonra olur ama regl konusunda da bu böyle mi bilmem ben hep bu şekilde hesaplarım ve herhangi bir yanlışlık olmadı doktor kontrollerimde dahil çünkü ne hikmetse hep akşam olurum reglimi...

Bende oyle hesap yaptim canim ama insan grne de en dogru zaman olsun istiyor. Cuma gidicem allahim inşallah hayirli sonuclara vesile olur. Simdi oturdum bi guzrl agladim Kafama takmiycam diyorum ama olmuyor

Bende oyle hesap yaptim canim ama insan grne de en dogru zaman olsun istiyor. Cuma gidicem allahim inşallah hayirli sonuclara vesile olur. Simdi oturdum bi guzrl agladim Kafama takmiycam diyorum ama olmuyor
canım benim olmuyor takmakla tabi gönül ister hemen istediğimiz zaman kalalım hamile ama nasipten öteye köy yokmuş derler Rabbim hepimiz için en güzel zamanı biliyor ağlayıpta moralini bozma hep iyi düşün iyi olsun

Bende gidicem ama olmadım daha olacak gb de durmuyorum. Zaten doktor da geç olursun bu ay dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…