Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Seni kandıramam olmuyo unutmaya çalışmakla gitmiyor akıldan. :)

Aciyi tarif edemem canim nasil canimin yandigini tarf edemem.Ama gucum varmis ki rabbim yasatti diyorum sadece..Elbet vardir herseyde bir hayir..Rabbim hic kimseye yasatmasin insallah
İnşallah bidaha yaşamazsın ve bebeğine kavuşursun Can'ım geçmiş olsun bende kürtaj oldum kalbi durdu ama dördüncü adetten sonra hamile kaldım olmaz diye düşünme oluyo

Takmıyorum kız bi sürü iş yaptım odaları değiştim salona geçtim.. Hamile olsaydım yapamazdım bide keyifliyim nedensiz bu sefer hiç üzülmedim çok sancı çektim çünkü :))))

İnşallah bidaha yaşamazsın ve bebeğine kavuşursun Can'ım geçmiş olsun bende kürtaj oldum kalbi durdu ama dördüncü adetten sonra hamile kaldım olmaz diye düşünme oluyo
İnsallah canim aminn ecmain sagolasin.Bende rabbimden saglikla sihhatle cok uzun surmeden tekrar bebegik olsun istiyorum.Bu benim kurtaj sonrasj 2.adetim 2 adet sonra bende birakicam korunmayi rabbim saglikla nasip eder insallah

Aralıkta kürtaj oldum ocak 8 ilk adet şubat 8 ikinci bide 12 marttta oldum nisanda olmadım Can'ım üç ay falan gibi
Tam denk gelmis canim nr guzel rabbim hayirla saglikla banada nasip eder insallah.Son 1 adetim kaldi benimde korunmayi birakmak icin.Suan 2.adeti olyrum.Agustsun sonunda 3.adet sonrada birakicaz korunmayi

Tam denk gelmis canim nr guzel rabbim hayirla saglikla banada nasip eder insallah.Son 1 adetim kaldi benimde korunmayi birakmak icin.Suan 2.adeti olyrum.Agustsun sonunda 3.adet sonrada birakicaz korunmayi
Bence korunmayi birak sen ben ilk adet sonrasi biraktim hemen tekrar kaldm. Şimdi oğlum 7 aylık biraz Kocakarilara arada kulak vermek lazim

Of kızlar adetimi 15 16 gün geçti ben normalde ilaç icince gecikir ama bi hafta falan 7 aylık oğlum var korunuyorz da ama korkuyorum ya hamileysem diye test bile yapamıyorm korkudan

Kızlar pazartesi günü hcg 56.82 çıktı cuma günü tekrar yaptırdım 45.43 çıktı neden düşük çıktı doktor net bisey söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…