Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sweetdreams1985 canim bazi forumlarda klomen kullanirken doktor iliski yasagi koydu falan yazmışlar. Bana öyle bisey demedi doktor senin bilgin var mi?
Canım o forumlarda arkadaşların sıkıntısı ne bilmiyorum ama benim doktorum kesinlikle öyle bişey demedi. 2 farklı doktora gittim ikiside öyle uyarmadı beni. Ben klomen kullanmadım ama ona benzer serophene kullandım sanmıyorum öyle yasak olacağını. Benim bildiğim ilişkiyi kurtaj falan olan bayanlarda yasaklıyor korunun diyo doktorlar. Ben yarın doktora gitcem sorarım unutmazsam :)

tatlım ona nasıl baktın kimi yerde yaşa +1 ekleniyor kimi yerde sadece yaşın ve hamile kaldığın ay ben +1 eklemeden bakıyordum ve ablam dahil çoğu tanıdığımda doğru çıktı
Bunda eklenmiş olarak hesaplıyor gerçi full erkek bu sene ya Allah bilir yinede

Tatlım bende geçen hafta ya kadar kendimi hamile hisediyordum sonra geçti hislerim belinde ağrı vardi gerb hafta sonra geçti bugün yine belime sol tarafa bi sancı girdi hala devam diyor bugun adet günüm inşallah olmam
Benimde adet olacakmış gibi ağrım var
Test yaptın mı ? Gecikmesini mi bekliyorsun?

İğne testi foss çıktı kızlar ona inanmayın :))) bilgilerinize

Hamile arkadaslara sorum olacak.
Daha test yapip ogrenmeden bile goguslerimde hassasiyet var diyorsunuz ya. O hassasiyet gogus uclarindami oluyor yoksa cevresindemi? 2 gundur gogus uclarim dokaninca aciyorda...

Hamile arkadaslara sorum olacak.
Daha test yapip ogrenmeden bile goguslerimde hassasiyet var diyorsunuz ya. O hassasiyet gogus uclarindami oluyor yoksa cevresindemi? 2 gundur gogus uclarim dokaninca aciyorda...
Benim her bölgede var ağrı. Nereye dokunursan dokun
Yürürken bile ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…