- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
Aynen kesinlikle bi başlık açıp orda belirtileri şikayetlerimizi konuşalım yani level atlayalım inş
Canım bence bi git tekrar hormonlarına bi baktır yumurtlama zamanını biliyorsan sorun yok aslında bende ovulasyon testi ile takip ediyorum ama doktor kontrolünde olmak saha farklı olur tabi. İstersen farklı bi doktora git önerilen başka varsa :)ben hiç yumurta takibi yaptırmadım acaba gitsem mi doktora bilemedim4 5 aydırda hiç gitmedim en son kürtaj kontrolüne gitmiştim. bana en son artık o kafanı rahat bırak demişti
İnşallah ise yarar ikimizinki de canim. Yanlis anlamamisimdir demi adetin baslamasindan sayarak 13. gün gidicem bugün 6. gün haftaya bugün de 13. gün oluyor. Ilk defa kullaninca bi acemilik var. Evet canim esim de ben de saglikliyiz bir tek benim rahim filmi kaldi yaptirmadigim. Demek ki zamani var... Bu arada ben de ogretmenim canim ve senin gibi hesap yapiyordum bu ay da olmayinca hayirli ve tez zamanda olsun diye dua etmeye basladim. Yani plan yapmakla olmuyormuş biz isteyelim rabbim inşallah verir.Canım bende klomen tarzı bi ilaç kullanıyorum serophene adı. Bana çatlatma iğnesi verdi geçen ay büyük ihtimalle sana da verir yumurta takibine çağırmış artık onun büyüklüğüne göre verir. Zaten tehlikeli bişey değil umarım işe yarar. Senin ki sebepsiz infertilite mi canım yani 3 aydır kullanıyorsun ama sonuç alamadın mı??
Canım bence bi git tekrar hormonlarına bi baktır yumurtlama zamanını biliyorsan sorun yok aslında bende ovulasyon testi ile takip ediyorum ama doktor kontrolünde olmak saha farklı olur tabi. İstersen farklı bi doktora git önerilen başka varsa :)
tek seferlik mi o clear blue biliyor musun canım pahalı ya kullan at değildir heralde diye düşünüyorumbenim maaşallah adet döngümde hiç sorun yok Allaha şükür..diğer testlerimde hep temiz cıktı kafaya cok takıyoruz ya :) ovulasyon testlerini ben beceremedim ya kaset gibi olanlar var gebelik testi gibi tam tutturamadım clearblue dijital ovulasyon testini alıcam bu ay olmazsa umarım gerek kalmaz :)
Yani takılmayacak gibi değil ki ben 30 yaşındayım ve 2-3 çocuk istiyorum ama olmuyor yani biyolojik saat aleyhime işliyor( bu ay inofolic diye bi folik asit kullanıyorum genelde herkes faydasını görmüş yani ilk aydan bile kalanlar var bakalım bizde nolcak (
Yok canım doğru anlamışsın adetin 13. Günü alttan ultrasonda bakacak yumurta büyüklüğüne :) demek meslektaşız sevindim öğretmenimİnşallah ise yarar ikimizinki de canim. Yanlis anlamamisimdir demi adetin baslamasindan sayarak 13. gün gidicem bugün 6. gün haftaya bugün de 13. gün oluyor. Ilk defa kullaninca bi acemilik var. Evet canim esim de ben de saglikliyiz bir tek benim rahim filmi kaldi yaptirmadigim. Demek ki zamani var... Bu arada ben de ogretmenim canim ve senin gibi hesap yapiyordum bu ay da olmayinca hayirli ve tez zamanda olsun diye dua etmeye basladim. Yani plan yapmakla olmuyormuş biz isteyelim rabbim inşallah verir.
Merhaba memnun oldum tanıştığıma Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım?aynı yaştayız benim de çocuğum yok ve bu ilaçlara yeni başladım canım hakkımızda hayırlısı olsun . kucaklarımız dolsun bizimde
Bende laboquick kullanıyorum canım memnunum yani zamanı şaşırtmıyor ondan da alabilirsin benimki dw kaset tipi :) clear blue denemedim hiçbenim maaşallah adet döngümde hiç sorun yok Allaha şükür..diğer testlerimde hep temiz cıktı kafaya cok takıyoruz ya :) ovulasyon testlerini ben beceremedim ya kaset gibi olanlar var gebelik testi gibi tam tutturamadım clearblue dijital ovulasyon testini alıcam bu ay olmazsa umarım gerek kalmaz :)
Amin inşallah ben de tatvanda gorev yapiyorum canimYok canım doğru anlamışsın adetin 13. Günü alttan ultrasonda bakacak yumurta büyüklüğüne :) demek meslektaşız sevindim öğretmenimbende bu ay olursa da tatile denli gelmiyo ama bundan sonrası hep tatile denk geliyo ama nasip bu iş dediğin gibi artık sağlıklı olsun da en tez Amanda olsun diye dua ediyorum canım sen nerde öğretmensin?
Evet canım hayırlı olsun sonucun pozitifKızlar :) ben bişi yaptım.. Geçen hafta pazartesi çatlama iğnesi olmuştum ve şu anda adetime 7 gün var.. Gittim 6 gün erken gebelik gösteren test yaptım. Sizce sonuç pozitif mi ?!? Eğer pozitifse bu sonuca inanmalı mıyım?!?
Çatlama iğnesinin etkisi 10 günde geçer diye biliyorum keşke biraz bekleseydin canımKızlar :) ben bişi yaptım.. Geçen hafta pazartesi çatlama iğnesi olmuştum ve şu anda adetime 7 gün var.. Gittim 6 gün erken gebelik gösteren test yaptım. Sizce sonuç pozitif mi ?!? Eğer pozitifse bu sonuca inanmalı mıyım?!?
Çok merak ettim. Dayanamadım yaptım..Çatlama iğnesinin etkisi 10 günde geçer diye biliyorum keşke biraz bekleseydin canım
Normalde adet gününde yap derdim ama elinde gebelik testin varsa normal olanlardan yapmaya devam et gün gün koyulaşıyorsa hamilesin ama siliniyorsa iğnenin etkisidir ama inşallah koyulaşır Can'ım bu süreçler çok zorÇok merak ettim. Dayanamadım yaptım..sence bir daha ne Zaman tekrarlamam lazım?!? Çatlama iğnesinin etkisinden mi silik çıktı? Gerçekten olsa daha mı koyu çizgi olacaktı?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?