Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bide benim kızlar göğüs halkamda kırmızı kılcal damarlar çıkmış göğüs halkam genişlemiş sanki eşimde söylüyor. Şu hormonlarIn bize yaptığına bak :)))

İnşallah canim ben de kafaya takmamayi nasil basaririm bilmiyorum. Saglikla kucağına alırsın inşallah bebegini

Neden öyle oluyo bi bilgin varmı benimde gögüslerim in etrafında ince damarlar çıkmış kılcal
Valla bende bilmiyorum salı doktora gittim ilaç kullanma bu ay bi çatlamamış yumurtan var dedi. Neyse bir iki güne çatlar değerlendir. Dün akıntım gelince dedim tamam çatlıyor Heralde gecede sancım oldu sanki adet olacakmışım gb karnım şiş.. Bide adet geç olursun dedi. Eğer olursan tabi net konuşmadı. Halada kasıklarımda Batma var bide kılcal damar olmuş halka etrafında senin kaç günün var adetine

Kızlar yardım edin pazartesi günü evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belliydi snra gttm kan tahlili yaptirdum sonuc 56.82 cikti aradan 3 gün geçti bugün adetim geceli 1 hafta oldu evde tekrar test yaptım ikinci çizgi tekrar silik çıktı neden öyle oldu sizce

İnşallah canim ben de kafaya takmamayi nasil basaririm bilmiyorum. Saglikla kucağına alırsın inşallah bebegini
Umudunu tamamen kesince takmıyo insan. Olmayacak normal yolla diye beklentiye de girmiyosun. Bizde öyle oldu aşılama mı tüp bebek mi diye düşünüyorduk. Tüp bebeğe karar verdik hatta gidip merkezle konuştuk. Rahim filmi falan çekildim, kan tahlillerini hazırlamaya başlıyordukki öğrendik. Bence rahim filminin de etkisi var. Rahim filminden sonra hamile kalan çok insan var.

Değerlerin yükselmemiş olabilir yada test bozuktur o bana bakma kan önemlidir

Sağol canim rahatlatyin beni ben de çekileceğim rahim filmi 1 -2 aya hayirlisiyla gelsin minigim

Ya doktor hamilelik var dedi bana pazartesi günü bugünde böyle çıkınca çok morelim bozuldu
Niye canını sıkıyorsun ki gerek yok hamilesin zaten gebelik testiyle ne işin var kız :)))
Biz desen yapsak yeridir bizde bişey yok ama sende bariz belli olmuş stres yapıpta bebişi etkileme :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…