Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya ben geçen hafta T atildeydim perşembe günü hasta olmam lazimdi olmadim sonra adetim bi gün geçti test yaptı tek çizgi çıktı sonra pazartesi günü döndük ist eve geldim midem çok bulanmaya başladı bende gitti bu şansımı deneyim dedim aldım test yaptım sonra ilk tek çizgi çıktı eehh dedim bisey yok yine sonra bu geldim baktım 2. Çoğu belli olmaya başlamış heycanlandim esime soyledim hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 56.82 çıktı değer ışte böyle :):):)

Merhaba kızlar 28 günde bir adet olmama karşın geçen ay 30 günde adet oldum. muhtemel adet tarihin ise 2 ağustos. ama ovüslasyondan 3 gün sonra. garip bi karın yanması e kasık batması yasamaya basladım. 2-3 gün ise inanılmaz bir bas agrısı çektim.o gün bügündürde hiç azalmadan devam ediyor. adet agrıları gibi değil sanki bu sefer. son iki gecedir kasık ve bel agrımdam zor uyumaya basladım. bu sabahta sağ bacak çekilmesi yasıyorum. 2 gündür ateşim çıkıyor yüzüm yanıyor sanki, ayaklarımda üşüyor. bugunde basım dönüyor gibi. ovulasyn dönemimi çok iyi değerlendirdik. umarım bişiler vardır. 10 aydır bebek istiyoruz.. sizce nedir benim hallerim ..

Canım beklemedeyiz sende bekle belirtilere aldanıp sakın umutlanma var deriz yok çıkar yok deriz var çıkar.. Psikolojini o ma endeksleme. Benimde bugün olmam gerek daha bişey yok dün sancılandım dedim Heralde oluyorum bişey gelmedi 4 gün öncede adet sancısı gb sancılandım yine bişey yok. Bakalım sonuç ne olacak

Inşallah hamissindir canim bizde çok istiyoruz :) adetin geçtikten sonra bu test yap bakalim olmadi tahlil yaptir kesin sonuç verir :)
Bende kan testi yaptırım dedim geri vazgeçtim negatif olurda Can'ım sıkılır diye..zaten Regl bekliyorum olursam kontrole gidicem inşallah olmam :)))))

Ayy yarın gidicem kız bakalım ne cikicak :) :) doktor bana pazartesi günü gel dedi ama ben yarın gidicem bekleyemem pazartesi gününe kadar :) :)

kızlar son 1 haftaya girdim artık inzivaya çekiilip beklicem ama belirtiler sanki gözümün içine giriyor nette bambaşka bir şey ararken kadınlar kulubünde yine hamilelik belirtileri yazılan bir sayfaya denk geldim başladım okumaya idrarda köpürme yazanlar olmuş sabah tuvalete girdim benim idrarımda köpürdü hatta sifonu çekerken güldüm bu ne böyle deterjan yutmuş gibi dedim. ay iyice sinir olmaya başladım belirti melirti yazmıcam artık beklicem haftasonu için kaçış planları yaptık kafa dinleyeyim biraz

Benim 3 gündür günüm geçiyo

:) :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…