Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet ben hamile kaldığımda hem bhcg hem de ovu testi ikisi de pozitifti. hatta yanlışlıkla ovu testi yaptım sanmıştım baktım bhcg yazıyor. şoka girmiştim.
Bende yabancı birkaç kaynaktan ve burdan okudum.. Ama bana 3 gün evvel çatlama iğnesi yapıldı mütemelen ondan pozitif.. Ben sadece best Hcg hormonunu olanlarda kopkoyu iki çizgi çıktığını, sizin gibi olanları okuduğumdan. Bir deneyeyim dedim. Bence doğru benim hamile olup olmadığım anlaşılması için 9-10 gün var..

6 gün erken değil mi ?!? Bence adet gününden 1-2 gün evvel yap. Belirtin var mı ?

6 gün erken değil mi ?!? Bence adet gününden 1-2 gün evvel yap. Belirtin var mı ?
Oncelikle cevapladiniz icin tesekkurler Kasıklarimda agri var, sanci degilde baska bi agri, dün ozel bolgemde bi hassasiyet hissettim sanki ici dolu her an adet olcakmisim gibi adetin ilk gunu olur ya oyle baskada bisey yok insallah vardir 3-4 gun sonra yapiyim en iyisi

Cnm benimde dün 6 gün vardı test yaptım negatif Dr u aradım dediki eğer hamileysen zaten çıkmaz adet gecikmesi olmadan mümkün değil dedi onun için üzülme zamana bırak
Insallah vardirda cikmamiştir cnm 3-4 gecsinde tekrar yapalim ozaman, Allah tum isteyenlere en yakin zamanda nasip etain insasallah cnm

Merhaba arkadaşlar benimde adetine 15 gün var ama goguslerim çok fena sis acı var geçen haftalarda baş dönmesi yasiyordum ve son iki haftadirda geceleri surekli uyanıyorum sabahları sanki bir saat uyumuş uyanmış gibi oluyorum hep halsizlik var bugun çok şiddetli karın ağrısı çektim ve iş yerinden evw dinlemeye geldim bir kaç gün öncesinde sabah aç uyandım bunu da eşim fark etti ne yesem doymuyorum eskiden çok takardim ama son bir yildir oluruna birakmistik geçen ay adetim 5 gun önceden geldi cok garip hisler içindeyim cok fazla halsizlik var bu sekilde olan var mı aranızda

Inşallah hamilesindir.

Benimde adetim bi kaö aydır efken gelmeye başladı vücut kendini hamileliğe hazırlıyodur dedi annem ama bilemicem bu ay adetimin geçmesini beklicem testlere de küstüm bi ateş ölçüyorum yeter

Benimde adetim bi kaö aydır efken gelmeye başladı vücut kendini hamileliğe hazırlıyodur dedi annem ama bilemicem bu ay adetimin geçmesini beklicem testlere de küstüm bi ateş ölçüyorum yeter
Bende oyleyim bilemedim inşaallah bu ay güzel haberler alırız ama benim umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…