- 16 Ekim 2015
- 114
- 167
- 103
ovulasyon günümden 3 gün sonra neredeyse hemen hemen tüm belirtiyi yasadım. insan beklendi içinde oluyor. zaman azaldıkça nedense umudum da bitiyor gibi.Canım benim daha çok var 12 temmuz da olacağım ama ben uzun zamandır hiç bu konuya vakit ayırmıyorum kafam dan uzaklaşmıştı bu ay tekrar başladı içimde birşeyler
Amin canım inşallah ne güzel senin adına da sevindim sağ salim sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah evet bende demir eksikliği çıktı geçen haziran ve temmuz ilaç kullanıyorum belki oda bir yardımcı olur bana Dr da öyle söyledi destek sağlar dedi inşaallah hakkımızda hayırlısı olur :)Kızlar bende bu sayfayı takip ederken hamile kaldım. Halada ara ara girer bakarım. Alışkanlık :)
Gebelik testini yaptığımda reglme 3-4gün vardı 2. çizgiyi silik olarak gördüğümde elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırdım. Mutluluğu endişeyi bir arada yaşadım..
Biraz yazdıklarınıza üstten baktım da karamsar olmayın umutsuzluğa kapılmayın.
Herşeyde olduğu gb bununda zamanı var elbet.
Sabredin dua edin..
Sağlıklı beslenin bedeninizi hazırlayın, B12 eksikliği bile gebe kalmanıza engel olabilir. Belki atladığınız en kolay şeydir sebep.
Allah en hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin kızlar. Bu duyguyu sizlerede tatdırsın inşallah.
Ben haziranda 17 sinde oldum adet temmužda 12 sinde oldum şaşırdım hatta ve ben 12 sinden iki yada uç gün öncesinde birseyler yaşadım sonra adetten sonra yumurtlama gününde öncesi sonrası falan derken şimdi goguslerim falan çok kötü sanki iğne batirsan patlayacak gibi kaşıkların agriyor halsizlik ve açlık böyle yani beldede agrim varovulasyon günümden 3 gün sonra neredeyse hemen hemen tüm belirtiyi yasadım. insan beklendi içinde oluyor. zaman azaldıkça nedense umudum da bitiyor gibi.
Günaydın Can'ım ben dün gece hastalandım :)))Gunaydin kizlar nasilsiniz
Cnm takip ediyrm seni insallh yakn zamnda hamile kalirsn.bebisine kavusursunCanim gunaydin ben adet oluyorum yavas yavas.Leke leke geliyor simdilik ama yavas yavas kirmiziya donuyor gibi kahvelekeler.Benim eylule kadar korunmam gerek insallah sen hamilesindir canim
Bence deOncelikle cevapladiniz icin tesekkurler Kasıklarimda agri var, sanci degilde baska bi agri, dün ozel bolgemde bi hassasiyet hissettim sanki ici dolu her an adet olcakmisim gibi adetin ilk gunu olur ya oyle baskada bisey yok insallah vardir 3-4 gun sonra yapiyim en iyisi
saol canm ya ne guzel darisi burdaki herkese olsun. Boyle yazanlar bize de.umut oluyoKızlar bende bu sayfayı takip ederken hamile kaldım. Halada ara ara girer bakarım. Alışkanlık :)
Gebelik testini yaptığımda reglme 3-4gün vardı 2. çizgiyi silik olarak gördüğümde elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırdım. Mutluluğu endişeyi bir arada yaşadım..
Biraz yazdıklarınıza üstten baktım da karamsar olmayın umutsuzluğa kapılmayın.
Herşeyde olduğu gb bununda zamanı var elbet.
Sabredin dua edin..
Sağlıklı beslenin bedeninizi hazırlayın, B12 eksikliği bile gebe kalmanıza engel olabilir. Belki atladığınız en kolay şeydir sebep.
Allah en hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin kızlar. Bu duyguyu sizlerede tatdırsın inşallah.
Sirayla dokuluyorz bu ay ya bende de bi hareketlenme var iki gune damlarimikimizde aynı anda olmuşuz benim sancım var işte o kötü
Bi haftadır resmen Can'ım çıktı ha oldum ha olucam sancıdan hamilelikte böylemi dedim ya :)))Sirayla dokuluyorz bu ay ya bende de bi hareketlenme var iki gune damlarim
Boyle boyle bu konularn uzmani olacaz:)Bi haftadır resmen Can'ım çıktı ha oldum ha olucam sancıdan hamilelikte böylemi dedim ya :)))
Dün gece baktım kırmızılar valla ne yalan söyleyeyim sevindim önümüzde ki ay içinde bi uğraş çıktı bana :)))
Boyle boyle bu konularn uzmani olacaz:)Bi haftadır resmen Can'ım çıktı ha oldum ha olucam sancıdan hamilelikte böylemi dedim ya :)))
Dün gece baktım kırmızılar valla ne yalan söyleyeyim sevindim önümüzde ki ay içinde bi uğraş çıktı bana :)))
Aynen ama ben rahatladım Can'ım hemde biraz askıya alıcam sanırım..Boyle boyle bu konularn uzmani olacaz:)
Canimmm isim düşündünüz muHenüz hissedemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?