Zaten bu ayda olmazsa yakıyı denicem her ay bi deneme yapıyorumBende oyleyim bilemedim inşaallah bu ay güzel haberler alırız ama benim umudum yok
Henüz hissedemedim benKızlar benim haftamda olup hareketleri hisseden var mı ??
Merhaba arkadaşlar benimde adetine 15 gün var ama goguslerim çok fena sis acı var geçen haftalarda baş dönmesi yasiyordum ve son iki haftadirda geceleri surekli uyanıyorum sabahları sanki bir saat uyumuş uyanmış gibi oluyorum hep halsizlik var bugun çok şiddetli karın ağrısı çektim ve iş yerinden evw dinlemeye geldim bir kaç gün öncesinde sabah aç uyandım bunu da eşim fark etti ne yesem doymuyorum eskiden çok takardim ama son bir yildir oluruna birakmistik geçen ay adetim 5 gun önceden geldi cok garip hisler içindeyim cok fazla halsizlik var bu sekilde olan var mı aranızda
Tamda aklimdan geciyordun.Sana haberlerim var.Ben biraz once wc gittim baktim ic cmsrda kahve bi leke alla alla dedm pecetyle bi sildim onada bulasti kahverengi leke.Ama henuz kanama yok.Heralde sabaha veya gceye olurum.Ama soyle bi durum var ben hayatim boyunca hic adet oncesu kahve leke durumu yasamadim.Yani adet olcagim zamb direk kirmizi sekilde gelir.Kaybettigim hamilelgmdede kahve leke gelmisti adet olcam sanmistim mger yerlesme kanamasiymis.Ama ben yine bunu hamilelige baglamiycam sonucta kurtaj gecirdim yaklask 2 ay once.Bazi durumlar degismis olablir bu yzden adet oncesi kahveleke geliyor olablir.Adet olurum yani ben.İnsallah sizler hamilesinizdir.Kızlar ne durumdasınız keyifler Nasıl :)))
Bende bi atesleniyorum bi usuyorum bi acikiyorum bi cok yemis gibi rahtsiz oluyorum bi yandan belim bi yandan kasigin agrilar var adet agrilari olurum ben ya gece ya sabahKızlar ben yatamıyorum vücudumu Ateş basıyor sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gb bir ağrı var karnımda... Çok yorgunum halsizim dermanım yok..! Göğüslerimde geçen aylardan daha farklı adet olucam mı olmayacak mı Onuda bilmiyorum.. Bu Ağrı'lar benim Can'ımı çok sıktı((
Belli olmaz sabahı bekle olursan zaten sabaha kadar gelir haber vermeyi unutma.. Can'ım doktor bana ilaç kullanma dedi bende kullanmıyorum ağrı kesici felan.. Sence neden demiştir içsem mi valla rahat değilim yaTamda aklimdan geciyordun.Sana haberlerim var.Ben biraz once wc gittim baktim ic cmsrda kahve bi leke alla alla dedm pecetyle bi sildim onada bulasti kahverengi leke.Ama henuz kanama yok.Heralde sabaha veya gceye olurum.Ama soyle bi durum var ben hayatim boyunca hic adet oncesu kahve leke durumu yasamadim.Yani adet olcagim zamb direk kirmizi sekilde gelir.Kaybettigim hamilelgmdede kahve leke gelmisti adet olcam sanmistim mger yerlesme kanamasiymis.Ama ben yine bunu hamilelige baglamiycam sonucta kurtaj gecirdim yaklask 2 ay once.Bazi durumlar degismis olablir bu yzden adet oncesi kahveleke geliyor olablir.Adet olurum yani ben.İnsallah sizler hamilesinizdir.
