Amin Can'ım benim ranbim kimseyi annelik duygusuyla evlat acısıyla sınamasın !!Eger rabbim korundugumuz halde nasip ettiyse bu onun lutfudur eger adet olursam hayirlisi boyledir imtihanimdir..Tek isteyim eger bebegim olacaksa insallah saglikla dogururum saglikli bir sekilde buyuturum hayirli evlat yetistirebilrm insallah.Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin insallah
Bizim de öyle canım i saallah bu ay olur esimde içimde bir garip bu ay çocuk olacak gibi deyip duruyor sabahlar aç kalmasın ama aç kalkiyorum 2014 eylülden beri olmuyorSlm canm bende aynı şeyleri şuan yaşıyorum yumurtlamam bitti ve adetime şuan 6gün kaldı deli gibi göğüslerim şiş ama öyle bir ağrı hiç yaşamadım bu yaşıma kadar
Karnım kasıklarım zaten cok gergin iştah desen 3gündür cok açık
2senedir olmyor bebişimiz
Yaki ne canimZaten bu ayda olmazsa yakıyı denicem her ay bi deneme yapıyorum
Canim gunaydin ben adet oluyorum yavas yavas.Leke leke geliyor simdilik ama yavas yavas kirmiziya donuyor gibi kahvelekeler.Benim eylule kadar korunmam gerek insallah sen hamilesindir canimAmin Can'ım benim ranbim kimseyi annelik duygusuyla evlat acısıyla sınamasın !!
Çok ilginç ilk defa duyuyorum olmadı bu aydan birşey çıkmazsa obur aya deniyeyim bende bir zararı olmaz dimi onun hic kullanmadim kullananda duymadım yakinlarimdaağrı kesici bi bant geçen belim ağryo dye Aldım çok iyi geldi ama fena yakıyo. Belde açıklık varsa kapatıyomuş bebişin tutunmasına da yardımcı oluyomuş baya kişi var yakıyla hamile kalan annem yengem fln hep bardak çektirmişler eskiden belinde öyle hamile kalmışlar bu da öyle bişey işte
Himm anladım canım onuda deneyelim napalim :) demekten zarar gelmezYok hatta yararı var adet dönemim bittikten sonra takıyosun 3 gün kalıyo yumurtaları hazırlıyo kimi de ovulasyon döneminde takmış. Bn dayanamadım acısına bildiğimiz bant ama fena yakıyo
Ben bu kıs taktım ovu zamanımda bi faydasını göremedim. kişiden kişiye değişiyor demek. ama 2 ay belimin kasıntısı geçmedi. sıcağı gördükçe belim yanması devam etti.Çok ilginç ilk defa duyuyorum olmadı bu aydan birşey çıkmazsa obur aya deniyeyim bende bir zararı olmaz dimi onun hic kullanmadim kullananda duymadım yakinlarimda
Himm anladım canım evet kişiden kişiye değişiyor olabilir yanma varsa ben almim o zaman :)Ben bu kıs taktım ovu zamanımda bi faydasını göremedim. kişiden kişiye değişiyor demek. ama 2 ay belimin kasıntısı geçmedi. sıcağı gördükçe belim yanması devam etti.
hani bir güdü vardı insanda acıya alışılırsa zamanla hunharca zevk alırsın bu yanmada ona doğru koşuyor yani :) Denemeden bilemezsin tabi :)Himm anladım canım evet kişiden kişiye değişiyor olabilir yanma varsa ben almim o zaman :)
:) Neşe bakalim o gün bir gelsin de olmadı denerim o değilde şuanda çok kötü içim bulanıyor bunlar hayır olsa keşkehani bir güdü vardı insanda acıya alışılırsa zamanla hunharca zevk alırsın bu yanmada ona doğru koşuyor yani :) Denemeden bilemezsin tabi :)
kaç günün kaldı canım benimde 28 güne bakarsak 3 ama geçen ay 30 da oldum :/:) Neşe bakalim o gün bir gelsin de olmadı denerim o değilde şuanda çok kötü içim bulanıyor bunlar hayır olsa keşke
Canım benim daha çok var 12 temmuz da olacağım ama ben uzun zamandır hiç bu konuya vakit ayırmıyorum kafam dan uzaklaşmıştı bu ay tekrar başladı içimde birşeylerkaç günün kaldı canım benimde 28 güne bakarsak 3 ama geçen ay 30 da oldum :/
inşaAllah canım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah..Kızlar bende bu sayfayı takip ederken hamile kaldım. Halada ara ara girer bakarım. Alışkanlık :)
Gebelik testini yaptığımda reglme 3-4gün vardı 2. çizgiyi silik olarak gördüğümde elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırdım. Mutluluğu endişeyi bir arada yaşadım..
Biraz yazdıklarınıza üstten baktım da karamsar olmayın umutsuzluğa kapılmayın.
Herşeyde olduğu gb bununda zamanı var elbet.
Sabredin dua edin..
Sağlıklı beslenin bedeninizi hazırlayın, B12 eksikliği bile gebe kalmanıza engel olabilir. Belki atladığınız en kolay şeydir sebep.
Allah en hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin kızlar. Bu duyguyu sizlerede tatdırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?