Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Allah cok aratmasın arkadaşlar tabi beterin beteri var bizim arkadasın kardeşi 30 bin civarında para harcadı olmuyo diye bırakmışlar tedavi o ay hamile kaldı kız ve şimdi cocukları 4 yaşında stresssss büyük etken nası kafa dagıtcaz bilmiyorum ugrasmadıgım sey kalmadı

ben hiç yumurta takibi yaptırmadım acaba gitsem mi doktora bilemedim 4 5 aydırda hiç gitmedim en son kürtaj kontrolüne gitmiştim. bana en son artık o kafanı rahat bırak demişti

ben hiç yumurta takibi yaptırmadım acaba gitsem mi doktora bilemedim 4 5 aydırda hiç gitmedim en son kürtaj kontrolüne gitmiştim. bana en son artık o kafanı rahat bırak demişti
Canım bence bi git tekrar hormonlarına bi baktır yumurtlama zamanını biliyorsan sorun yok aslında bende ovulasyon testi ile takip ediyorum ama doktor kontrolünde olmak saha farklı olur tabi. İstersen farklı bi doktora git önerilen başka varsa :)

İnşallah ise yarar ikimizinki de canim. Yanlis anlamamisimdir demi adetin baslamasindan sayarak 13. gün gidicem bugün 6. gün haftaya bugün de 13. gün oluyor. Ilk defa kullaninca bi acemilik var. Evet canim esim de ben de saglikliyiz bir tek benim rahim filmi kaldi yaptirmadigim. Demek ki zamani var... Bu arada ben de ogretmenim canim ve senin gibi hesap yapiyordum bu ay da olmayinca hayirli ve tez zamanda olsun diye dua etmeye basladim. Yani plan yapmakla olmuyormuş biz isteyelim rabbim inşallah verir.

benim maaşallah adet döngümde hiç sorun yok Allaha şükür..diğer testlerimde hep temiz cıktı kafaya cok takıyoruz ya :) ovulasyon testlerini ben beceremedim ya kaset gibi olanlar var gebelik testi gibi tam tutturamadım clearblue dijital ovulasyon testini alıcam bu ay olmazsa umarım gerek kalmaz :)

tek seferlik mi o clear blue biliyor musun canım pahalı ya kullan at değildir heralde diye düşünüyorum

aynı yaştayız benim de çocuğum yok ve bu ilaçlara yeni başladım canım hakkımızda hayırlısı olsun . kucaklarımız dolsun bizimde

Yok canım doğru anlamışsın adetin 13. Günü alttan ultrasonda bakacak yumurta büyüklüğüne :) demek meslektaşız sevindim öğretmenim bende bu ay olursa da tatile denli gelmiyo ama bundan sonrası hep tatile denk geliyo ama nasip bu iş dediğin gibi artık sağlıklı olsun da en tez Amanda olsun diye dua ediyorum canım sen nerde öğretmensin?

Bende laboquick kullanıyorum canım memnunum yani zamanı şaşırtmıyor ondan da alabilirsin benimki dw kaset tipi :) clear blue denemedim hiç

Amin inşallah ben de tatvanda gorev yapiyorum canim

Kızlar :) ben bişi yaptım.. Geçen hafta pazartesi çatlama iğnesi olmuştum ve şu anda adetime 7 gün var.. Gittim 6 gün erken gebelik gösteren test yaptım. Sizce sonuç pozitif mi ?!? Eğer pozitifse bu sonuca inanmalı mıyım?!?

Eklentiler

• image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 59
Evet canım hayırlı olsun sonucun pozitif

Çatlama iğnesinin etkisi 10 günde geçer diye biliyorum keşke biraz bekleseydin canım

Çatlama iğnesinin etkisi 10 günde geçer diye biliyorum keşke biraz bekleseydin canım
Çok merak ettim. Dayanamadım yaptım.. sence bir daha ne Zaman tekrarlamam lazım?!? Çatlama iğnesinin etkisinden mi silik çıktı? Gerçekten olsa daha mı koyu çizgi olacaktı?!?

Kesinlikle vajinal akıntı ilk belirti! Akıntı artıp su gibi olduğunda anladım ben gebeliği. Tabii bir de göğüs hassasiyeti var. İlişkiden bir hafta sonra yaşamaya başladım bunları adete 5 gün kala da pozitifi gördüm :)

Çok merak ettim. Dayanamadım yaptım.. sence bir daha ne Zaman tekrarlamam lazım?!? Çatlama iğnesinin etkisinden mi silik çıktı? Gerçekten olsa daha mı koyu çizgi olacaktı?!?
Normalde adet gününde yap derdim ama elinde gebelik testin varsa normal olanlardan yapmaya devam et gün gün koyulaşıyorsa hamilesin ama siliniyorsa iğnenin etkisidir ama inşallah koyulaşır Can'ım bu süreçler çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…