Genelde son bir hafta da Başlıyor zaten canım ki bende onu yaşıyorum yarın adet olma günüm inşallah gelmez ama bu belirtilere göre adet yolu görünüyor canımİnşallah hamilelikten dır yaa adetten olduğunu sanmam cunku adetime 1 hafta kala basladi bu akıntı
Canim bende beyaz sut gibi akinti geldi ve adet oldum.İnsallah sende hamilrliktendir.
Genelde son bir hafta da Başlıyor zaten canım ki bende onu yaşıyorum yarın adet olma günüm inşallah gelmez ama bu belirtilere göre adet yolu görünüyor canım(
Inşallah canım bildiririm muhakkakEvet katı kıvamda beyaz bi akinti ama 10 gun dur ara ara geliyor adetten olsabu kadar yakın
Cnm gelirse veya gelmezse haber verirmisin bana inşallah gelmez
Çok geçmiş olsun canım eşini rahatlatacak sensin agrin sancin yok düzenli adet olmaya basladiysan sıkıntı kalmamıştır yine de karar sizin tabi çok da bişey kalmamışBirde ben 1 ayda iki kurtaj gecirdimm.İlki uyutularak oldu 2.de 10 gun sonra icerde kan pihtisi kaldigi icin uyusturmadan tekrar operasyonla temizledi.Henuz hazir degildir diye dusunuyorum rahim..Mecburen bekliycem hayirlisi olsun. Sadce esim korunyornzaten.
Canım böyle şeylerle hamilelik anlasilmiyor bir zamanlar bende bekledim böyle şeyleri kafaya taktikca aksine psikolojik olarak hamile oluyorsun olmuyor akışına birakmadgn surece kalamıyorsun yumurtaliklar beyinden çok etkileniyor adetini takip et başka bişeyi de takmaKızlar neden kimse bana cevap yazmiyor 2 gün önce beyaz akıntı oldu sonra akintim durdu hic akıntı olmadı bugün yine başladı beyaz akıntı adetime 3 gun var sizce hamilelikten olabilirmi
Ben de hiç kanamasiz kurtaja gittim canım kanama son aşama o vaziyete gelince hcg 0 a yakın oluyor zatenYa kanamam falan da olmadı bilmiyorum ya kafam çok karışık çok sevinmiştim gebelik var deyince
Testi dün almaya gitmedim bugünde malum eczaneler kapaliYapsana kız
Nöbetçi vardırTesti dün almaya gitmedim bugünde malum eczaneler kapali
Ben kullandım kürtajımdan Bi hafta sonra kontrole gitmiştim doktor vermişti adetinin düzenli gelmesini sağlıycak dedi gerçekten de 30. Gün geldicyclo progynova diye bi ilaç verdi bana kızlar doktor. Kistim geçmemiş bunu geçiricez önce dedi.bu hap hamileliği kolaylaştırıyormuş bilgisi olan varmı ?
Ama benim adetim düzenli geliyor hiç şaşmaz. 3,5 cm kist varmış onun için verdi kilo aldırır diye çok korkuyorumBen kullandım kürtajımdan Bi hafta sonra kontrole gitmiştim doktor vermişti adetinin düzenli gelmesini sağlıycak dedi gerçekten de 30. Gün geldi
Doktorun dediyse iç Can'ım m kist için tedavi edici Bi ilaçtır belkiBide hamileliğe yardımcı oluyormuş
Sen kilo aldınmı kullandığın dönemlerde ?Doktorun dediyse iç Can'ım m kist için tedavi edici Bi ilaçtır belki
Bi ay kullandım ben hatırlamıyorum ama kullan bence sağlık için kiloyu düşünmeSen kilo aldınmı kullandığın dönemlerde ?
Kullanıyorum yeni başladım cnm inş allmamBi ay kullandım ben hatırlamıyorum ama kullan bence sağlık için kiloyu düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?