- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
Yani takılmayacak gibi değil ki ben 30 yaşındayım ve 2-3 çocuk istiyorum ama olmuyor yani biyolojik saat aleyhime işliyor( bu ay inofolic diye bi folik asit kullanıyorum genelde herkes faydasını görmüş yani ilk aydan bile kalanlar var bakalım bizde nolcak (
Ben 10 aylık evliyim 7 aydır korunmuyorm bütün hormon tahlillerimde normal bi tek prolaktin yüksek çıkıyo ama ilaç içiyorum onun için düşüyor çok şükür. Eşimin sperm testi de normal. Bu ay tedaviye başladım serophene diye yumurta geliştirici bi ilaç verdi doktor birde inofolic şase içiyorum. Çarşamba yumurta takibim var çağırdı bakalım büyüdü mü benim yumoşlarımbende 29 a girdimbende folio kullanıyorum Allahımm yardım etsin aynen 2 çocuk istiyorum ama daha 1.cisi nasip olmadı kac aydır bekliyosun canım
Ben 10 aylık evliyim 7 aydır korunmuyorm bütün hormon tahlillerimde normal bi tek prolaktin yüksek çıkıyo ama ilaç içiyorum onun için düşüyor çok şükür. Eşimin sperm testi de normal. Bu ay tedaviye başladım serophene diye yumurta geliştirici bi ilaç verdi doktor birde inofolic şase içiyorum. Çarşamba yumurta takibim var çağırdı bakalım büyüdü mü benim yumoşlarımsen ne zamndır istiyorsun ve tedavi oldun mu??
Üzüldüm canım Rabbim hayırlısını versin inşallah. Dediğin gibi o duyguyu tadıp sonra kaybetmek de zordur eminim. Bende çok taktığım için mi olmuyo bilmiyorum herşey normal çünkü. Bende duydum kürtaj olup bi kaç ay sonra hamile kalanları duydum herhalde vucudun yapısı ile ilgili kimisi korunmadığı ay şıp diye tutuyor biz çok pimpirikliyizcanım benim tedavilik bi durumum şimdilik olmadı aralık ayında gebelik kaybım oldu bebeğin kalbi durdu kan testleri yapıldı eşime bana genetik testler yapıldı genetik temiz çıktı spermolojiye bakıldı benim yumurtalıklara bakıldı sorun yok ama bende kanda pıhtılaşma var o yüzden kaybetmişim bir daha ki gebeliklerde kan sulandırıcı iğne kullanacagım..ilkinde korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kalmıştım şimdide nisanda korunmayı bıraktım henüz bi gelişme yok kayıp olunca insan daha cok istiyor benden sonra hamile kalan cok oldu mesela hatta benden sonra kürtaj olup şimdi hamile olanlar bile varstres oluyorum ister istemez ne kadar takmıyorum desem de bilinç altımda hep bebek var
Bende kayseride yaşıyorum canım öğretmenim. Gebeliği de tatil İin durumlarına göre denk getirmek istedim ama olmadı. Bu ay son şansım yani amacım bebeğimin yanında en çok kalabilmekti şimdi iki gün sonra yumurtlama günüm bakalım bu ay tutarsa tutar yoksa yapacak bişey yok mecbur bütün planım bozulacak nasip ne deyimyok canım calışıyorum iş yeride stresli fazlasıylaankarada yasıyorum sen_?
Bende kayseride yaşıyorum canım öğretmenim. Gebeliği de tatil İin durumlarına göre denk getirmek istedim ama olmadı. Bu ay son şansım yani amacım bebeğimin yanında en çok kalabilmekti şimdi iki gün sonra yumurtlama günüm bakalım bu ay tutarsa tutar yoksa yapacak bişey yok mecbur bütün planım bozulacak nasip ne deyim
4 agustos bat ama 30unda yaptin negatifti erken oldugu icin mi bilmem ama bu aydan umidim kalmadiSenin belirtilerin vardı canım bat ne zaman senin bilmiyorum ama var mı bebiş sende??