Canim icme sen yinede demkki gebelik durumu olablir gozuyle bakmis parol bildgm kdaryla zararsz onu arastr ic istersen ama yanlis bilmiyorsam agri kesiciler adeti kesiyormusBelli olmaz sabahı bekle olursan zaten sabaha kadar gelir haber vermeyi unutma.. Can'ım doktor bana ilaç kullanma dedi bende kullanmıyorum ağrı kesici felan.. Sence neden demiştir içsem mi valla rahat değilim ya
Bende bel Ağrı'sı yok Can'ım yarın beklerim bugün olmadım yarın olursam rahatlarım. Bakalım bende senin gb beklemedeyim ama bende hiçbirşey yok sancı dışında :/Bende bi atesleniyorum bi usuyorum bi acikiyorum bi cok yemis gibi rahtsiz oluyorum bi yandan belim bi yandan kasigin agrilar var adet agrilari olurum ben ya gece ya sabah
Bende parol yok aferin var.. Gebelik durumu var dedim ama net konuşmadı. Neyse ben yinede içmeyeyim sabaha belki rahatlarım kız kaç gündür bunu yaşıyorum ilk defa başıma geliyor hiç halim yok tır geçmiş üzerindenCanim icme sen yinede demkki gebelik durumu olablir gozuyle bakmis parol bildgm kdaryla zararsz onu arastr ic istersen ama yanlis bilmiyorsam agri kesiciler adeti kesiyormus
Dört aylık hamileyim başından beri senin dediğin gibi sanki tır geçmiş hemen uyuyorum hiçbir şey anlamıyorum nasıl uyuduğumdan ne kadar uyusam yetmiyor inşallah sen de Hamilesindır canım doktor keşke kesin bir şey söyleseymiş bence aferin içme parol ve minoset bunlar hamilelikte kullanılabiliyor diye biliyorum plus olanlar değil ama Sade olan parol ve minoset Allah size de bu duyguları yaşatsın en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün kucağınızı da doldursun Âdetin geçti mi kan testi yaptınmıBende parol yok aferin var.. Gebelik durumu var dedim ama net konuşmadı. Neyse ben yinede içmeyeyim sabaha belki rahatlarım kız kaç gündür bunu yaşıyorum ilk defa başıma geliyor hiç halim yok tır geçmiş üzerinden
Niye Bitanem neyin var ?Ya beni korku sardi agliycam nerdeyse
27-28 adet tarihim daha bişey yok ama öğleden beri adet sancısı çekiyorum halsizim.. Can'ım bende öyle uyku yok normaldede uykuyu çok seven biri değilim gelsede direniyorum. Ama kolunu kaldır de kaldıramam vücut ısım 37,4 çıkıyor zaten belli her yerim yanıyor resmenDört aylık hamileyim başından beri senin dediğin gibi sanki tır geçmiş hemen uyuyorum hiçbir şey anlamıyorum nasıl uyuduğumdan ne kadar uyusam yetmiyor inşallah sen de Hamilesindır canım doktor keşke kesin bir şey söyleseymiş bence aferin içme parol ve minoset bunlar hamilelikte kullanılabiliyor diye biliyorum plus olanlar değil ama Sade olan parol ve minoset Allah size de bu duyguları yaşatsın en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün kucağınızı da doldursun Âdetin geçti mi kan testi yaptınmı
Ben hic hamilelige odaklanmadim her belirtimi adet olucam diye saydim ama simdi by kahve leke karistirdi aklimi bian acaba olblir mi dedm kendi kendime.Allah im uzak tutsun beterinden korusun yine ayni aciyi yasarim diye korkuyorumNiye Bitanem neyin var ?
Böyle düşünme ama benim arkadaşımda dış gebelikten kürtaj oldu sonra 6 ay korunun demiş 3 ayında kendiliğinden hamile kaldı Nur topu gb mavili bi oğlu olduBen hic hamilelige odaklanmadim her belirtimi adet olucam diye saydim ama simdi by kahve leke karistirdi aklimi bian acaba olblir mi dedm kendi kendime.Allah im uzak tutsun beterinden korusun yine ayni aciyi yasarim diye korkuyorum(
Eger rabbim korundugumuz halde nasip ettiyse bu onun lutfudur eger adet olursam hayirlisi boyledir imtihanimdir..Tek isteyim eger bebegim olacaksa insallah saglikla dogururum saglikli bir sekilde buyuturum hayirli evlat yetistirebilrm insallah.Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin insallahBöyle düşünme ama benim arkadaşımda dış gebelikten kürtaj oldu sonra 6 ay korunun demiş 3 ayında kendiliğinden hamile kaldı Nur topu gb mavili bi oğlu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?