Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah hamilelikten dır yaa adetten olduğunu sanmam cunku adetime 1 hafta kala basladi bu akıntı
Genelde son bir hafta da Başlıyor zaten canım ki bende onu yaşıyorum yarın adet olma günüm inşallah gelmez ama bu belirtilere göre adet yolu görünüyor canım (

Canim bende beyaz sut gibi akinti geldi ve adet oldum.İnsallah sende hamilrliktendir.

Evet katı kıvamda beyaz bi akinti ama 10 gun dur ara ara geliyor adetten olsabu kadar yakın
Genelde son bir hafta da Başlıyor zaten canım ki bende onu yaşıyorum yarın adet olma günüm inşallah gelmez ama bu belirtilere göre adet yolu görünüyor canım (

Cnm gelirse veya gelmezse haber verirmisin bana inşallah gelmez

Ben hamilelige dair bütün belirtileri yaşadim bu ay birtek bu veya akıntı üzdü beni bakalım 3 gün var adetimin gelmesine inşallah gelmez

Çok geçmiş olsun canım eşini rahatlatacak sensin agrin sancin yok düzenli adet olmaya basladiysan sıkıntı kalmamıştır yine de karar sizin tabi çok da bişey kalmamış

Kızlar neden kimse bana cevap yazmiyor 2 gün önce beyaz akıntı oldu sonra akintim durdu hic akıntı olmadı bugün yine başladı beyaz akıntı adetime 3 gun var sizce hamilelikten olabilirmi
Canım böyle şeylerle hamilelik anlasilmiyor bir zamanlar bende bekledim böyle şeyleri kafaya taktikca aksine psikolojik olarak hamile oluyorsun olmuyor akışına birakmadgn surece kalamıyorsun yumurtaliklar beyinden çok etkileniyor adetini takip et başka bişeyi de takma

cyclo progynova diye bi ilaç verdi bana kızlar doktor. Kistim geçmemiş bunu geçiricez önce dedi.bu hap hamileliği kolaylaştırıyormuş bilgisi olan varmı ?

cyclo progynova diye bi ilaç verdi bana kızlar doktor. Kistim geçmemiş bunu geçiricez önce dedi.bu hap hamileliği kolaylaştırıyormuş bilgisi olan varmı ?
Ben kullandım kürtajımdan Bi hafta sonra kontrole gitmiştim doktor vermişti adetinin düzenli gelmesini sağlıycak dedi gerçekten de 30. Gün geldi

Ben kullandım kürtajımdan Bi hafta sonra kontrole gitmiştim doktor vermişti adetinin düzenli gelmesini sağlıycak dedi gerçekten de 30. Gün geldi
Ama benim adetim düzenli geliyor hiç şaşmaz. 3,5 cm kist varmış onun için verdi kilo aldırır diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…