Canim ben 3 aydır inofolic kullaniyorum bugün doktor klomen yazdi 13. günü gel dedi bakalim bundan sonra ne olacak catlatma ignesi mi verir kiYani takılmayacak gibi değil ki ben 30 yaşındayım ve 2-3 çocuk istiyorum ama olmuyor yani biyolojik saat aleyhime işliyor( bu ay inofolic diye bi folik asit kullanıyorum genelde herkes faydasını görmüş yani ilk aydan bile kalanlar var bakalım bizde nolcak (
Ben bu inofolik folik asitle hamile kaldim diyenleri cok duydum ama sormak hic aklima gelmedi folik asit nasil hamile kalmaya yardimci oluyor ki ya bana sacma geliyor diger folik asitleri kullanipta hemen hamile kalanlar var ayrica folik asit bebeklerde anormallik olmasin diye veriliyor kolay hamile kalinsin diye degil kiYani takılmayacak gibi değil ki ben 30 yaşındayım ve 2-3 çocuk istiyorum ama olmuyor yani biyolojik saat aleyhime işliyor( bu ay inofolic diye bi folik asit kullanıyorum genelde herkes faydasını görmüş yani ilk aydan bile kalanlar var bakalım bizde nolcak (
Ben bu inofolik folik asitle hamile kaldim diyenleri cok duydum ama sormak hic aklima gelmedi folik asit nasil hamile kalmaya yardimci oluyor ki ya bana sacma geliyor diger folik asitleri kullanipta hemen hamile kalanlar var ayrica folik asit bebeklerde anormallik olmasin diye veriliyor kolay hamile kalinsin diye degil ki
Devletteyim canım şükür memnunum işimden doğu hizmeti şu bu derken buraya gelebildim sonunda. Eşimde özelde bilirim adamın suyunu çıkarırlar hiç kolay değil. Allah sana da kolaylık versin ve inşallah Ağustos anneleri olalım sen, benDevlet memuru olmak ne güzel ya :) gerçi özel okuldasındır belki bilmiyorum :) her işin zorlukları var ama ben özel sektörde idari bölümde yetkiliyim sorunlar hiç bitmiyor :) son şansım deme vardır bi hayır ağustos hepimize ugurlu gelir umarımm Rabbim sınıyor bizleri
İnşallah vardır canım 4 günde çıkmamıştır belki geç döllenmedir. Ama dediğin gibi çok sa ümitlenmemek lazım ne deyim artık Ağustos anneleri olalım istiyorum Rabbim duy sesimizi :))4 agustos bat ama 30unda yaptin negatifti erken oldugu icin mi bilmem ama bu aydan umidim kalmadi
Devletteyim canım şükür memnunum işimden doğu hizmeti şu bu derken buraya gelebildim sonunda. Eşimde özelde bilirim adamın suyunu çıkarırlar hiç kolay değil. Allah sana da kolaylık versin ve inşallah Ağustos anneleri olalım sen, benbir garip oblomov beren20 Kinali kuzu ve sayamadığım diğer kızlar :)))
aslında benim daha çok yeni senelerce bekleyenlere bakarsam benim ilk aydan bebek için ümitlenmem şımarıklık gibi olur ama işte belirtiler vs olunca da acaba diyor insan 29 yaşındayım 30 olmadan hamile olayım çok istiyorum birde bahar annesi olayım dedim ama bakalım kısmetİnşallah vardır canım 4 günde çıkmamıştır belki geç döllenmedir. Ama dediğin gibi çok sa ümitlenmemek lazım ne deyim artık Ağustos anneleri olalım istiyorum Rabbim duy sesimizi :))
Canım yumurtanın gelişmesini sağlıyor yani büyümesini tutunmaya faydası var mı onu bilmiyorum ama kaliteli yumurta oluşuyor bu inofolic sayesinde. İki arkadaş vardı burda ikiside bunun la ilk ay hamile kalmış yani umut işte. Eğer bende hamiş olabilirsem bu ay bende size şiddetle tavsiye edecem burdanBen bu inofolik folik asitle hamile kaldim diyenleri cok duydum ama sormak hic aklima gelmedi folik asit nasil hamile kalmaya yardimci oluyor ki ya bana sacma geliyor diger folik asitleri kullanipta hemen hamile kalanlar var ayrica folik asit bebeklerde anormallik olmasin diye veriliyor kolay hamile kalinsin diye degil ki
anladım canım hiç duymadım işte cahillikten soruyorumyumurtanın tutunması içinde faydalı sanırımm
Canım bende klomen tarzı bi ilaç kullanıyorum serophene adı. Bana çatlatma iğnesi verdi geçen ay büyük ihtimalle sana da verir yumurta takibine çağırmış artık onun büyüklüğüne göre verir. Zaten tehlikeli bişey değil umarım işe yarar. Senin ki sebepsiz infertilite mi canım yani 3 aydır kullanıyorsun ama sonuç alamadın mı??Canim ben 3 aydır inofolic kullaniyorum bugün doktor klomen yazdi 13. günü gel dedi bakalim bundan sonra ne olacak catlatma ignesi mi verir ki
Aynen bende 30 yaşındayım ve 3 çocuk istediğim için bu kadar üstünde duruyorum nasip ne deyim inş bu ay tutar. Tabiki yıllarca olmayanlara daha da zoraslında benim daha çok yeni senelerce bekleyenlere bakarsam benim ilk aydan bebek için ümitlenmem şımarıklık gibi olur ama işte belirtiler vs olunca da acaba diyor insan 29 yaşındayım 30 olmadan hamile olayım çok istiyorum birde bahar annesi olayım dedim ama bakalım kısmet
Aynen kesinlikle bi başlık açıp orda belirtileri şikayetlerimizi konuşalım yani level atlayalım inşAyhh inşallah Amiinnnnhemen Ağustos anneleri diye topıc acariz ya artık gözlerim mutluluktan dolsun istiyorumm yoruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?