Ayn boyle krem gibi demi akinti sut beyaziCnm benim yaa benimde koyu çıkıyor insallah
Kızlar size bir haberim var. Çatlama iğnesinde Hcg hormonu var, yani test yaptırsam hamile çıkarım, ama daha 13-14gün var adetime yeni döllenmiştir benim yaramaz :) neyse ovulasyon testi yaptım normalde ovulasyon olduğundan silik çıkmalıydı yada ikinci çizgi hiç çıkmamalıydı ama kopkoyu iki çizgi çıktı. Yani eğer adetinize bir iki gün kala ovulasyon testi yapıp her iki çizgi de kop koyu çıkıyorsa bu hamile olduğunuza işarettir. Denedim ve eminim :)
Ayn boyle krem gibi demi akinti sut beyazi
Benimde ayni iste.Yarin adet gunum ben adet olucam ama sen insallah hamilesindir canim.Evet cnm
Kızlar size bir haberim var. Çatlama iğnesinde Hcg hormonu var, yani test yaptırsam hamile çıkarım, ama daha 13-14gün var adetime yeni döllenmiştir benim yaramaz :) neyse ovulasyon testi yaptım normalde ovulasyon olduğundan silik çıkmalıydı yada ikinci çizgi hiç çıkmamalıydı ama kopkoyu iki çizgi çıktı. Yani eğer adetinize bir iki gün kala ovulasyon testi yapıp her iki çizgi de kop koyu çıkıyorsa bu hamile olduğunuza işarettir. Denedim ve eminim :)
Doğru söylüyorsun adetin bir gün öncesinde bile çatlamadan yumurtan olduğu Zaman pozitif gösteriyormuş.. Benim adetim yarın ama çatlamadan bi yumurtam olduğu için geç adet olabilirsin dedi doktor. Bende yeni öğrendim böyle bişeyi Zaman'la öğreniyoruz iştemoralinizi bozmak gibi olmasın, dediğiniz bazen doğru olabiliyor ama bazen çatlamayan yumurtalar sebebiyle de ovu testleri hep pozitif gösteriyor. boş yere ümitlenen, hayal kırıklığına uğrayan olmasın diye paylaşıyorum. 11.günden 23. güne kadar yapılmış testlerin fotosunu paylaşacağım. testlerin hepsinin fotoğrafı yok. çünkü hepsi son fotodaki gibiydi. o yüzden çekmeyi bıraktım. bu arada adet gününden önce, adet günü geçince yaptıklarım da var ama onların fotosu yok. kistlerim varhep pozitif hep pozitif. tabi şunu da ekleyim. hamile kaldığım zaman da pozitifti. ama kalamadığım zamanlarda da pozitifti.
Yok yanlış anlaşılma olmuş. Ben hamileyim demiyorum. Ama beta Hcg hormonu onlarda ovulasyon testlerinde kopkoyu çizgi çıkıyor.yabancı katmakta da bunu okumuştum.Umarım dileğine kavuşursun canım ama bu dediğin çatlatma iğnesi yapıldığında geçerli değil çünkü Lh seviyesini de etkiliyor iğne.
Hayır adetiniz gecikmişse yada bat günü ise lh yaptığınız da sizin 6. Gündeki gibi ikisi de kopkoyu ise hamilelik olduğuna işaretmiş. Sizin zaten testlerinizde 6. Gününüzde kopkoyu diğer günler zaten silik ovulasyon olduğuna anlamına gelmezmoralinizi bozmak gibi olmasın, dediğiniz bazen doğru olabiliyor ama bazen çatlamayan yumurtalar sebebiyle de ovu testleri hep pozitif gösteriyor. boş yere ümitlenen, hayal kırıklığına uğrayan olmasın diye paylaşıyorum. 11.günden 23. güne kadar yapılmış testlerin fotosunu paylaşacağım. testlerin hepsinin fotoğrafı yok. çünkü hepsi son fotodaki gibiydi. o yüzden çekmeyi bıraktım. bu arada adet gününden önce, adet günü geçince yaptıklarım da var ama onların fotosu yok. kistlerim varhep pozitif hep pozitif. tabi şunu da ekleyim. hamile kaldığım zaman da pozitifti. ama kalamadığım zamanlarda da pozitifti.
