Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ablamın da 3 arkadaşımında doğru çıktı canım. bunu duyan eşim erkek ne zaman gösteriyorsa o zaman başlayalım demişti hatta dedim sağlıklı olsun da erkek kız ne fark edecek
Bende eşimde erkek istiyoruz Allah kısmet ederse :)) zaten sen 2 güne belli olursun hadi bi yiğit sen çıkar :)))

Benim her bölgede var ağrı. Nereye dokunursan dokun
Yürürken bile ağrıyor.
Him benim bi tek uclarinda. Ozaman baska bi sorun var :) gerci kendimi hamile gibi hissetmiyorum ilk hamileligimde 3 haftalik olmasina ragmen ilk haftalardan delingibi baklava canim çekiyordu. Simdi birsey cekmiyor karin agrim yok kasik agrim yok. Hic birsey yok. Adetim duzensiz zaten 3 gun gecti.

canım çin takvimi yazınca çıkıyor doğum tarihini gün ay yıl olarak yazıyorsun ve hangi ay hamile kaldığını falan o hesaplıyor cin-takvimi.gen.tr diye bir site bende yeni buldum
Yaptım ağustosta kız bebek diyor hadi bakalım hayırlısı minnoşum gelir inşallah bu ay.:)))

Hadi ya bende de boyle akıntı bir anda adet olmuşum gibi boşalıyor.. Bel Ağrı'm var göğüs hassasiyeti ara ara sol ara ara sağ kasığımda hafif ağrı sence bende gebe olabilir miyim ?!?
Umutlandırmak istemem ama kasık ağrısı benim bat tan 10 gün önce başlamıştı daha çok erken dedim hatta regl sancısı için sol kasığıma sancı girdi çok daha önce olmazdı öyle, ayy inşallah seninkilerde hamilelik belirtisidir:) bu arada ben regl den 5 gün önce clearblue diye bi test var 4 gün öncesine kadar gösteriyor yazıyor üstünde onunla öğrendim

beklenen adet günü sonucum o, bir de cuma bakacakmış, çarşamba günü için bir daha kan istemedi benden. ben de sağlıklı, keyifli gebeliklerr dilerim.

beklenen adet günü sonucum o, bir de cuma bakacakmış, çarşamba günü için bir daha kan istemedi benden. ben de sağlıklı, keyifli gebeliklerr dilerim. P Pinklemon

P Pinklemon ağzından bal damlıyor :) inşallah öyledir. Ben çatlaman iğnesi vurulduğundan o kadar etken olmaya bilir dün erken gebelik yaptım pozitif ama sonuçta iğneden dolayı hatalı olabilir. İnşallah vardır. Benim tek sorunum sanki bu ayda yokmuş gibi hissediyorum. Eskiden olsa biri bana senin dediğini dese acayip Mutlu olup heyecanlanıyordum. Şu anda oyle hislere bürünmüyorum. Anlamadım bana ne oldu

P Pinklemon bende kasık Ağrı'sı sürekli olmuyor ki böyle arada sırada tatlı tatlı dokunduruyor gidiyor.. Senin kasık sancıların Nasıl oluyor hiç durmadan mı ?!? Şiddetli mi ?!?

Tatlım bende geçen hafta ya kadar kendimi hamile hisediyordum sonra geçti hislerim belinde ağrı vardi gerb hafta sonra geçti bugün yine belime sol tarafa bi sancı girdi hala devam diyor bugun adet günüm inşallah olmam

erken gebelik testinde cıkar canım İnşallah hamilesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…