- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
İnşallah olsun Bebek için değerKullanıyorum yeni başladım cnm inş allmam
Cok sagol canim Allah ima cok sukur agrim sancim yok adetlerimde eski duzenimde devam ediyor.Hayirlisi olsun insallah agsyosta son adetimu olup birakicam insallah korunmayi rabbim insallah tum isteyenlerede banada hayirli saglikli bir sekilde nasip eder aminnnÇok geçmiş olsun canım eşini rahatlatacak sensin agrin sancin yok düzenli adet olmaya basladiysan sıkıntı kalmamıştır yine de karar sizin tabi çok da bişey kalmamış
Gözün aydın canım inşallah digeri de iyi çıkar. Esim de test yaptırdı onda da varikosel cikmadi ama spermde bol lökosit görüldü yazıyor. Üroloji doktoru gördü antibiyotik yazdı. İnşallah cabuk duzelir bizimki de. Adetin 3. günü doktora gittim vajinal ultrasonla bakti hicbir sorun yok dedi. Allahim bekliyiruz bebeklerimiziKızlar eşimde varikosel çıkmadı ultrason sonucuna göre. Spermiogram sonuçlarını bekliyoruz @solitarywomanberen20
İnşallah tahlillerinin sonucu da iyi çıkar tatlim. O sureci ben de merak ediyorum canim pazartesi tekrar gidicem doktoraSpermiogram sonuçları da iyi geldi çok şükür. Benim adetin üçüncü günü yaptıracağım tahliller kaldı geriye. Onlar da normalse süreç Nasıl ilerleyecek acaba
Kilolu bi anne olmak istemiyorum :))) zayıf çıtı pıtı bakımlı güzel bi anne olmak istiyorumİnşallah olsun Bebek için değer
Hepimizin istediği o tabikiKilolu bi anne olmak istemiyorum :))) zayıf çıtı pıtı bakımlı güzel bi anne olmak istiyorum
Ben basliyorum dikkat etmeye eylule kadar insallah vucudumu hazirliycam.Evde spor yaparak daha once cok guzel kilo verdim simdi biraz fazlam var onuda verirsem istedgm fizige kavuscam:)Sen kac kilosun ve boyun kac?Kilolu bi anne olmak istemiyorum :))) zayıf çıtı pıtı bakımlı güzel bi anne olmak istiyorum
Ay evet hayırlı olsun :) bebeğin yerleşiyor resmen yarın git kan testi yaptırArkadaşlar çok acil yardiminiza ihtiyacım var..
Adetim hep lekelenme ile başlar ertesi gün yoğunlaşır ve kırmızı kan pihtisi olur 7-8 gün sürer. Bu ay 39ncu gunumdeyken lekelenme oldu adetim başlıyor sandım ama 3ncü gün bugün ve hala kahverengi leke geliyor kırmızı olup yogunlasmadi. Çok stresli bi dönemden geçiyorum o yüzdendir dedim ama içime de kurt düştü gittim az önce gebelik testi aldım ve bir iki dk içinde çektim bu fotoğrafı. Şimdi benim sorum adetliyken gebelik testi yapılırsa zaten pozitif mi çıkar? Yoksa ben hamileyim de üstüne görme mi yaşıyorum? Nolur bişey deyin
Canım bu da şimdiki hali.. Ama beni düşündüren eğer bu gördüğüm adetse, adet döneminde hormonlar yükselip idrar testini pozitif çıkartır mı yani böyle bir şey olabilir mi?Ay evet hayırlı olsun :) bebeğin yerleşiyor resmen yarın git kan testi yaptır
Canım bu da şimdiki hali.. Ama beni düşündüren eğer bu gördüğüm adetse, adet döneminde hormonlar yükselip idrar testini pozitif çıkartır mı yani böyle bir şey olabilir mi?
Hamilesin canım hayırlı olsunArkadaşlar çok acil yardiminiza ihtiyacım var..
Adetim hep lekelenme ile başlar ertesi gün yoğunlaşır ve kırmızı kan pihtisi olur 7-8 gün sürer. Bu ay 39ncu gunumdeyken lekelenme oldu adetim başlıyor sandım ama 3ncü gün bugün ve hala kahverengi leke geliyor kırmızı olup yogunlasmadi. Çok stresli bi dönemden geçiyorum o yüzdendir dedim ama içime de kurt düştü gittim az önce gebelik testi aldım ve bir iki dk içinde çektim bu fotoğrafı. Şimdi benim sorum adetliyken gebelik testi yapılırsa zaten pozitif mi çıkar? Yoksa ben hamileyim de üstüne görme mi yaşıyorum? Nolur bişey deyin
Yok cnm adet döneminde ne olursa olsun negatif çıkar sen hamilesin inşallah Allah gönlüne göre versin cnm allah utandırmasın inşallah yanılma değildir
İnşallah kızlar inşallah bebeğim vardır benimledir, en umutsuz olduğum ay idi bu ay. Bir yıldır bekliyorum. 11 temmuzda doktor adetin 21nci gunundeyken yumurta görememisti ve muhtemelen yumurtan gelişmiyor ve bundan dolayı olmuyor adetin başlayınca 3ncü günü gel klomen başlayalım demişti. Şu an ben şok...Hamilesin canım hayırlı olsunbebiş geliyor sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
İnşallah kızlar inşallah bebeğim vardır benimledir, en umutsuz olduğum ay idi bu ay. Bir yıldır bekliyorum. 11 temmuzda doktor adetin 21nci gunundeyken yumurta görememisti ve muhtemelen yumurtan gelişmiyor ve bundan dolayı olmuyor adetin başlayınca 3ncü günü gel klomen başlayalım demişti. Şu an ben şok...
Aminnn canım inşallah hayırlısıyla.. Yani ben başka bir sebepten dolayı hayatımın en stresli günlerini yaşıyorum. Bu yüzden adetim de doğru düzgün olamadı diye düşünürken aklıma yerleşme kanaması geldi gittim nöbetçi eczaneden test aldım sonuç bu. Ne yapayım inanayim mi şimdi ben?Ayy ne güzel Allahtan ümit kesilmez bak geldi bebisin işte ayy darısı benim basima inşallah ve isteyen herkesin
İnan tatlım. Hayırlı olsun. Hamilesin :) git yarın kan testini de yaptır için rahat etsin.Aminnn canım inşallah hayırlısıyla.. Yani ben başka bir sebepten dolayı hayatımın en stresli günlerini yaşıyorum. Bu yüzden adetim de doğru düzgün olamadı diye düşünürken aklıma yerleşme kanaması geldi gittim nöbetçi eczaneden test aldım sonuç bu. Ne yapayım inanayim mi şimdi ben?
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir. Yani hafif bir kanama da durmuyor devam ediyor korkuyorumİnan tatlım. Hayırlı olsun. Hamilesin :) git yarın kan testini de yaptır için rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?