Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah hamilesindir canım mutlu haberi tez zamanda duyurursun

benimde geçen ay 0,100 çıkmıştı 15 gün sonra adet olmuştum. kanda çıkmadıysa yoktur canım yani yerleşme olacağını sanmam

ikimizde aynı anda olmuşuz benim sancım var işte o kötü
Bendede sanci var ama suann dayanilmayacak gibi degil.Biliyor msuun aslinda ben sevindim adet olduguma.İcim iyice temizleniyor eylule kadarda fazla kilolardan kurtulup kendimi tam olarak hazirlycam hamilelige sonrada artik rabbim ne zmab nasip ederse hayirlisyla insallah.Sende takma demkki bu ay hayirlisi boyleymis pes etmek yok yola devam :) ama biseyi ogrenmis olduk belirti melirti fasa fisoD

valla idrarda çıkacağını bilsem şimdi yapıcam zor tutuyorum kendimi ama 6 gün çok uzun 28 günde bir olsaydım bugün olmam lazımdı ama 33 günde oluyorum ben

Cnm 6 gün önceden cikmZ ben yaptım çıkmadı birşey adet geçsin öğle yaparsın bazen 2 gün geçiyor adetimin ama yine çıkmıyor bekle istersen

Yani hamile kalmis olsaydim sevinirdim ama inanilmazda korkardimmm.Cunku ben 1 bucuk ay once kurtaj oldum ya 10 gun sonra kontrole gittigimde icimde kan pihtisi olusmus bunu dusuremezsin almam lazim deyip orda uyusturmadan canli canli ikinvi kurtaji oldum ben yani 1 ayda iki kurtaj.Rahmimin henuz tam olarak hamilelge hazir oldgnu dusunmuyorum bu yuzden 3 ay yani eylule kadar korunmaya devam.

Kızlar merhaba
Günüme bir hafta var ama belimde ve sağ kasığımda batmalar oluyor.
Bi garip hissediyorum kendimi. Gebelik olsa bile bu kadar erken belirti olur mu sizce ?

Reglmden 10gün önce belirti yaşamaya başladım ben, eşime "ben ya hamileyim, yada büyük bir paranoyak oldum" dedim. Kimisi hiç belirti yaşamazken kimisi yaşayabiliyor, kendimden çok iyi biliyorum. Tabi bu hamilesin demekte değil seni üzmek istemem her bünye farklıdır. Umarım psikolojik değildir, hakkında hayırlısı.

bende ayın 25inden beri belirti yaşıyorum en son ilişki 22sinde ve 24ünde oldu dediğin gibi psikolojik değilse ki hiç sanmıyorum inşallah hamileyimdir ama adet belirtisiyle aynı olduğu içinde kesin emin olamıyorum.

kızlar belirtilerim de yazmayı unuttuğum bir şey vardı bunu regl belirtilerim de hiç yaşamamıştım sanki uzun süre boyunca tuvaletimi tutmuşum gibi içimde sızlama oldu dün 3-4 kere yaşadım bunu rahim ağrısı denilen şey bu mu acaba? böyle bir şey yaşayan ya da yaşayıp hamile kalan var mı? benim en belirgin hiç bir regl dönemimde yaşamadığım belirti buydu bu ay...

Çok teşekkür ederim dünden beri cevap arıyordum :)
Belirtileriniz neydi? Çok kez şüphe yaşadım ama ilk defa kendimi bu kadar hamile hissediyorum..

Ah Can'ım ya bu Nasıl şey öyle uyuştırmadan

hiç vicdan yok doktorlarda ah biz kadınlar her zorluk sanki bizim için ben biyopsi olmuştum anestezi yapacağız dayanamazsın poliplerini kazıyarak alacaz rahimden demişti uyandıktan sonra bile ağrım vardı seni düşünemiyorum bile

Arkadaslar meraba beim bi sorum olck yardimci olursaniz sevinirim simdi ben bir aydir ovulasyon testi kullaniyorum adetimin 14. Gunu yumurtlamam oldu tam belirgin ilmayan cift cizgi belirdi ama adete kadar ben yinede yaptim birde adetin 20. Gunu testim cift cizgi cikti tamamen belirgindi testte mi bi bozukluk var bana bunun aciklamasini biri yapabilirmi ben simdi 20. Gunde yumurtladim ama 14. Dundede cift cizgi vardi anlamadim valla ha birde kasiklarim 14. Gunden beri hafifce agiriyo ara ara sag kasigimda bi batmalar falan ben acaba hamilemiyim diyorum ama umutta baglamak istemiyorum belkide psikolojiktir diye dusunuyorum

kasıklarındaki ağrılar yumurtlama ağrısı bu ay bende çok yanıldım ve umutlandım ayrıca testin bozuk olacağını sanmam sayısal değerler sadece lafta 14. gün 17. gün 20. gün ne zaman olacağını vücudun belirliyor yumurtan ne zaman çatladıysa çatlıyor bu illa 14. gün olacak diye bir şey yok bence

Çok teşekkür ederim dünden beri cevap arıyordum :)
Belirtileriniz neydi? Çok kez şüphe yaşadım ama ilk defa kendimi bu kadar hamile hissediyorum..

Gögüslerim 10gün öncesinden felaket ağrımaya başladı, yanıyordu sanki. Normaldede reglme yakın agrı olurdu ama bukadar şiddetli değildi.
Sabahları ağızda garip tat, iştahsızlık oldu bende.
İdrarım koyulaştı, su tüketimim çok iyi olmasına ragmen.
Kasık ağrısı
Gaz
Yorgunluk/uyku hali
Aklımda kalanlar :)
Kendimi takip eden biriyim, normalde nasılım bugün niye böyle bir değişiklik oldu diye dikkat eder düşünürüm. Belkide oyüzden çok belirti yaşadım ben, dinlemeseydin bu kadar hissetmeyebilirdim belki.

Bende kendimi çok dinliyorum.
Benimde göğüslerde ağrı var ama normal adet olacak ağrısı. Şiddetli değil
Gaz var
Yorgunluk uyku hali var
Kasık ve bel ağrısı 2 gündür çok yoğun var.
Normalde de iştahlı biriyim ama bu ara yemek üstüne yemek yiyorum.
Belki psikolojik bilmiyorum.. Unutmaya çalışıyorum bir hafta daha ama sürekli aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…