- 16 Ekim 2015
- 114
- 167
- 103
Benim de öyle adetime 1 gün var canım ama bekleyip görecez belirtiler adetle hep aynı sanki insan kendini dinledikçe birşey üretiyor sürekli acaba mı diye en iyisi stres tapmadan beklemek amaKızlar adetime 5 gün var ve beyaz bi akintim var süt beyazı gibi sizce bu neyden olur adet belirtisimi yoksa hamilelikten mıdır bilen varmı
Benim de öyle adetime 1 gün var canım ama bekleyip görecez belirtiler adetle hep aynı sanki insan kendini dinledikçe birşey üretiyor sürekli acaba mı diye en iyisi stres tapmadan beklemek ama
Yok Can'ım adetimde ben kupkuru olurum ki normalde akıntım yok denecek kadar azdır bi tek yumurtlama evresinde olur işte bilemiyorumKızlar daha önce çatlama iğnesi
beuaz kremsi adet akıntısı diye geçiyor ama bilmiyorum CNm belki hamilelik akıntısı sende beyazdır
Adetten değil bence sende benim gb yumurtluyorsunKızlar adetime 5 gün var ve beyaz bi akintim var süt beyazı gibi sizce bu neyden olur adet belirtisimi yoksa hamilelikten mıdır bilen varmı
Eline pütürlü rahim ağzı geliyorum şu an denince anımAdetten değil bence sende benim gb yumurtluyorsun
Adetten değil bence sende benim gb yumurtluyorsun
Adetime 2 gun var sut kesigi gibi akintim beyazdan sariya dondu ve yognlasti. Adet zamanindan once akinti normalde onceden naaldi hic dikkat etmiodm ya sari olmus muydu hic :) normal midir
Canimmmm benim adet sancisi ve akinti kesilmisti ya hani.Bugun itibariyle tekrar basladi heran olcak gibiym.Hatta biraz once bise geldi gibi hissettim pet takiyim diye gittim baktim sut beyazi krem gibi akinti olmus ama yumurtlama akintisi degil zaten gecti yumurtlamam benim.Bu daha sivimsi sut beyazi.Ya adet olucaz yada hamileyiz ikimizde:))Gerci ben adet olcagma inaniyorum yarin Adet gunun benim.Cnm benim de aynı bakalım görücez
Cnm benim de aynı bakalım görücez
Nasil çekildin anestezili mi anestezisiz mi aci oluyor mu maşallah hepinize demek ki etkisi olmuşbi topicte aynı hafta içinde 3 kişi rahim filmi çekilcektik muhabbet ediyorduk. 3 ümüzde hamileyiz şimdi.
Kızlar size bir haberim var. Çatlama iğnesinde Hcg hormonu var, yani test yaptırsam hamile çıkarım, ama daha 13-14gün var adetime yeni döllenmiştir benim yaramaz :) neyse ovulasyon testi yaptım normalde ovulasyon olduğundan silik çıkmalıydı yada ikinci çizgi hiç çıkmamalıydı ama kopkoyu iki çizgi çıktı. Yani eğer adetinize bir iki gün kala ovulasyon testi yapıp her iki çizgi de kop koyu çıkıyorsa bu hamile olduğunuza işarettir. Denedim ve eminim :)
Anestezili çekildim ben. Eğer kasarsan kendini yanlış sonuç çıkma ihtimali oluyormuş ve ağrılı oluyormuş. Ben normal alttan muayene olurken bile kasılıyorum o yüzden anestezili yaptırdım. Sonrasında kanama ve ağrım olmadı. Sadece adet sancısı gibi bir sancı oldu ertesi günü o kadar.Nasil çekildin anestezili mi anestezisiz mi aci oluyor mu maşallah hepinize demek ki etkisi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?