Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aslında bu başlık erken hamilelik belirtileri üzerineymiş, size biraz benimkilerden bahsedebilirim: yumurtlamadan itibaren süren bir kasık ağrısı, sürekli akıntı, benim böyle rahmimim orda pıt pıt oluyo sanki, uyku isteği ve insan biraz da hissediyo sanırım :)

Kız sen inşallah hamilesindir psikolojikse bu yaşadığın şaşıp kalırım yeminle :))))
hangi yaşadığım canım erken uyuduğumu diyorsan pazar günü çok yorgundum büyük ihtimalle ondan pazar gecesi çok geç döndük uykumu adam akıllı alamadım ama hiç ümidim yok hastalancam kesin yani hamileysem asıl ben şaşırıp kalcam

Adetin üçüncü günü yaptıracağım hormon testleri var şimdi sırada

bu ay yine geç olursam ben de adetin 3. günü hormon baktıracam en son kasımda baktırmıştım sorun olabileceğini düşünüyorum bakalım inşallah erken gelirde yaptırmak zorunda kalmam

Son 5 gün kaldı..
Çok garip kendimi hamile hissediyorum ya

ay inşallah hissin doğrudur canım

Merhaba hanımlar ben 7-8 aydır korunmuyorum. Bu ay doktora gittim glifor adında bir inisilun direnci için ilaç verdi hemde yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş. Doktor bu ay yumurtlaman olmuş demişti ilaçlarada başladım ama adetim 5 gün önceden oldu. (Adetim hep günün gününe olur.yada 1-2 gün sonra olur) Acaba ilaçlardan mı oldu

Adetin üçüncü günü yaptıracağım hormon testleri var şimdi sırada
Ben yaptırdım normal çıktı verdiği ilaç sayesinde kanamam bitmedi damla damla geliyor anlamadım sinir bozucu doktoru gidip boğasım var ondan önce bende çıkan dengesiz kistti :))))

Kesin ilaçlar etki yapmıştır Can'ım sonuçta hormon ilacı alıyorsun normaldir benimde normalde hastalığım 4 gün sürer bugün 6 gün oldu hala geliyor

Kızlar hiç umut diye bişey kalmadı ( zaten ne Zaman umutlansam sonu hüsran bıraktım kendimi her türlü sorun ya (

Kızlar kendini hamile hissetmeyip hamile kalan var mı ? Ben her ay bu ay var galiba diye içimde heyecan olur ama bu sefer öyle bir heyecan yok olursa kısmet olmazsa allahtan diyorum...

Kızlar kendini hamile hissetmeyip hamile kalan var mı ? Ben her ay bu ay var galiba diye içimde heyecan olur ama bu sefer öyle bir heyecan yok olursa kısmet olmazsa allahtan diyorum...
Hadi bakalım ağıiustosta bari hamile olalım :)))

Çin takvimine göre hamile kalırsak kızımız mı oğlumuzmu olacak yazalım kızlar :)))

sweetdreams1985 canim bazi forumlarda klomen kullanirken doktor iliski yasagi koydu falan yazmışlar. Bana öyle bisey demedi doktor senin bilgin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…