Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar regl esnadinda kan pihtisi gelmedi nedendir

Kızlar adetime 5 gün var ve beyaz bi akintim var süt beyazı gibi sizce bu neyden olur adet belirtisimi yoksa hamilelikten mıdır bilen varmı

Kızlar adetime 5 gün var ve beyaz bi akintim var süt beyazı gibi sizce bu neyden olur adet belirtisimi yoksa hamilelikten mıdır bilen varmı
Benim de öyle adetime 1 gün var canım ama bekleyip görecez belirtiler adetle hep aynı sanki insan kendini dinledikçe birşey üretiyor sürekli acaba mı diye en iyisi stres tapmadan beklemek ama

Benim de öyle adetime 1 gün var canım ama bekleyip görecez belirtiler adetle hep aynı sanki insan kendini dinledikçe birşey üretiyor sürekli acaba mı diye en iyisi stres tapmadan beklemek ama

Sen test yaptın mı cnm yani 1 gün varsa çıkar yap banada haber ver ok

Kızlar daha önce çatlama iğnesi

beuaz kremsi adet akıntısı diye geçiyor ama bilmiyorum CNm belki hamilelik akıntısı sende beyazdır
Yok Can'ım adetimde ben kupkuru olurum ki normalde akıntım yok denecek kadar azdır bi tek yumurtlama evresinde olur işte bilemiyorum

Adetime 2 gun var sut kesigi gibi akintim beyazdan sariya dondu ve yognlasti. Adet zamanindan once akinti normalde onceden naaldi hic dikkat etmiodm ya sari olmus muydu hic :) normal midir

Cnm benim de aynı bakalım görücez
Canimmmm benim adet sancisi ve akinti kesilmisti ya hani.Bugun itibariyle tekrar basladi heran olcak gibiym.Hatta biraz once bise geldi gibi hissettim pet takiyim diye gittim baktim sut beyazi krem gibi akinti olmus ama yumurtlama akintisi degil zaten gecti yumurtlamam benim.Bu daha sivimsi sut beyazi.Ya adet olucaz yada hamileyiz ikimizde:))Gerci ben adet olcagma inaniyorum yarin Adet gunun benim.

Ama sen insallah hamilesindir biz sonucta korunuyoruz yani esim:)Ne kadr bekleyeblirm ki hamile olma ihtimalini.

Yok yok ben kesin adet olucam gorursunuz.Acaip adet olcak gibi hissediyorum cunku bacak agrisina kadr hissediyrum yani

Kızlar size bir haberim var. Çatlama iğnesinde Hcg hormonu var, yani test yaptırsam hamile çıkarım, ama daha 13-14gün var adetime yeni döllenmiştir benim yaramaz :) neyse ovulasyon testi yaptım normalde ovulasyon olduğundan silik çıkmalıydı yada ikinci çizgi hiç çıkmamalıydı ama kopkoyu iki çizgi çıktı. Yani eğer adetinize bir iki gün kala ovulasyon testi yapıp her iki çizgi de kop koyu çıkıyorsa bu hamile olduğunuza işarettir. Denedim ve eminim :)

bi topicte aynı hafta içinde 3 kişi rahim filmi çekilcektik muhabbet ediyorduk. 3 ümüzde hamileyiz şimdi.
Nasil çekildin anestezili mi anestezisiz mi aci oluyor mu maşallah hepinize demek ki etkisi olmuş

Cnm benim yaa benimde koyu çıkıyor insallah

Nasil çekildin anestezili mi anestezisiz mi aci oluyor mu maşallah hepinize demek ki etkisi olmuş
Anestezili çekildim ben. Eğer kasarsan kendini yanlış sonuç çıkma ihtimali oluyormuş ve ağrılı oluyormuş. Ben normal alttan muayene olurken bile kasılıyorum o yüzden anestezili yaptırdım. Sonrasında kanama ve ağrım olmadı. Sadece adet sancısı gibi bir sancı oldu ertesi günü o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…