Hadi ya bende de boyle akıntı bir anda adet olmuşum gibi boşalıyor.. Bel Ağrı'm var göğüs hassasiyeti ara ara sol ara ara sağ kasığımda hafif ağrı sence bende gebe olabilir miyim ?!?Kesinlikle vajinal akıntı ilk belirti! Akıntı artıp su gibi olduğunda anladım ben gebeliği. Tabii bir de göğüs hassasiyeti var. İlişkiden bir hafta sonra yaşamaya başladım bunları adete 5 gün kala da pozitifi gördüm :)
İnşallah Can'ım evet aldım fazladan ilk kez... Bir sonrakini 3-4 gün sonra yapmayı planlıyorum. En sonunda da adet günüm de yapacağım.. İlşallah hep pozitif olurNormalde adet gününde yap derdim ama elinde gebelik testin varsa normal olanlardan yapmaya devam et gün gün koyulaşıyorsa hamilesin ama siliniyorsa iğnenin etkisidir ama inşallah koyulaşır Can'ım bu süreçler çok zor
İnşallaj Can'ım ama eczanelerden alma testleri internette çok ucuz fiyatlara 20 li 30 şu testler satılıyor eczaneden alacağın 2 gebelik testine vereceğin parayı bunlara veriyorsunİnşallah Can'ım evet aldım fazladan ilk kez... Bir sonrakini 3-4 gün sonra yapmayı planlıyorum. En sonunda da adet günüm de yapacağım.. İlşallah hep pozitif olur
Klomen ne canım? Bir sorun mu vardı da verdiCanim ben 3 aydır inofolic kullaniyorum bugün doktor klomen yazdi 13. günü gel dedi bakalim bundan sonra ne olacak catlatma ignesi mi verir ki
Tamamdır :)İnşallaj Can'ım ama eczanelerden alma testleri internette çok ucuz fiyatlara 20 li 30 şu testler satılıyor eczaneden alacağın 2 gebelik testine vereceğin parayı bunlara veriyorsun
Canim catlatma ignesi nin 13.gününde pozitif gördüm gebelik testinde ve aynı gün akşamına adet oldum yani 14.gün falan ancak etkisi geçiyo bence umutlanma uzulursunÇok merak ettim. Dayanamadım yaptım..sence bir daha ne Zaman tekrarlamam lazım?!? Çatlama iğnesinin etkisinden mi silik çıktı? Gerçekten olsa daha mı koyu çizgi olacaktı?!?
ayyy cok sevindiiimmm gozun aydiinn tatlimmm :))) ben de napayim iste git gide agirlasiyorum iste :))İyiyim canım sen nasılsın evet bebişim kızbende pek giremiyorum
Hadi yaCanim catlatma ignesi nin 13.gününde pozitif gördüm gebelik testinde ve aynı gün akşamına adet oldum yani 14.gün falan ancak etkisi geçiyo bence umutlanma uzulursun
Bende 1.63 55 kiloyum 50 olmak istiyorum hamile kalırsam zaten alırım diye1.64 62 kiloyum Can'ım :)) 3 kilo fazlam var işte verebilirsem güzel olur
Sen zayıfsın keşke bende 55 olsam ama olamıyorummmm :))))Bende 1.63 55 kiloyum 50 olmak istiyorum hamile kalırsam zaten alırım diye
Kesinlikle vajinal akıntı ilk belirti! Akıntı artıp su gibi olduğunda anladım ben gebeliği. Tabii bir de göğüs hassasiyeti var. İlişkiden bir hafta sonra yaşamaya başladım bunları adete 5 gün kala da pozitifi gördüm :)
Yok canim bi sorun da doktor lar cok aciklama yapmazlar ya bunu kullan adetin 13. günü gel dedi. Yumurta geliştirici bir ilacmisKlomen ne canım? Bir sorun mu vardı da verdi
Hayırlı olsun inşallah bu sefer bebeğin tutunur...ben de bende! bat bugündü 347,5 hcg çıktı, ama daha önce 2 kimyasal gebeliğim var, büyük bir merakla bekleyeceğim :/
İnşallah :)Hayırlı olsun inşallah bu sefer bebeğin tutunur...
Tabiki inşallah vardır ben sadece sende hayal kırıklığına uğrama diye söyledimHadi yatamam.. Umutlanmam ama inşallah bebiş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?