Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Umarım dileğine kavuşursun canım ama bu dediğin çatlatma iğnesi yapıldığında geçerli değil çünkü Lh seviyesini de etkiliyor iğne.

moralinizi bozmak gibi olmasın, dediğiniz bazen doğru olabiliyor ama bazen çatlamayan yumurtalar sebebiyle de ovu testleri hep pozitif gösteriyor. boş yere ümitlenen, hayal kırıklığına uğrayan olmasın diye paylaşıyorum. 11.günden 23. güne kadar yapılmış testlerin fotosunu paylaşacağım. testlerin hepsinin fotoğrafı yok. çünkü hepsi son fotodaki gibiydi. o yüzden çekmeyi bıraktım. bu arada adet gününden önce, adet günü geçince yaptıklarım da var ama onların fotosu yok. kistlerim var hep pozitif hep pozitif. tabi şunu da ekleyim. hamile kaldığım zaman da pozitifti. ama kalamadığım zamanlarda da pozitifti.

Eklentiler

• 1469278145791-774386750.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 47
Doğru söylüyorsun adetin bir gün öncesinde bile çatlamadan yumurtan olduğu Zaman pozitif gösteriyormuş.. Benim adetim yarın ama çatlamadan bi yumurtam olduğu için geç adet olabilirsin dedi doktor. Bende yeni öğrendim böyle bişeyi Zaman'la öğreniyoruz işte

Umarım dileğine kavuşursun canım ama bu dediğin çatlatma iğnesi yapıldığında geçerli değil çünkü Lh seviyesini de etkiliyor iğne.
Yok yanlış anlaşılma olmuş. Ben hamileyim demiyorum. Ama beta Hcg hormonu onlarda ovulasyon testlerinde kopkoyu çizgi çıkıyor.yabancı katmakta da bunu okumuştum.

Hayır adetiniz gecikmişse yada bat günü ise lh yaptığınız da sizin 6. Gündeki gibi ikisi de kopkoyu ise hamilelik olduğuna işaretmiş. Sizin zaten testlerinizde 6. Gününüzde kopkoyu diğer günler zaten silik ovulasyon olduğuna anlamına gelmez

Yok yanlış anlaşılma olmuş. Ben hamileyim demiyorum. Ama beta Hcg hormonu onlarda ovulasyon testlerinde kopkoyu çizgi çıkıyor.yabancı katmakta da bunu okumuştum.

evet ben hamile kaldığımda hem bhcg hem de ovu testi ikisi de pozitifti. hatta yanlışlıkla ovu testi yaptım sanmıştım baktım bhcg yazıyor. şoka girmiştim.

Canım geçen ay bende adetime 1 kala öyle süt beyazı bişi löp diye geldi ama bir gün sona adet oldum

@dimam siz piko hastası Mısınız ?

6. gün değil o sadece test sırası :) neyse şöyle diyeyim o zaman. reglin 11 gününden itibaren yaptığım testler regl gününe kadar hep pozitif. silik çizgi değil bildiğiniz pozitif. çünkü ovu testlerinde önemli olan çift çizgi değil c çizgisi ile aynı koyulukta ya da daha koyu olmasıdır biliyorsunuz ki.

benim reglin ortasından bir sonraki regle kadar testlerim her zaman c çizgisinden koyu oluyor. onu anlatmaya çalıştım. geçtiğinde de yaptığım testle c den koyu oluyor. çünkü çatlamayan yumurtalar lh seviyesini zirvede tutuyor hep. bilgilendirme amaçlı yazdım. sonra insan kendini hamile sanıyor, buna hazırlıyor daha çok üzülüyor.

Canım geçen ay bende adetime 1 kala öyle süt beyazı bişi löp diye geldi ama bir gün sona adet oldum
Aynen bende yarin adet olurum:))Zaten korunmam gerek kurtajdan dolayi..korundugum halde kalirsamda rabbimin lutfudur.Hayirlisi olsun hakkimizda ayni süt gibi sulu akışkan beyaz bisey gelen sanirm adet oncesi normal bu aknti.

Anladım normal de sadece ovulasyon günlerinde kopkoyu olur benim diğer günlerde 'T' çizgisi hep siliktir.. O zaman bu iki çizginizde sizde 11. Günden itibaren koyu olması bir garip... Piko hastalarında oluyor ama siz değilsiniz değil mi?

Kizlar bata 6 gun var erken gebelik testi yaptim malesef negatif olsa cikardi dimi yoruldum artik allahim en yakin zamanda hayirlisini ver

Cnm benimde dün 6 gün vardı test yaptım negatif Dr u aradım dediki eğer hamileysen zaten çıkmaz adet gecikmesi olmadan mümkün değil dedi onun için üzülme zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…