- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Bende kendimi çok dinliyorum.
Benimde göğüslerde ağrı var ama normal adet olacak ağrısı. Şiddetli değil
Gaz var
Yorgunluk uyku hali var
Kasık ve bel ağrısı 2 gündür çok yoğun var.
Normalde de iştahlı biriyim ama bu ara yemek üstüne yemek yiyorum.
Belki psikolojik bilmiyorum.. Unutmaya çalışıyorum bir hafta daha ama sürekli aklımda
Ayy hadi inşaallah canimkızlar bende göğüs ağrısı başladı hayatımda ilk defa yasıyorum ve çok şiştiler sertler buda ilk defa diğer tüm belirtileride yasıyorum adete 2-4 arası var ay valla umudumun bittiği yerde vücut tepki veriyor :) sağ göğsüm aldı basına gidiyor :)
Hepsi çok güzelmişDaha önce sormusmuydm sanki :) nisanur _elif nisa_beren _nisa arasında gidip geliyoruz :)
İyiyim canım sen nasılsın evet bebişim kız
Aciyi tarif edemem canim nasil canimin yandigini tarf edemem.Ama gucum varmis ki rabbim yasatti diyorum sadece..Elbet vardir herseyde bir hayir..Rabbim hic kimseye yasatmasin insallahAh Can'ım ya bu Nasıl şey öyle uyuştırmadan
İnşallah bidaha yaşamazsın ve bebeğine kavuşursun Can'ım geçmiş olsun bende kürtaj oldum kalbi durdu ama dördüncü adetten sonra hamile kaldım olmaz diye düşünme oluyoAciyi tarif edemem canim nasil canimin yandigini tarf edemem.Ama gucum varmis ki rabbim yasatti diyorum sadece..Elbet vardir herseyde bir hayir..Rabbim hic kimseye yasatmasin insallah
Takmıyorum kız bi sürü iş yaptım odaları değiştim salona geçtim.. Hamile olsaydım yapamazdım bide keyifliyim nedensiz bu sefer hiç üzülmedim çok sancı çektim çünkü :))))Bendede sanci var ama suann dayanilmayacak gibi degil.Biliyor msuun aslinda ben sevindim adet olduguma.İcim iyice temizleniyor eylule kadarda fazla kilolardan kurtulup kendimi tam olarak hazirlycam hamilelige sonrada artik rabbim ne zmab nasip ederse hayirlisyla insallah.Sende takma demkki bu ay hayirlisi boyleymis pes etmek yok yola devam :) ama biseyi ogrenmis olduk belirti melirti fasa fisoD
İnsallah canim aminn ecmain sagolasin.Bende rabbimden saglikla sihhatle cok uzun surmeden tekrar bebegik olsun istiyorum.Bu benim kurtaj sonrasj 2.adetim 2 adet sonra bende birakicam korunmayi rabbim saglikla nasip eder insallahİnşallah bidaha yaşamazsın ve bebeğine kavuşursun Can'ım geçmiş olsun bende kürtaj oldum kalbi durdu ama dördüncü adetten sonra hamile kaldım olmaz diye düşünme oluyo
Buarada kurtaj sonrasi ne kdr korundnz acaba?İnşallah bidaha yaşamazsın ve bebeğine kavuşursun Can'ım geçmiş olsun bende kürtaj oldum kalbi durdu ama dördüncü adetten sonra hamile kaldım olmaz diye düşünme oluyo
Aralıkta kürtaj oldum ocak 8 ilk adet şubat 8 ikinci bide 12 marttta oldum nisanda olmadım Can'ım üç ay falan gibiBuarada kurtaj sonrasi ne kdr korundnz acaba?
Tam denk gelmis canim nr guzel rabbim hayirla saglikla banada nasip eder insallah.Son 1 adetim kaldi benimde korunmayi birakmak icin.Suan 2.adeti olyrum.Agustsun sonunda 3.adet sonrada birakicaz korunmayiAralıkta kürtaj oldum ocak 8 ilk adet şubat 8 ikinci bide 12 marttta oldum nisanda olmadım Can'ım üç ay falan gibi
Mantar mı var neden verdi fitiliARKADAŞLAR BU AY VAJINAL FITIL VERDI DOKTOR 4.GUNUM BUGUN INŞALLAH 3 GUN DAHA KULLANICAM BITICEK SONRASINDA DENEMELERE DEVAM INŞALLAH BU AY OLUR.
Bence korunmayi birak sen ben ilk adet sonrasi biraktim hemen tekrar kaldm. Şimdi oğlum 7 aylık biraz Kocakarilara arada kulak vermek lazimTam denk gelmis canim nr guzel rabbim hayirla saglikla banada nasip eder insallah.Son 1 adetim kaldi benimde korunmayi birakmak icin.Suan 2.adeti olyrum.Agustsun sonunda 3.adet sonrada birakicaz korunmayi
Gerçeklerden kaçış yok yap için rahat etsin hem korunuyorsan neden bebiş olsun ki??Of kızlar adetimi 15 16 gün geçti ben normalde ilaç icince gecikir ama bi hafta falan 7 aylık oğlum var korunuyorz da ama korkuyorum ya hamileysem diye test bile yapamıyorm korkudan
Vala bilmiyorum bu kaza diyenler korkutuyor beni yoksa şüpheli bişey yasamadim ben stresli de bi donemdeym inşallah strestendirGerçeklerden kaçış yok yap için rahat etsin hem korunuyorsan neden bebiş olsun ki??
canım boş gebelik yada düşük olabilir üzmek istemem ama ben boş gebelik geçirdim ordan biliyorumKızlar pazartesi günü hcg 56.82 çıktı cuma günü tekrar yaptırdım 45.43 çıktı neden düşük çıktı doktor net bisey söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?