İnşallah hamilesindir canım mutlu haberi tez zamanda duyurursunkızlar merhaba var mı güzel haberler beklemek zor ya göğüs hassasiyetim hat safhada yere eğilirken kasıklarımda acıma hissi hala sürüyor 2 gündür eşimle sahile iniyoruz ama 1 saatten fazla oturamıyorum uykum yada çişim geliyor mutlakasabah kalktığımda bulantım oluyor ama dayanılmayacak derecede değil dün özellikle kasık bölgem çok kaşındı. burdan biriyle konuştuğumuzda onunda kaşınıyordu bitlendim galiba demişti o geldi aklıma çok güldüm o zaman garip gelmişti ama benimde kaşıntım oldu. son 6 gün bebişim yoksa bile inşallah adetim gecikmez sıcakta daha can sıkıcı bir şey olamaz heralde
benimde geçen ay 0,100 çıkmıştı 15 gün sonra adet olmuştum. kanda çıkmadıysa yoktur canım yani yerleşme olacağını sanmamCanlar bana kulak verirmisiniz .. adetimin üstünden 10 gün geçti dün kan testi yaptım negatif çıktı 0.100 çıkmıştı bugün pembe çok temiz bir iki damla leke gördüm belinde agriyör sizce yerlesme kanamasi mi yoksa adet mi oluyorumnormalde adet olunca çamur gibi kahverengi leke görürüm böyle temiz olmaz
valla idrarda çıkacağını bilsem şimdi yapıcam zor tutuyorum kendimi ama 6 gün çok uzun 28 günde bir olsaydım bugün olmam lazımdı ama 33 günde oluyorum benİnşallah hamilesindir canım mutlu haberi tez zamanda duyurursun
Bendede sanci var ama suann dayanilmayacak gibi degil.Biliyor msuun aslinda ben sevindim adet olduguma.İcim iyice temizleniyor eylule kadarda fazla kilolardan kurtulup kendimi tam olarak hazirlycam hamilelige sonrada artik rabbim ne zmab nasip ederse hayirlisyla insallah.Sende takma demkki bu ay hayirlisi boyleymis pes etmek yok yola devam :) ama biseyi ogrenmis olduk belirti melirti fasa fisoikimizde aynı anda olmuşuz benim sancım var işte o kötü
valla idrarda çıkacağını bilsem şimdi yapıcam zor tutuyorum kendimi ama 6 gün çok uzun 28 günde bir olsaydım bugün olmam lazımdı ama 33 günde oluyorum ben
Kızlar merhaba
Günüme bir hafta var ama belimde ve sağ kasığımda batmalar oluyor.
Bi garip hissediyorum kendimi. Gebelik olsa bile bu kadar erken belirti olur mu sizce ?
bende ayın 25inden beri belirti yaşıyorum en son ilişki 22sinde ve 24ünde oldu dediğin gibi psikolojik değilse ki hiç sanmıyorum inşallah hamileyimdir ama adet belirtisiyle aynı olduğu içinde kesin emin olamıyorum.Reglmden 10gün önce belirti yaşamaya başladım ben, eşime "ben ya hamileyim, yada büyük bir paranoyak oldum" dedim. Kimisi hiç belirti yaşamazken kimisi yaşayabiliyor, kendimden çok iyi biliyorum. Tabi bu hamilesin demekte değil seni üzmek istemem her bünye farklıdır. Umarım psikolojik değildir, hakkında hayırlısı.
Çok teşekkür ederim dünden beri cevap arıyordum :)Reglmden 10gün önce belirti yaşamaya başladım ben, eşime "ben ya hamileyim, yada büyük bir paranoyak oldum" dedim. Kimisi hiç belirti yaşamazken kimisi yaşayabiliyor, kendimden çok iyi biliyorum. Tabi bu hamilesin demekte değil seni üzmek istemem her bünye farklıdır. Umarım psikolojik değildir, hakkında hayırlısı.
