Hayırlı oldun tatlım :)))Ben de yine adet oldum bugün :/
hayırlısı olsun canım hamile değilsem bende olurum inşallah günüm geçmeden öteki türlü beklemek çok can sıkıcı oluyorBen de yine adet oldum bugün :/
Ben bu ay beklemicem ilaç kullanıyorum zaten diğer aylara artık :)))hayırlısı olsun canım hamile değilsem bende olurum inşallah günüm geçmeden öteki türlü beklemek çok can sıkıcı oluyor
Kız sen inşallah hamilesindir psikolojikse bu yaşadığın şaşıp kalırım yeminle :))))hayırlısı olsun canım hamile değilsem bende olurum inşallah günüm geçmeden öteki türlü beklemek çok can sıkıcı oluyor
hangi yaşadığım canım erken uyuduğumu diyorsan pazar günü çok yorgundum büyük ihtimalle ondanKız sen inşallah hamilesindir psikolojikse bu yaşadığın şaşıp kalırım yeminle :))))
Adetin üçüncü günü yaptıracağım hormon testleri var şimdi sırada
Son 5 gün kaldı..
Çok garip kendimi hamile hissediyorum ya
Ben yaptırdım normal çıktı verdiği ilaç sayesinde kanamam bitmedi damla damla geliyor anlamadım sinir bozucu doktoru gidip boğasım var ondan önce bende çıkan dengesiz kistti :))))Adetin üçüncü günü yaptıracağım hormon testleri var şimdi sırada
Kesin ilaçlar etki yapmıştır Can'ım sonuçta hormon ilacı alıyorsun normaldir benimde normalde hastalığım 4 gün sürer bugün 6 gün oldu hala geliyorMerhaba hanımlar ben 7-8 aydır korunmuyorum. Bu ay doktora gittim glifor adında bir inisilun direnci için ilaç verdi hemde yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş. Doktor bu ay yumurtlaman olmuş demişti ilaçlarada başladım ama adetim 5 gün önceden oldu. (Adetim hep günün gününe olur.yada 1-2 gün sonra olur) Acaba ilaçlardan mı oldu
Hayırlısı olsun canim bizim de test yapip cift çizgiyi göreceğimiz günler gelsin cabucak inşallahBen de yine adet oldum bugün :/
Hadi bakalım ağıiustosta bari hamile olalım :)))Kızlar kendini hamile hissetmeyip hamile kalan var mı ? Ben her ay bu ay var galiba diye içimde heyecan olur ama bu sefer öyle bir heyecan yok olursa kısmet olmazsa allahtan diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?