- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir. Yani hafif bir kanama da durmuyor devam ediyor korkuyorum
Cnm nöbetçi hastaneler var bence şimdi git kanama tehlikeli olabilir
Canim belirtin var miydi peki adet oldugun halde?Bu arada bu marka gebelik testinden ilk defa yaptim acaba güvenilir mi Labmen gebelik testi?
Bu arada bu marka gebelik testinden ilk defa yaptim acaba güvenilir mi Labmen gebelik testi?
Canım bir belirti fark etmedim öyle. Belirti olduysa bile adet oluyorum sandım ben malum 3 gündürCanim belirtin var miydi peki adet oldugun halde?
Kizlar hamile kalmak icin bir bitki ilaci ogrendim cok etkiliymis womanixin hem esi hemde kendisi kullanmis ve 3 ay sonra hamile kalmis adeti duzenede girmis ve ikizler dunyaya getirmis 7 yil cocugu olmamis denemedigi yontem kalmamis ama hic biri ise yaramamis sonunda bu ilac sayesinde hamile kalmis ilacin icindekiler (Achillea millefolium) (Calendula Officinalis) Potentilla Reptans) (Equisetum arvense) (Tagetes Erecta) tamamen bitlikerden olusuyor ve hepsi cok faydali bitkilermis hamile kalmak icin denemeyi dusunuyorum insallah ise yarar
Ben dedim tatlım adet oldum :)))Kızlar ya bu ay yokmu aramızda hamile kalanlar kimse adeti geldi veya hamile kaldım demiyor
1.64 62 kiloyum Can'ım :)) 3 kilo fazlam var işte verebilirsem güzel olurBen basliyorum dikkat etmeye eylule kadar insallah vucudumu hazirliycam.Evde spor yaparak daha once cok guzel kilo verdim simdi biraz fazlam var onuda verirsem istedgm fizige kavuscam:)Sen kac kilosun ve boyun kac?
Verir Can'ımKızlar adet günün 2 gün geçti gebelik idrar testi sonuç verir mi genel olarakda yorgunluk uyku hali ve kasıklarda batma ağrı mevcut . özellikle de sağ kaşık adet olacakmış gibi ağrı var
Kızlar eşimde varikosel çıkmadı ultrason sonucuna göre. Spermiogram sonuçlarını bekliyoruzbir garip oblomov @beren20
canım çok sevindim eşinin değerleri normal inş sendede problem çıkmazda gelir bebişinizSpermiogram sonuçları da iyi geldi çok şükür. Benim adetin üçüncü günü yaptıracağım tahliller kaldı geriye. Onlar da normalse süreç Nasıl ilerleyecek acaba
Canim esim cok korktu kurtaj sonrasi bana bisey olacak diye.Simdi cok tedbirli dr 3 ay dedigi icin 3 ay korumadayiz mecburen.İnsann korkusunu kolay atlatamiyor her ne kdr hemn tekrar hamile kalmk istesemde
İnşallah hamilelikten dır yaa adetten olduğunu sanmam cunku adetime 1 hafta kala basladi bu akıntı
İnşallah yoktur Allah isteyenlere versin
Arkadaşlar çok acil yardiminiza ihtiyacım var..
Adetim hep lekelenme ile başlar ertesi gün yoğunlaşır ve kırmızı kan pihtisi olur 7-8 gün sürer. Bu ay 39ncu gunumdeyken lekelenme oldu adetim başlıyor sandım ama 3ncü gün bugün ve hala kahverengi leke geliyor kırmızı olup yogunlasmadi. Çok stresli bi dönemden geçiyorum o yüzdendir dedim ama içime de kurt düştü gittim az önce gebelik testi aldım ve bir iki dk içinde çektim bu fotoğrafı. Şimdi benim sorum adetliyken gebelik testi yapılırsa zaten pozitif mi çıkar? Yoksa ben hamileyim de üstüne görme mi yaşıyorum? Nolur bişey deyin
Sende durumlar ne hava hiç söylmeyorsun :)canım çok sevindim eşinin değerleri normal inş sendede problem çıkmazda gelir bebişiniz
aslında eşlerin bu tarz şeyleri duymaması daha iyi gibi geliyor bana çünkü biz taviz veriyoruz onlar vermiyorlar korkuları daha büyük oluyor biz daha cesur oluyoruz
tatlım hamilelikten reglden ya da normal vajinayı korumak için salgılanan akıntı valla hepsi olabilir beklemeden öğrenemezsin bazı belirtiler malesef bir çok sebepten ötürü olabiliyorkasık ağrısı bel ağrısıda buna örnek adet öncesi, enfeksiyon, bebek birsürü nedenden olabiliyor
tatlım öyle deme kaç çocuğun var bilmiyorum ama istediğinde Allah aratmasın inşallah
yok canım pozitif çıkmaz pozitif çıkması için bhcgnin yüksek olması lazım onun yükselmesi içinde yumurtanın döllenmesi lazım sen git kan ver bence hamilesin testlerin bariz belli
bugün aldığım 2. güzel haber
ben öteki gruba yazınca buraya yazmayı unuttumSende durumlar ne hava hiç söylmeyorsun :)
Hayırlısı olsun Can'ım belli olmaz sende benim gbsin bıkmışsın.. Valla ben tedaviye başladım verdiği hap hamileliğe yardımcı oluyormuş kistti de geçiriyormuş işte bakalım.. Bıraktım ben ya hayırlısı uğraşmıcam sıkıldımben öteki gruba yazınca buraya yazmayı unuttum
ağrı sızı şuan hiç bir şeyim yok gayet iyiyim sadece göğüs hassasiyetim var ayın 30unda test yaptım kocaman bir negatifi gördüm bata 5 gün vardı ablamın zoruyla yaptım varsa çıkar dedibugün 3 gün var ama umutta yok belirti melirti kalmadı. tek istediğim adet olacaksam geç gelmemesi
Akıntı en büyük belirti tatlım ama bunlara dayanarak bişey söylemek erken.. Sen gününü bekle yine derim haber verirsinMerhaba Arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin benim gibi isteyenlere ve bana da Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin :)
belirtilerler ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim adet takvimime göre yumurtlama günü çalışmamız oldu ve 2 3 gün sonra kasıklarımda batma ve kramplar yaşamaya başladım suan adetime 8 gün var ağzımda kuruluk ve buruk bi tat var, bel ağrım ve kasık batması ve agrıları ara ara devam ediyor. acaba döllenme mi oldu diyorum ama henüz çok çok erken..akıntım yada gögüs hassasiyetim yok bunları yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.. belirtilerde göğüs hassasiyeti ve akıntı bütün her yerde yazıyor ama illa olması gerekiyormu???
Akıntı en büyük belirti tatlım ama bunlara dayanarak bişey söylemek erken.. Sen gününü bekle yine derim haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?