Evet Zeynep olucak kızımızın adı Allah nasip ederseCanimmm isim düşündünüz mu
İnşallah bebiş vardırkelebek922 bide Can'ım hemen acıkıyorum yiyorum sonra 10 dakka sanki bişey yememişim.. ( sinir oldum ya bu ayda belirtim yok rahatım diye dolanıyom ortada mahvoldum bir haftadır adet sancısı çekiyorum nedensiz
Ah Can'ım ya bu Nasıl şey öyle uyuştırmadanYani hamile kalmis olsaydim sevinirdim ama inanilmazda korkardimmm.Cunku ben 1 bucuk ay once kurtaj oldum ya 10 gun sonra kontrole gittigimde icimde kan pihtisi olusmus bunu dusuremezsin almam lazim deyip orda uyusturmadan canli canli ikinvi kurtaji oldum ben yani 1 ayda iki kurtaj.Rahmimin henuz tam olarak hamilelge hazir oldgnu dusunmuyorum bu yuzden 3 ay yani eylule kadar korunmaya devam.
hiç vicdan yok doktorlarda ah biz kadınlar her zorluk sanki bizim içinYani hamile kalmis olsaydim sevinirdim ama inanilmazda korkardimmm.Cunku ben 1 bucuk ay once kurtaj oldum ya 10 gun sonra kontrole gittigimde icimde kan pihtisi olusmus bunu dusuremezsin almam lazim deyip orda uyusturmadan canli canli ikinvi kurtaji oldum ben yani 1 ayda iki kurtaj.Rahmimin henuz tam olarak hamilelge hazir oldgnu dusunmuyorum bu yuzden 3 ay yani eylule kadar korunmaya devam.
Daha önce sormusmuydm sanki :) nisanur _elif nisa_beren _nisa arasında gidip geliyoruz :)Evet Zeynep olucak kızımızın adı Allah nasip edersesiz düşündünüz mü
kasıklarındaki ağrılar yumurtlama ağrısı bu ay bende çok yanıldım ve umutlandım ayrıca testin bozuk olacağını sanmam sayısal değerler sadece lafta 14. gün 17. gün 20. gün ne zaman olacağını vücudun belirliyor yumurtan ne zaman çatladıysa çatlıyor bu illa 14. gün olacak diye bir şey yok benceArkadaslar meraba beim bi sorum olck yardimci olursaniz sevinirim simdi ben bir aydir ovulasyon testi kullaniyorum adetimin 14. Gunu yumurtlamam oldu tam belirgin ilmayan cift cizgi belirdi ama adete kadar ben yinede yaptim birde adetin 20. Gunu testim cift cizgi cikti tamamen belirgindi testte mi bi bozukluk var bana bunun aciklamasini biri yapabilirmi ben simdi 20. Gunde yumurtladim ama 14. Dundede cift cizgi vardi anlamadim valla ha birde kasiklarim 14. Gunden beri hafifce agiriyo ara ara sag kasigimda bi batmalar falan ben acaba hamilemiyim diyorum ama umutta baglamak istemiyorum belkide psikolojiktir diye dusunuyorum
Çok teşekkür ederim dünden beri cevap arıyordum :)
Belirtileriniz neydi? Çok kez şüphe yaşadım ama ilk defa kendimi bu kadar hamile hissediyorum..
Bende kendimi çok dinliyorum.Gögüslerim 10gün öncesinden felaket ağrımaya başladı, yanıyordu sanki. Normaldede reglme yakın agrı olurdu ama bukadar şiddetli değildi.
Sabahları ağızda garip tat, iştahsızlık oldu bende.
İdrarım koyulaştı, su tüketimim çok iyi olmasına ragmen.
Kasık ağrısı
Gaz
Yorgunluk/uyku hali
Aklımda kalanlar :)
Kendimi takip eden biriyim, normalde nasılım bugün niye böyle bir değişiklik oldu diye dikkat eder düşünürüm. Belkide oyüzden çok belirti yaşadım ben, dinlemeseydin bu kadar hissetmeyebilirdim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?