- 26 Nisan 2016
- 35
- 13
- 3
canım boş gebelik yada düşük olabilir üzmek istemem ama ben boş gebelik geçirdim ordan biliyorum
Yapsana kızOf kızlar adetimi 15 16 gün geçti ben normalde ilaç icince gecikir ama bi hafta falan 7 aylık oğlum var korunuyorz da ama korkuyorum ya hamileysem diye test bile yapamıyorm korkudan
Evet Can'ım ilk ayda da oldu hemen Allah'a şükürTam denk gelmis canim nr guzel rabbim hayirla saglikla banada nasip eder insallah.Son 1 adetim kaldi benimde korunmayi birakmak icin.Suan 2.adeti olyrum.Agustsun sonunda 3.adet sonrada birakicaz korunmayi
Sana da çok geçmiş olsun canım. Çok zor durumlar bunlar. ALLAH isteyen her kadına evlat masip etsin kucaklarını boş bırakmasın inşalah. Benim genetikte kan pıhtılaşması durumum var o yüzden korkuyorum sürekli iğneler ilaçlar kullanmak zorundayım ve hep tetikte oluyorum hamileliklerimde ama kızım bi kardeşi olsun çok istiyor. Artık nasip diyorum bende bakalım bekleyip göreceğiz.Canim kurtaj olmak dusuk yapmak bebek kaybetmek gercekten cok kotu bir durum.Bende 1 bucuk ay once kurtaj olmak zorunda kaldim.Cok sukur 2 yasinda bir oglum var Rabbim ona saglikli uzun omurler nasip etsin insallah.Allah im tum isteyenlere hayirli saglkli evlat nasp eylesin insallah..İnan kurtajdan sonra sukrettim cunku aklima daha kotu durumda olanlari getirdim.Dogduktan sonra kaybedenler dogumda kaybedenler vs Allah im onlara daha fazla sabir nasip eylesin insallah..Ama kotu dusunme Rabbim ne demisse o olur insallah saglikli hamileligin saglikli evladin olur insallah.
Canim esim cok korktu kurtaj sonrasi bana bisey olacak diye.Simdi cok tedbirli dr 3 ay dedigi icin 3 ay korumadayiz mecburen.İnsann korkusunu kolay atlatamiyor her ne kdr hemn tekrar hamile kalmk istesemdeBence korunmayi birak sen ben ilk adet sonrasi biraktim hemen tekrar kaldm. Şimdi oğlum 7 aylık biraz Kocakarilara arada kulak vermek lazim
Birde ben 1 ayda iki kurtaj gecirdimm.İlki uyutularak oldu 2.de 10 gun sonra icerde kan pihtisi kaldigi icin uyusturmadan tekrar operasyonla temizledi.Henuz hazir degildir diye dusunuyorum rahim..Mecburen bekliycem hayirlisi olsun. Sadce esim korunyornzaten.Canim esim cok korktu kurtaj sonrasi bana bisey olacak diye.Simdi cok tedbirli dr 3 ay dedigi icin 3 ay korumadayiz mecburen.İnsann korkusunu kolay atlatamiyor her ne kdr hemn tekrar hamile kalmk istesemde
Cnm üzülme inşallah gelecek ay aBen de adet oldm bu ay hic bereketli gecmedi :)
Insallh guzel haberi senden alirz cnmOlsu
Cnm üzülme inşallah gelecek ay a
Insallh guzel haberi senden alirz cnm
Canım bende aynı şeyleri yaşıyorum senin gibi ama bunlar maalesef adet belirtileri ile aynı canım inşallah hamilelik belirtisidir canımKızlar neden kimse bana cevap yazmiyor 2 gün önce beyaz akıntı oldu sonra akintim durdu hic akıntı olmadı bugün yine başladı beyaz akıntı adetime 3 gun var sizce hamilelikten olabilirmi
Canım bende aynı şeyleri yaşıyorum senin gibi ama bunlar maalesef adet belirtileri ile aynı canım inşallah hamilelik belirtisidir canım
Adet akınısı olur diye biliyorum beyaz akıntı.. Ama tabiki kişi den kişiye değişebilirKızlar neden kimse bana cevap yazmiyor 2 gün önce beyaz akıntı oldu sonra akintim durdu hic akıntı olmadı bugün yine başladı beyaz akıntı adetime 3 gun var sizce hamilelikten olabilirmi
Canim bende beyaz sut gibi akinti geldi ve adet oldum.İnsallah sende hamilrliktendir.Kızlar neden kimse bana cevap yazmiyor 2 gün önce beyaz akıntı oldu sonra akintim durdu hic akıntı olmadı bugün yine başladı beyaz akıntı adetime 3 gun var sizce hamilelikten olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?