Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar sabah adet oldum demiştim ya çok az açık renk kanama oldu daha da bişi yok. 3 gün geciktim. Hala adet olcak misim gibi sancim var bu sefer geldi diyorum ama yok. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba kafam karisti bayagi yaa

Bende oyle hesap yaptim canim ama insan grne de en dogru zaman olsun istiyor. Cuma gidicem allahim inşallah hayirli sonuclara vesile olur. Simdi oturdum bi guzrl agladim Kafama takmiycam diyorum ama olmuyor
Evet biliyorum çok üzülüyorsun ben de aynı şeyleri yaşıyorum çünkü. Çocuk yapmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim. Ama bak bu bizim sınavımız. Kafaya takmamak elde değil. Etrafımda herkes ya hamile ya çocuğu var. Birilerine Bebek hediyesi alıp duruyorum. Ben de anne olmak istiyorum diyorum, dua ediyorum. Biliyorum bir gün ben de anne olacağım inşallah. Sen de olacaksın. Üzülmemek elde değil ben de geçen gün ağladım ama şimdi geçti. Hamile kaldığımızı öğrenince bunların hiçbiri aklımıza gelmeyecek ya da gelince şükredip Bebek isteyenler için dua edeceğiz. Sen doktoruna git canım, bak bizden daha çok bekleyenler var.Tahlilleri yaptır, sabırlı olmaya çalış ve dua et

test yapmış mıydın?

Hayır canım test yapmadım 24 temmuz da adet olmam gerekiyordu hemen test yapmak istemedim adet olcak gibiyim çünkü. Adet zamanında nasılsam şimdide öyleyim yani. Testte negatifi görüp kötü olmakta istemiyorum suan adet oldum mu olmadım mi anlamadım yani :/ sabah açık renk kanama oldu azıcık başka da yok

Kızlar merhaba. Son 8 aydır burada belirti okumaktan belirti profesörü olmuştum resmen. Ancak Pazar günü hamile olduğumu öğrendim ve sonradan bazı belirtileri yaşadığımı farkettim. Mesela adetime 4 gün kala sabah burnum kanamıştı ama önemsemedim. Adetime 2 gün kala kahverengi pembemsi bir akıntı geldi adet oluyorum sandım ama bir daha gelen giden olmadı. Ağrım olmadı. Göğüslerim her ay regl döneminde olduğu gibi hassastı. Adetim 1 gün geçtikten sonra kasık ağrılarım arttı ve hala devam ediyor.

Tebrikler canm Allah sağlıkla bebişini kucağına almak nasip etsin :)

yerleşme kanaması olabilir canım o nedenle yaptın mı diye sordum kanaman azaldıysa bir test al yap bence bir şey kaybetmezsin hatta varsa bile kazanırsın nasıl olsa adet olduğunu düşündün dimi yoksa bile hayırlısı olsun der geçersin yeni ay yeni umut demek canım

hayırlısı olsun güzel haber duymak bile umut veriyor bizesağ salim kucağına al inşallah bebişini. inşallah ağustosun ilk haftası hastalanmam da bende güzel haber veririm

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hayırlı olsun canimm:)
Ben de sancilaniyorum suan adet olacak misim gibi sabah pembe kanama oldu daha da yok ne dusunecegimi bilemedim yaaaa 3 günüm geçti

tatlım olumlu düşünce hep içimizde en ufak belirtiden anlam çıkarıyoruz hepimiz elimizde değil ki.üzülürüm dersen yapma bekle iki gün daha belki yerleşme belki sökülme öncesi kanamadır ama inşallah yerleşme kanamasıdır hatta tam anlamıyla kesilirse yarın bile yapabilirsin testi yine de sen bilirsin...

Canim benim teşekkür ederim ilgin için. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inş. Yarına ya da cumaya kadar bekliyim ona gore hareket ederim

Haklisin canim. Walla 12.gun test yapmayi dusunuyordum. Genel de çatlama iğnesinden sonra 12. Günde (adetten 2 gün evvel) doğru sonuç verir diyorlar ama bilemiyorum tabi

Benim esimde çook istiyor ama bugun kan sonucum cikti hamile degiliim kısmett

Cok sagol canim iyi ki varsın varsınız buraya da yazmasam patliycam bekleyişimiz ayni olunca birbirimizi çok iyi anlıyoruz Allahim duy bizi

Hayirli olsun canim aralik ayinda bi topicte birlikte beklemistik benim bu ay da olmadi sen ne yaptin bu surecte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…