- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
tatlım ona nasıl baktın kimi yerde yaşa +1 ekleniyor kimi yerde sadece yaşın ve hamile kaldığın ay ben +1 eklemeden bakıyordum ve ablam dahil çoğu tanıdığımda doğru çıktıBenimki erkek :))))
Son 5 gün kaldı..
Çok garip kendimi hamile hissediyorum ya
Canım o forumlarda arkadaşların sıkıntısı ne bilmiyorum ama benim doktorum kesinlikle öyle bişey demedi. 2 farklı doktora gittim ikiside öyle uyarmadı beni. Ben klomen kullanmadım ama ona benzer serophene kullandım sanmıyorum öyle yasak olacağını. Benim bildiğim ilişkiyi kurtaj falan olan bayanlarda yasaklıyor korunun diyo doktorlar. Ben yarın doktora gitcem sorarım unutmazsam :)sweetdreams1985 canim bazi forumlarda klomen kullanirken doktor iliski yasagi koydu falan yazmışlar. Bana öyle bisey demedi doktor senin bilgin var mi?
Bunda eklenmiş olarak hesaplıyor gerçi full erkek bu sene ya Allah bilir yinedetatlım ona nasıl baktın kimi yerde yaşa +1 ekleniyor kimi yerde sadece yaşın ve hamile kaldığın ay ben +1 eklemeden bakıyordum ve ablam dahil çoğu tanıdığımda doğru çıktı
Benimde adet olacakmış gibi ağrım varTatlım bende geçen hafta ya kadar kendimi hamile hisediyordum sonra geçti hislerim belinde ağrı vardi gerb hafta sonra geçti bugün yine belime sol tarafa bi sancı girdi hala devam diyor bugun adet günüm inşallah olmam
anladım canım bende bir site buldum bilgilerimi girdim otomatik hesapladı benimde erkek çıktıBunda eklenmiş olarak hesaplıyor gerçi full erkek bu sene ya Allah bilir yinede
Aynen kuzenim doğum yaptı erkek yazdı bi oğlu oldu doğru çıkıyor yaanladım canım bende bir site buldum bilgilerimi girdim otomatik hesapladı benimde erkek çıktı
İnaşllah Can'ım benim.Hadi bakalım ağıiustosta bari hamile olalım :)))
ay inşallah oğlum olsun çok isterim
ben yaptım çıkmadı canım şimdi 2 günüm kaldı bata hemen yapmıcam hafta sonuna kadar beklicemBenim 5 günüm var test yapsam çıkmaz dimi yaa..
Beklemek çok zor
ablamın da 3 arkadaşımında doğru çıktı canım. bunu duyan eşim erkek ne zaman gösteriyorsa o zaman başlayalım demişti hattaAynen kuzenim doğum yaptı erkek yazdı bi oğlu oldu doğru çıkıyor ya
Çok sabırsızımmben yaptım çıkmadı canım şimdi 2 günüm kaldı bata hemen yapmıcam hafta sonuna kadar beklicem
Benim her bölgede var ağrı. Nereye dokunursan dokunHamile arkadaslara sorum olacak.
Daha test yapip ogrenmeden bile goguslerimde hassasiyet var diyorsunuz ya. O hassasiyet gogus uclarindami oluyor yoksa cevresindemi? 2 gundur gogus uclarim dokaninca aciyorda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?