Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım benim daha çok var 12 temmuz da olacağım ama ben uzun zamandır hiç bu konuya vakit ayırmıyorum kafam dan uzaklaşmıştı bu ay tekrar başladı içimde birşeyler
ovulasyon günümden 3 gün sonra neredeyse hemen hemen tüm belirtiyi yasadım. insan beklendi içinde oluyor. zaman azaldıkça nedense umudum da bitiyor gibi.

Amin canım inşallah ne güzel senin adına da sevindim sağ salim sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah evet bende demir eksikliği çıktı geçen haziran ve temmuz ilaç kullanıyorum belki oda bir yardımcı olur bana Dr da öyle söyledi destek sağlar dedi inşaallah hakkımızda hayırlısı olur :)

ovulasyon günümden 3 gün sonra neredeyse hemen hemen tüm belirtiyi yasadım. insan beklendi içinde oluyor. zaman azaldıkça nedense umudum da bitiyor gibi.
Ben haziranda 17 sinde oldum adet temmužda 12 sinde oldum şaşırdım hatta ve ben 12 sinden iki yada uç gün öncesinde birseyler yaşadım sonra adetten sonra yumurtlama gününde öncesi sonrası falan derken şimdi goguslerim falan çok kötü sanki iğne batirsan patlayacak gibi kaşıkların agriyor halsizlik ve açlık böyle yani beldede agrim var

ikimizde aynı anda olmuşuz benim sancım var işte o kötü

Canim gunaydin ben adet oluyorum yavas yavas.Leke leke geliyor simdilik ama yavas yavas kirmiziya donuyor gibi kahvelekeler.Benim eylule kadar korunmam gerek insallah sen hamilesindir canim
Cnm takip ediyrm seni insallh yakn zamnda hamile kalirsn.bebisine kavusursun

Bence de

saol canm ya ne guzel darisi burdaki herkese olsun. Boyle yazanlar bize de.umut oluyo

Kızlar merhaba
Günüme bir hafta var ama belimde ve sağ kasığımda batmalar oluyor.
Bi garip hissediyorum kendimi. Gebelik olsa bile bu kadar erken belirti olur mu sizce ?

Sirayla dokuluyorz bu ay ya bende de bi hareketlenme var iki gune damlarim
Bi haftadır resmen Can'ım çıktı ha oldum ha olucam sancıdan hamilelikte böylemi dedim ya :)))
Dün gece baktım kırmızılar valla ne yalan söyleyeyim sevindim önümüzde ki ay içinde bi uğraş çıktı bana :)))

Boyle boyle bu konularn uzmani olacaz:)

Boyle boyle bu konularn uzmani olacaz:)

Kızlar adetime 4, gün var ve bugün beyaz şeffaf karışımı bir akıntı geldi ama fazla değil bu da belirti olabilirmi ayy hapsirsak belirti arayacaz

kızlar bende göğüs ağrısı başladı hayatımda ilk defa yasıyorum ve çok şiştiler sertler buda ilk defa diğer tüm belirtileride yasıyorum adete 2-4 arası var ay valla umudumun bittiği yerde vücut tepki veriyor :) sağ göğsüm aldı basına gidiyor :)

Canlar bana kulak verirmisiniz .. adetimin üstünden 10 gün geçti dün kan testi yaptım negatif çıktı 0.100 çıkmıştı bugün pembe çok temiz bir iki damla leke gördüm belinde agriyör sizce yerlesme kanamasi mi yoksa adet mi oluyorum normalde adet olunca çamur gibi kahverengi leke görürüm böyle temiz olmaz

kızlar merhaba var mı güzel haberler beklemek zor ya göğüs hassasiyetim hat safhada yere eğilirken kasıklarımda acıma hissi hala sürüyor 2 gündür eşimle sahile iniyoruz ama 1 saatten fazla oturamıyorum uykum yada çişim geliyor mutlaka sabah kalktığımda bulantım oluyor ama dayanılmayacak derecede değil dün özellikle kasık bölgem çok kaşındı. burdan biriyle konuştuğumuzda onunda kaşınıyordu bitlendim galiba demişti o geldi aklıma çok güldüm o zaman garip gelmişti ama benimde kaşıntım oldu. son 6 gün bebişim yoksa bile inşallah adetim gecikmez sıcakta daha can sıkıcı bir şey olamaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…