İkimizinkide aynı gün Can'ım kendini kontrol etsene biİnsallah tutar canim Allah var Gam yok:)Benim adet gunum yarin bakalim nolcak :)
Can'ım elle gebelik testi diye post var onu bi araştır istersen orda detaylı yazıyorNasil kontrol canim.Ben zaten adet olurm korunuyoruz ya biz.
kızımız olacak inşallah teyzesi :)) amin tatlımm çok sağoolliyiym Allaha sukur canimhamileligin tadini cikar bence insan sonra ozlemini cekiyor O tekmelerin insallah bebisini saglikla kicagina almayi nasip eder Rabbim ee senin bebisin cinsiyeti ne canim
İnşallah canim ben de kafaya takmamayi nasil basaririm bilmiyorum. Saglikla kucağına alırsın inşallah bebeginiHatırladım canım. Eşimde problem çıktı. Sperm sayı ve hareketiniz çok düşüktü ocak ayından beri tedavi görüyordu. Artık bormal yolla olmicak diye düşünüp tüp bebek için hzırlık yapıyodukki hamile olduğumu öğrendim. Yani kafaya takmayı bıraktık oldu. Herkes diyodu inanmıyordum yaşadım gördüm. :)) inşallah en kısa sürede seninde bebişin gelir
Neden öyle oluyo bi bilgin varmı benimde gögüslerim in etrafında ince damarlar çıkmış kılcalBide benim kızlar göğüs halkamda kırmızı kılcal damarlar çıkmış göğüs halkam genişlemiş sanki eşimde söylüyor. Şu hormonlarIn bize yaptığına bak :)))
Ohh maşallah hepimizin bebeklerini korusun RABBİM olmayana da versin :)Gecmis olsun anali babali buyusun bebisin canim yok benim ucuncu olucak Allah nasip ederse
Valla bende bilmiyorum salı doktora gittim ilaç kullanma bu ay bi çatlamamış yumurtan var dedi. Neyse bir iki güne çatlar değerlendir. Dün akıntım gelince dedim tamam çatlıyor Heralde gecede sancım oldu sanki adet olacakmışım gb karnım şiş.. Bide adet geç olursun dedi. Eğer olursan tabi net konuşmadı. Halada kasıklarımda Batma var bide kılcal damar olmuş halka etrafında senin kaç günün var adetineNeden öyle oluyo bi bilgin varmı benimde gögüslerim in etrafında ince damarlar çıkmış kılcal
Umudunu tamamen kesince takmıyo insan. Olmayacak normal yolla diye beklentiye de girmiyosun. Bizde öyle oldu aşılama mı tüp bebek mi diye düşünüyorduk. Tüp bebeğe karar verdik hatta gidip merkezle konuştuk. Rahim filmi falan çekildim, kan tahlillerini hazırlamaya başlıyordukki öğrendik. Bence rahim filminin de etkisi var. Rahim filminden sonra hamile kalan çok insan var.İnşallah canim ben de kafaya takmamayi nasil basaririm bilmiyorum. Saglikla kucağına alırsın inşallah bebegini
Değerlerin yükselmemiş olabilir yada test bozuktur o bana bakma kan önemlidirKızlar yardım edin pazartesi günü evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belliydi snra gttm kan tahlili yaptirdum sonuc 56.82 cikti aradan 3 gün geçti bugün adetim geceli 1 hafta oldu evde tekrar test yaptım ikinci çizgi tekrar silik çıktı neden öyle oldu sizce
Ya doktor hamilelik var dedi bana pazartesi günü bugünde böyle çıkınca çok morelim bozulduDeğerlerin yükselmemiş olabilir yada test bozuktur o bana bakma kan önemlidir
kızımız olacak inşallah teyzesi :)) amin tatlımm çok sağooll
Sağol canim rahatlatyin beni ben de çekileceğim rahim filmi 1 -2 aya hayirlisiyla gelsin minigimUmudunu tamamen kesince takmıyo insan. Olmayacak normal yolla diye beklentiye de girmiyosun. Bizde öyle oldu aşılama mı tüp bebek mi diye düşünüyorduk. Tüp bebeğe karar verdik hatta gidip merkezle konuştuk. Rahim filmi falan çekildim, kan tahlillerini hazırlamaya başlıyordukki öğrendik. Bence rahim filminin de etkisi var. Rahim filminden sonra hamile kalan çok insan var.
Niye canını sıkıyorsun ki gerek yok hamilesin zaten gebelik testiyle ne işin var kız :)))Ya doktor hamilelik var dedi bana pazartesi günü bugünde böyle çıkınca çok morelim bozuldu
Niye canını sıkıyorsun ki gerek yok hamilesin zaten gebelik testiyle ne işin var kız :)))
Biz desen yapsak yeridir bizde bişey yok ama sende bariz belli olmuş stres yapıpta bebişi etkileme :)))
Hahaha duruyordur öyle pat diye düşecek bişey değil :)))))Ya ben yerinde duruyo mu durmuyo mu diye yaptim :)) bide benim kasik agrilarim falan vardı hepsi gitti neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?