Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amin Can'ım benim ranbim kimseyi annelik duygusuyla evlat acısıyla sınamasın !!

B betulanil bende adet olurum diye düşünüyorum açıkçası doktor geç adet olursun dedi zaten olmayacak olsam hamilesin şüpheleniyorum derdi. O yüzden kafama takmıyorum bende senin gbyim

Eskiden sanıyordum ki herkes istediği zaman gebe kalıyor. Burdaki arkadaşlarımı gördükçe hem kendime hem onlara üzülüyorum. 1 ayimin ilk haftasi hariç her gunu bebek yapmakla ve sonuc beklemekle gecmeye başladı. Allahim bizi bu zorlu imtihanla sinama. tez vakitte sağlıklı evlatlara sahip olmamızı nasip eyle. sinir sistemim alt ust oldu. Mesleğim zaten zor birde bu surec artık sinirlerim lacka oldu. son 5 gun ve gebelik icin hemen hemen her belirti var bu gune kadar gebe olabilirim diye dusunuyordum zaman daraldikca umudum bitiyor sanki

Bizim de öyle canım i saallah bu ay olur esimde içimde bir garip bu ay çocuk olacak gibi deyip duruyor sabahlar aç kalmasın ama aç kalkiyorum 2014 eylülden beri olmuyor

ağrı kesici bi bant geçen belim ağryo dye Aldım çok iyi geldi ama fena yakıyo. Belde açıklık varsa kapatıyomuş bebişin tutunmasına da yardımcı oluyomuş baya kişi var yakıyla hamile kalan annem yengem fln hep bardak çektirmişler eskiden belinde öyle hamile kalmışlar bu da öyle bişey işte

Amin Can'ım benim ranbim kimseyi annelik duygusuyla evlat acısıyla sınamasın !!
Canim gunaydin ben adet oluyorum yavas yavas.Leke leke geliyor simdilik ama yavas yavas kirmiziya donuyor gibi kahvelekeler.Benim eylule kadar korunmam gerek insallah sen hamilesindir canim

Çok ilginç ilk defa duyuyorum olmadı bu aydan birşey çıkmazsa obur aya deniyeyim bende bir zararı olmaz dimi onun hic kullanmadim kullananda duymadım yakinlarimda

Yok hatta yararı var adet dönemim bittikten sonra takıyosun 3 gün kalıyo yumurtaları hazırlıyo kimi de ovulasyon döneminde takmış. Bn dayanamadım acısına bildiğimiz bant ama fena yakıyo

Yok hatta yararı var adet dönemim bittikten sonra takıyosun 3 gün kalıyo yumurtaları hazırlıyo kimi de ovulasyon döneminde takmış. Bn dayanamadım acısına bildiğimiz bant ama fena yakıyo
Himm anladım canım onuda deneyelim napalim :) demekten zarar gelmez

Çok ilginç ilk defa duyuyorum olmadı bu aydan birşey çıkmazsa obur aya deniyeyim bende bir zararı olmaz dimi onun hic kullanmadim kullananda duymadım yakinlarimda
Ben bu kıs taktım ovu zamanımda bi faydasını göremedim. kişiden kişiye değişiyor demek. ama 2 ay belimin kasıntısı geçmedi. sıcağı gördükçe belim yanması devam etti.

Ben bu kıs taktım ovu zamanımda bi faydasını göremedim. kişiden kişiye değişiyor demek. ama 2 ay belimin kasıntısı geçmedi. sıcağı gördükçe belim yanması devam etti.
Himm anladım canım evet kişiden kişiye değişiyor olabilir yanma varsa ben almim o zaman :)

Himm anladım canım evet kişiden kişiye değişiyor olabilir yanma varsa ben almim o zaman :)
hani bir güdü vardı insanda acıya alışılırsa zamanla hunharca zevk alırsın bu yanmada ona doğru koşuyor yani :) Denemeden bilemezsin tabi :)

hani bir güdü vardı insanda acıya alışılırsa zamanla hunharca zevk alırsın bu yanmada ona doğru koşuyor yani :) Denemeden bilemezsin tabi :)
:) Neşe bakalim o gün bir gelsin de olmadı denerim o değilde şuanda çok kötü içim bulanıyor bunlar hayır olsa keşke

Kızlar bende bu sayfayı takip ederken hamile kaldım. Halada ara ara girer bakarım. Alışkanlık :)
Gebelik testini yaptığımda reglme 3-4gün vardı 2. çizgiyi silik olarak gördüğümde elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırdım. Mutluluğu endişeyi bir arada yaşadım..
Biraz yazdıklarınıza üstten baktım da karamsar olmayın umutsuzluğa kapılmayın.
Herşeyde olduğu gb bununda zamanı var elbet.
Sabredin dua edin..
Sağlıklı beslenin bedeninizi hazırlayın, B12 eksikliği bile gebe kalmanıza engel olabilir. Belki atladığınız en kolay şeydir sebep.
Allah en hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin kızlar. Bu duyguyu sizlerede tatdırsın inşallah.

inşaAllah canım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…