- 26 Nisan 2016
- 35
- 13
- 3
Aynen öyle diyecek beklemeni tavsiye ederim. En azından kalp atışını felan duyaraın daha güzel olur
Kafanı dinle yoksa kafayı yicen :)))) bende geçen hafta kaçtım senin gb unuttum valla aklıma bile gelmedi bu hafta evdeyim mal yıne aynı mal :)))kızlar son 1 haftaya girdim artık inzivaya çekiilip beklicem ama belirtiler sanki gözümün içine giriyor nette bambaşka bir şey ararken kadınlar kulubünde yine hamilelik belirtileri yazılan bir sayfaya denk geldim başladım okumaya idrarda köpürme yazanlar olmuş sabah tuvalete girdim benim idrarımda köpürdü hatta sifonu çekerken güldüm bu ne böyle deterjan yutmuş gibi dedim. ay iyice sinir olmaya başladım belirti melirti yazmıcam artık beklicem haftasonu için kaçış planları yaptık kafa dinleyeyim biraz
Kafanı dinle yoksa kafayı yicen :)))) bende geçen hafta kaçtım senin gb unuttum valla aklıma bile gelmedi bu hafta evdeyim mal yıne aynı mal :)))
Ama biliyorum en azından eskisi gb değilim eşimde destek oluyor. Kafama takmam için bi nedenim kalmadı bi tek göğüslerim karnımın şişkinliği beni rahatsız ediyor oda hastalanırsam geçer...
O gelir gidermiş normal Bebek yer yapıyormuş kendine rahim genişlediği için kaslar kasılıyor sancı yapıyor. Ay o bendede oluyor Bebek yer yapıyor dermişimYa bide benim kasik agrilarim falan birden gitti neden öyle oldu acaba
Benimde adet yer yapiyorO gelir gidermiş normal Bebek yer yapıyormuş kendine rahim genişlediği için kaslar kasılıyor sancı yapıyor. Ay o bendede oluyor Bebek yer yapıyor dermişim
O gelir gidermiş normal Bebek yer yapıyormuş kendine rahim genişlediği için kaslar kasılıyor sancı yapıyor. Ay o bendede oluyor Bebek yer yapıyor dermişim
Yakında haberlere çıkıcak hamile kalayım derken kafayı yidiler :)))))
Burnumuz aksa ay belirtimi dicek duruma geldik aslında...
bu çok iyiydi inş öyledir :)Ayy inşallah sende hamissindir canim ya :) dün gitti benim kasik agrilarim gorumcem diyo ki bırak tutunmuş uyuyodur rahatsız etme çocuğu diyo :) :)
bu çok iyiydi inş öyledir :)
beuaz kremsi adet akıntısı diye geçiyor ama bilmiyorum CNm belki hamilelik akıntısı sende beyazdırKızlar şuan bende akıntı var ama beyaz kremsi gb bu ne demek oluyor? Değerlendireyim mi bu günleri
Büyük harf kullandığını bile fark etmedim Estağfurullah ne saygısızlıgi. .. kafam çok karışık ilk defa 10 gün geçikiyorum normalde 1 gün bile gecikmemBu arada büyük harf kullandığım için özür dilerim. Evrak işlediğim için büyük harfte kalmış. Saygısızlık olarak algılanmasını istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?