Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tam denk gelmis canim nr guzel rabbim hayirla saglikla banada nasip eder insallah.Son 1 adetim kaldi benimde korunmayi birakmak icin.Suan 2.adeti olyrum.Agustsun sonunda 3.adet sonrada birakicaz korunmayi
Evet Can'ım ilk ayda da oldu hemen Allah'a şükür

Kizlar bunlar ovulasyon testi adete 3 gun var sanki koyulasmaya basladi adete yakin koyulasiyomuki tekrar kullanan varmi

Eklentiler

• 20160730_114728.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 33
Sana da çok geçmiş olsun canım. Çok zor durumlar bunlar. ALLAH isteyen her kadına evlat masip etsin kucaklarını boş bırakmasın inşalah. Benim genetikte kan pıhtılaşması durumum var o yüzden korkuyorum sürekli iğneler ilaçlar kullanmak zorundayım ve hep tetikte oluyorum hamileliklerimde ama kızım bi kardeşi olsun çok istiyor. Artık nasip diyorum bende bakalım bekleyip göreceğiz.

Kızlar adetime 3 gün var ve buğu ovulason testi yaptım hiç çizgi çıkmadi bir tane bile ikiside boş çıktı bu ne oluyor yaa cook komik

Spermiogram sonuçları da iyi geldi çok şükür. Benim adetin üçüncü günü yaptıracağım tahliller kaldı geriye. Onlar da normalse süreç Nasıl ilerleyecek acaba

Bence korunmayi birak sen ben ilk adet sonrasi biraktim hemen tekrar kaldm. Şimdi oğlum 7 aylık biraz Kocakarilara arada kulak vermek lazim
Canim esim cok korktu kurtaj sonrasi bana bisey olacak diye.Simdi cok tedbirli dr 3 ay dedigi icin 3 ay korumadayiz mecburen.İnsann korkusunu kolay atlatamiyor her ne kdr hemn tekrar hamile kalmk istesemde

Canim esim cok korktu kurtaj sonrasi bana bisey olacak diye.Simdi cok tedbirli dr 3 ay dedigi icin 3 ay korumadayiz mecburen.İnsann korkusunu kolay atlatamiyor her ne kdr hemn tekrar hamile kalmk istesemde
Birde ben 1 ayda iki kurtaj gecirdimm.İlki uyutularak oldu 2.de 10 gun sonra icerde kan pihtisi kaldigi icin uyusturmadan tekrar operasyonla temizledi.Henuz hazir degildir diye dusunuyorum rahim..Mecburen bekliycem hayirlisi olsun. Sadce esim korunyornzaten.

Kızlar selam acil yardım.. Pazartesi çatlama iğnesi oldum dün de hasta oldum nezle acayip şekilde.. İlaçta alamıyorum acaba hamileyim diye.. Sizce ne yapayım antibiyotiğe başlasam ne olur..?!?

Bir Dr ne Zaman hamilelik testi yapsam doğru çıkar ?!?

Kızlar neden kimse bana cevap yazmiyor 2 gün önce beyaz akıntı oldu sonra akintim durdu hic akıntı olmadı bugün yine başladı beyaz akıntı adetime 3 gun var sizce hamilelikten olabilirmi

Kızlar neden kimse bana cevap yazmiyor 2 gün önce beyaz akıntı oldu sonra akintim durdu hic akıntı olmadı bugün yine başladı beyaz akıntı adetime 3 gun var sizce hamilelikten olabilirmi
Canım bende aynı şeyleri yaşıyorum senin gibi ama bunlar maalesef adet belirtileri ile aynı canım inşallah hamilelik belirtisidir canım

Adet akınısı olur diye biliyorum beyaz akıntı.. Ama tabiki kişi den kişiye değişebilir

Canim bende beyaz sut gibi akinti geldi ve adet oldum.İnsallah sende hamilrliktendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…