Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hadi ya bende de boyle akıntı bir anda adet olmuşum gibi boşalıyor.. Bel Ağrı'm var göğüs hassasiyeti ara ara sol ara ara sağ kasığımda hafif ağrı sence bende gebe olabilir miyim ?!?

İnşallah Can'ım evet aldım fazladan ilk kez... Bir sonrakini 3-4 gün sonra yapmayı planlıyorum. En sonunda da adet günüm de yapacağım.. İlşallah hep pozitif olur

İnşallah Can'ım evet aldım fazladan ilk kez... Bir sonrakini 3-4 gün sonra yapmayı planlıyorum. En sonunda da adet günüm de yapacağım.. İlşallah hep pozitif olur
İnşallaj Can'ım ama eczanelerden alma testleri internette çok ucuz fiyatlara 20 li 30 şu testler satılıyor eczaneden alacağın 2 gebelik testine vereceğin parayı bunlara veriyorsun

Çok merak ettim. Dayanamadım yaptım.. sence bir daha ne Zaman tekrarlamam lazım?!? Çatlama iğnesinin etkisinden mi silik çıktı? Gerçekten olsa daha mı koyu çizgi olacaktı?!?
Canim catlatma ignesi nin 13.gününde pozitif gördüm gebelik testinde ve aynı gün akşamına adet oldum yani 14.gün falan ancak etkisi geçiyo bence umutlanma uzulursun

Merhaba arkadaşlar Ben dün beta hcg yaptım sonuç 0.30 bugün de adet olmam gerekiyordu ama olmadım hiç belirtiside yok..

ben de bende! bat bugündü 347,5 hcg çıktı, ama daha önce 2 kimyasal gebeliğim var, büyük bir merakla bekleyeceğim :/

günaydın kızlar dün eve gider gitmez uyumuşum kalktığımda saat sabahın yedisiydi aç acına uyumuşum. şimdi midem ağzımda çıkardım çıkaracam açlıktan galiba birde regl belirtilerim var bacaklarım sızlamaya başladı mı anlıyorum inş 2 güne gelir kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…