Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba sevgili arkadaşlar. Benim 3.5 yaşında bir kızım var Allah bağışlasın. Çok zorlu hamilelikler düşükler yaşadım sonunda çok şükür bir evlat sahibi oldum. Şimdi 2.çocuğu istiyor gibiyiz."gibiyiz" diyorum çünkü eşimde bende korkuyoruz. Tekrar aynı sıkıntıları zorlu zamanları yaşamak düşüncesi bizi çok korkutuyor. Ama nasıl olduysa bu ay ilk denemelerimizi yaptık.benim adet düzenim 40 günde 1 oluyorum düzenim hep böyleydi..yanlız bugün uzunca bir süreden sonra işk defa dayanılmaz bir bel ağrısı buna eşlik eden müthiş kasık ağrıları yaşadım.midem çok bulandı.iç organlarım sarsıldı sanki. Bazen adet olacağım zamanlar böyle olurdu ama adet günüme 12 gün var. Bu nedir acaba yani hamilelik olabilir mi yada başka bir durum? Doktora gidecektim eğer ağrı devam etseydi ama korkuyorum gitmeye cesaretim de yok.sizin fikirlerinizi merak ediyorum.teşekkürler..

Kızlar şuan bende akıntı var ama beyaz kremsi gb bu ne demek oluyor? Değerlendireyim mi bu günleri

Ben sezeryan olmadim ama olan cok cevremde ama yinede tahmin edebiliyorum ve sana katiliyorum:) bu arada ne zamn dogum yaptin rabbim saglikla buyutmek nasip etsin
8 Martta doģurdum canım suyum geldi 3-4 gün önceden sora kontrole kadar az az devam etti kontrole gittim kanda enfeksiyon başlamış bebeğe geçerse yoģun bakıma almak zorunda kalırız dedi yatış verdi 3 şişe suni sancı yedi tık yok ağrı hissetmiyorum sancı gelmiyor falan bebişin kalp atışları düzensizleşınce sezeryana aldılar Rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin ilk mi ?

Hayirli olsun canim aralik ayinda bi topicte birlikte beklemistik benim bu ay da olmadi sen ne yaptin bu surecte
Hatırladım canım. Eşimde problem çıktı. Sperm sayı ve hareketiniz çok düşüktü ocak ayından beri tedavi görüyordu. Artık bormal yolla olmicak diye düşünüp tüp bebek için hzırlık yapıyodukki hamile olduğumu öğrendim. Yani kafaya takmayı bıraktık oldu. Herkes diyodu inanmıyordum yaşadım gördüm. :)) inşallah en kısa sürede seninde bebişin gelir

Gecmis olsun anali babali buyusun bebisin canim yok benim ucuncu olucak Allah nasip ederse

Bende gidicem ama olmadım daha olacak gb de durmuyorum. Zaten doktor da geç olursun bu ay dedi
Benimde adet sancim akintim vardi birden ikiside kesildi ustelik adetime 2 gun var:)Anlamadjm noluyor amannnn adetimi olayimda gerisi gelir Allah in izniyle.Adet olmakta iyi birsey sonucta saglikli oldygumuzu gosteriyor

Canim kurtaj olmak dusuk yapmak bebek kaybetmek gercekten cok kotu bir durum.Bende 1 bucuk ay once kurtaj olmak zorunda kaldim.Cok sukur 2 yasinda bir oglum var Rabbim ona saglikli uzun omurler nasip etsin insallah.Allah im tum isteyenlere hayirli saglkli evlat nasp eylesin insallah..İnan kurtajdan sonra sukrettim cunku aklima daha kotu durumda olanlari getirdim.Dogduktan sonra kaybedenler dogumda kaybedenler vs Allah im onlara daha fazla sabir nasip eylesin insallah..Ama kotu dusunme Rabbim ne demisse o olur insallah saglikli hamileligin saglikli evladin olur insallah.

iyi gidiyo tatliimm nolsuunn tekmelenip duruyorumsen napiyorsun ? ben de girmiyorum iste boyle anca yazan olursa bakiyorum isler yogun
iyiym Allaha sukur canim hamileligin tadini cikar bence insan sonra ozlemini cekiyor O tekmelerin insallah bebisini saglikla kicagina almayi nasip eder Rabbim ee senin bebisin cinsiyeti ne canim

Kizlar merhaba uyumayan var mi?Benim adetime 1 gun kaldi ama adet sansci flan kalmadi suandada bas agrisi ve migde bulantsndan uyuyamiyorum karnim okdr sistiki olsam rahatlycam sanki.1 hafta oncesine kadar heran olcakmis gibi adet sancim vardi akintida vardi 2,3 gundur ne adet sancisi var nede akinti noluyor anlams degilim.

Bende aynı durumdayım Can'ım sancı çekiyorum ne gelen var ne giden bide göğüslerim bu ay bi farklı sanki diğer Zaman'larda ki gb ağrımıyor. Dokununca böyle çok farklı dün değerlendirdim Hakkı'mıza hayırlısı bakalım..

Benim hala akıntım var ilk defa adet günümdede akıntım oldu :))) şaşkınım bende adetin 3 gününü bekliyorum olduğumda gidicem eşimlede konuştum aramızdaki Bebek meselesini konuştuk şükür rabbime sorun kalmadı :)))

Canim benim cok sukur cok cok sevindim senin adina rabbim agzinizin tadini bozmasin evinizdeki mutlulugu bebisle senlendirsin insallah:)Bende bu sabah bi garibm:))Goguse sizlama gidiyor arada bel kasik agrisi gibi bise oluyor anlayamiyorum bekleyip gorcem.Zaten hamile degilim biliyorum en azindan adetimi duzenli olayim

Amin Can'ım benim çok sağol güzel düşüncelerin için.. Can'ım ben dün gecede sancı çektim sonra geçti.. Sese tahammülüm yok böyle sıkıntı alıyorum bide göğüslerim çok farklı anlıyorum! Ama işte hormonlarım dengemi bozmuş olabilir bende senin gb beklemedeyim hadi bakalım

B betulanil bizim bugün yarın adet olmamız lazım Can'ım bekleyelim. Ama bana doktor geç adet olursun dedi yumurtada dolayı inşallah tutar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…