Yok yanlış anlaşılma olmuş. Ben hamileyim demiyorum. Ama beta Hcg hormonu onlarda ovulasyon testlerinde kopkoyu çizgi çıkıyor.yabancı katmakta da bunu okumuştum.
Canım geçen ay bende adetime 1 kala öyle süt beyazı bişi löp diye geldi ama bir gün sona adet oldumCanimmmm benim adet sancisi ve akinti kesilmisti ya hani.Bugun itibariyle tekrar basladi heran olcak gibiym.Hatta biraz once bise geldi gibi hissettim pet takiyim diye gittim baktim sut beyazi krem gibi akinti olmus ama yumurtlama akintisi degil zaten gecti yumurtlamam benim.Bu daha sivimsi sut beyazi.Ya adet olucaz yada hamileyiz ikimizde:))Gerci ben adet olcagma inaniyorum yarin Adet gunun benim.
@dimam siz piko hastası Mısınız ?Hayır adetiniz gecikmişse yada bat günü ise lh yaptığınız da sizin 6. Gündeki gibi ikisi de kopkoyu ise hamilelik olduğuna işaretmiş. Sizin zaten testlerinizde 6. Gününüzde kopkoyu diğer günler zaten silik ovulasyon olduğuna anlamına gelmez
Hayır adetiniz gecikmişse yada bat günü ise lh yaptığınız da sizin 6. Gündeki gibi ikisi de kopkoyu ise hamilelik olduğuna işaretmiş. Sizin zaten testlerinizde 6. Gününüzde kopkoyu diğer günler zaten silik ovulasyon olduğuna anlamına gelmez
@dimam siz piko hastası Mısınız ?
Aynen bende yarin adet olurum:))Zaten korunmam gerek kurtajdan dolayi..korundugum halde kalirsamda rabbimin lutfudur.Hayirlisi olsun hakkimizda ayni süt gibi sulu akışkan beyaz bisey gelen sanirm adet oncesi normal bu aknti.Canım geçen ay bende adetime 1 kala öyle süt beyazı bişi löp diye geldi ama bir gün sona adet oldum
Anladım normal de sadece ovulasyon günlerinde kopkoyu olur benim diğer günlerde 'T' çizgisi hep siliktir.. O zaman bu iki çizginizde sizde 11. Günden itibaren koyu olması bir garip... Piko hastalarında oluyor ama siz değilsiniz değil mi?6. gün değil o sadece test sırası :) neyse şöyle diyeyim o zaman. reglin 11 gününden itibaren yaptığım testler regl gününe kadar hep pozitif. silik çizgi değil bildiğiniz pozitif. çünkü ovu testlerinde önemli olan çift çizgi değil c çizgisi ile aynı koyulukta ya da daha koyu olmasıdır biliyorsunuz ki.
benim reglin ortasından bir sonraki regle kadar testlerim her zaman c çizgisinden koyu oluyor. onu anlatmaya çalıştım. geçtiğinde de yaptığım testle c den koyu oluyor. çünkü çatlamayan yumurtalar lh seviyesini zirvede tutuyor hep. bilgilendirme amaçlı yazdım. sonra insan kendini hamile sanıyor, buna hazırlıyor daha çok üzülüyor.
Ben 10 gun varken yapmistim erken gebelik testini ve cikmamisti ama adetime 3 gun kala normal test yaptim cikti.Kizlar bata 6 gun var erken gebelik testi yaptim malesef negatif olsa cikardi dimiyoruldum artik allahim en yakin zamanda hayirlisini ver
6 gün erken değil mi ?!? Bence adet gününden 1-2 gün evvel yap. Belirtin var mı ?Kizlar bata 6 gun var erken gebelik testi yaptim malesef negatif olsa cikardi dimiyoruldum artik allahim en yakin zamanda hayirlisini ver
Kizlar bata 6 gun var erken gebelik testi yaptim malesef negatif olsa cikardi dimiyoruldum artik allahim en yakin zamanda hayirlisini ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?