- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.759
- 158
Benimde 6 günüm var. Hassasiyet ve akıntımda varMerhaba Arkadaşlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin benim gibi isteyenlere ve bana da Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin :)
belirtilerler ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim adet takvimime göre yumurtlama günü çalışmamız oldu ve 2 3 gün sonra kasıklarımda batma ve kramplar yaşamaya başladım suan adetime 8 gün var ağzımda kuruluk ve buruk bi tat var, bel ağrım kasık batması ve agrıları ara ara devam ediyor. acaba döllenme mi oldu diyorum ama henüz çok çok erken..akıntım yada gögüs hassasiyetim yok bunları yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.. belirtilerde göğüs hassasiyeti ve akıntı bütün her yerde yazıyor ama illa olması gerekiyormu???
Akıntı da belirtiler arasında mı ?
Benimde 6 günüm var. Hassasiyet ve akıntımda var
En belirgini o Can'ım bak bende şüpheleniyordum adetime yakın kuruluk yine başlayınca anladım bu ayda yok.. Herşey psikolojik olabilir ama akıntı olmazAkıntı da belirtiler arasında mı ?
Kaçıncı denemen Can'ım ! Kaç yıllık evlisinvallaha artık deli oldum :) her ay günleri dikkat edip sonra adet günü beklemekten yoruldumyıpratıyor bu dönemler...
Kaçıncı denemen Can'ım ! Kaç yıllık evlisin
Bunu bilmiyordum ya o kadar araştırdım :)En belirgini o Can'ım bak bende şüpheleniyordum adetime yakın kuruluk yine başlayınca anladım bu ayda yok.. Herşey psikolojik olabilir ama akıntı olmaz
canım bizim diğer gruptaki bugün hamilelik haberi veren arkadaşımızda hiç akıntı yokmuş belli olmuyor yani hiç bir belirtinin kesinliği yok malesef kendimizi boşa ümitlendiriyoruz ya da üzüyoruzEn belirgini o Can'ım bak bende şüpheleniyordum adetime yakın kuruluk yine başlayınca anladım bu ayda yok.. Herşey psikolojik olabilir ama akıntı olmaz
Bende 1 yıldır korunmuyorum Can'ım bendede bişey yok. En son 4 gün önce doktora gittim bana bi ilaç verdi cyclo progynova diye bi hap kişi varmış onun için. İnşallah tez vakitte dileğimize kavuşuruz çok yorucu valla2,5 yıllık evliyim canım benim bir gebelik kaynım oldu aralık ayında ama her gebelik aynı olmuyor neler yaşadıgımı unuttum bile3 - 4 aydır korunmuyorum ama bi gelişme yok sen ne zamandır korunmuyosun
Valla Can'ım boşver olursa zaten olur bişey aradıkça bişey çıkıyor benim yüreğim kalmadı umursamıyorum. O verdiği hapta kist içinmiş Bebek olsun diye değilmiş biraz önce aradım konuştum.. Bakalım artıkcanım bizim diğer gruptaki bugün hamilelik haberi veren arkadaşımızda hiç akıntı yokmuş belli olmuyor yani hiç bir belirtinin kesinliği yok malesef kendimizi boşa ümitlendiriyoruz ya da üzüyoruz
Valla Can'ım boşver olursa zaten olur bişey aradıkça bişey çıkıyor benim yüreğim kalmadı umursamıyorum. O verdiği hapta kist içinmiş Bebek olsun diye değilmiş biraz önce aradım konuştum.. Bakalım artık
kist belirtisi varmıydı sende canım ağrı falan benim kardeşimde de var kist ve benim belirtilerime kist belirtisi bunlar dedi aşırı kasık ve bel ağrısı falan birde kist çıkmasa bari başımaValla Can'ım boşver olursa zaten olur bişey aradıkça bişey çıkıyor benim yüreğim kalmadı umursamıyorum. O verdiği hapta kist içinmiş Bebek olsun diye değilmiş biraz önce aradım konuştum.. Bakalım artık
bizim daha çok yeni denemeler ama eşim bu ay yoksa ağustosta da deneriz sonra doktora gideriz dediherkes psikoloji çok önemli diyor kesinlike öyle bende ilk hamileliğimde korunmayı bıraktım 5. ayda hamile kalmıştım ve 4 5 günlüğüne kısa bi tatile gitmişitik orda kaldım..ama olşmuyor işte kafadan atamıyosun..bilmiyorum nası olcak ya iyi ce moralim bozulmaya başladı..eşleriniz ne durumda arkadaşlar bazen benim eşim benden cok takıyor.
bizim daha çok yeni denemeler ama eşim bu ay yoksa ağustosta da deneriz sonra doktora gideriz dedidedim 1 sene geçmeden bakmazlar bu yıl sonuna kadar bekleyelim yok 1 senedir deniyoruz olmuyor deriz diyor
Merhaba canım benim eşim bebek istiyo benden daha fazla hatta ama benim kadar takmıyor yani ikimizde de sorun yok olur inşallah diyo. Bende 7 aydır korunmuyorm ama olmuyoherkes psikoloji çok önemli diyor kesinlike öyle bende ilk hamileliğimde korunmayı bıraktım 5. ayda hamile kalmıştım ve 4 5 günlüğüne kısa bi tatile gitmişitik orda kaldım..ama olşmuyor işte kafadan atamıyosun..bilmiyorum nası olcak ya iyi ce moralim bozulmaya başladı..eşleriniz ne durumda arkadaşlar bazen benim eşim benden cok takıyor.
Merhaba canım benim eşim bebek istiyo benden daha fazla hatta ama benim kadar takmıyor yani ikimizde de sorun yok olur inşallah diyo. Bende 7 aydır korunmuyorm ama olmuyo
Senin belirtilerin vardı canım bat ne zaman senin bilmiyorum ama var mı bebiş sende??kist belirtisi varmıydı sende canım ağrı falan benim kardeşimde de var kist ve benim belirtilerime kist belirtisi bunlar dedi aşırı kasık ve bel ağrısı falan birde kist çıkmasa bari başımagerçi herşey Allahtan troit zamanı o geçsin diye uğraştım o geçti polip çıktı aldırman lazım dedi doktor sonra başka bir doktor hamileliğine engel değil kalabilirler dedi durmadan bir şeyler çıkıyor hayırlısı olsun bakalım
Yani takılmayacak gibi değil ki ben 30 yaşındayım ve 2-3 çocuk istiyorum ama olmuyor yani biyolojik saat aleyhime işliyorseni anlayabiliyorum canım bizde herşeyimize baktırdık bi sıkıntı yok hayır insanlar kafaya takmaktan infilatif kısırlık oluyormuş sebepsizzzz yani Rabbim yüzümüze baksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?