Bende eşimde erkek istiyoruz Allah kısmet ederse :)) zaten sen 2 güne belli olursun hadi bi yiğit sen çıkar :)))ablamın da 3 arkadaşımında doğru çıktı canım. bunu duyan eşim erkek ne zaman gösteriyorsa o zaman başlayalım demişti hattadedim sağlıklı olsun da erkek kız ne fark edecek
Him benim bi tek uclarinda. Ozaman baska bi sorun var :) gerci kendimi hamile gibi hissetmiyorum ilk hamileligimde 3 haftalik olmasina ragmen ilk haftalardan delingibi baklava canim çekiyordu. Simdi birsey cekmiyor karin agrim yok kasik agrim yok. Hic birsey yok. Adetim duzensiz zaten 3 gun gecti.Benim her bölgede var ağrı. Nereye dokunursan dokun
Yürürken bile ağrıyor.
amin canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBende eşimde erkek istiyoruz Allah kısmet ederse :)) zaten sen 2 güne belli olursun hadi bi yiğit sen çıkar :)))
Canım erkek kız hesabı naaıl yapılıyo yani ilişki ne zaman olmalı??ablamın da 3 arkadaşımında doğru çıktı canım. bunu duyan eşim erkek ne zaman gösteriyorsa o zaman başlayalım demişti hattadedim sağlıklı olsun da erkek kız ne fark edecek
canım çin takvimi yazınca çıkıyor doğum tarihini gün ay yıl olarak yazıyorsun ve hangi ay hamile kaldığını falan o hesaplıyorCanım erkek kız hesabı naaıl yapılıyo yani ilişki ne zaman olmalı??
Yaptım ağustosta kız bebek diyor hadi bakalım hayırlısı minnoşum gelir inşallah bu ay.:)))canım çin takvimi yazınca çıkıyor doğum tarihini gün ay yıl olarak yazıyorsun ve hangi ay hamile kaldığını falan o hesaplıyorcin-takvimi.gen.tr diye bir site bende yeni buldum
inşallah tatlımYaptım ağustosta kız bebek diyor hadi bakalım hayırlısı minnoşum gelir inşallah bu ay.:)))
ben de bende! bat bugündü 347,5 hcg çıktı, ama daha önce 2 kimyasal gebeliğim var, büyük bir merakla bekleyeceğim :/[/Sağlıklı
sağlıklı bir gebelik diliyorum:)ben de bende! bat bugündü 347,5 hcg çıktı, ama daha önce 2 kimyasal gebeliğim var, büyük bir merakla bekleyeceğim :/
Bat kaç gün gecikti? Benim henüz 2 gün gecikti
Umutlandırmak istemem ama kasık ağrısı benim bat tan 10 gün önce başlamıştı daha çok erken dedim hatta regl sancısı için sol kasığıma sancı girdi çok daha önce olmazdı öyle, ayy inşallah seninkilerde hamilelik belirtisidir:) bu arada ben regl den 5 gün önce clearblue diye bi test var 4 gün öncesine kadar gösteriyor yazıyor üstünde onunla öğrendimHadi ya bende de boyle akıntı bir anda adet olmuşum gibi boşalıyor.. Bel Ağrı'm var göğüs hassasiyeti ara ara sol ara ara sağ kasığımda hafif ağrı sence bende gebe olabilir miyim ?!?
6 gün evvelden gösteren erken gebelik testleri yap onlarda çıkıyorBenim 5 günüm var test yapsam çıkmaz dimi yaa..
Beklemek çok zor
Ben de yine adet oldum bugün :/
Kızlar hiç umut diye bişey kalmadı( zaten ne Zaman umutlansam sonu hüsran bıraktım kendimi her türlü sorun ya (
P Pinklemon ağzından bal damlıyor :) inşallah öyledir. Ben çatlaman iğnesi vurulduğundan o kadar etken olmaya bilir dün erken gebelik yaptım pozitif ama sonuçta iğneden dolayı hatalı olabilir. İnşallah vardır. Benim tek sorunum sanki bu ayda yokmuş gibi hissediyorum. Eskiden olsa biri bana senin dediğini dese acayip Mutlu olup heyecanlanıyordum. Şu anda oyle hislere bürünmüyorum. Anlamadım bana ne olduUmutlandırmak istemem ama kasık ağrısı benim bat tan 10 gün önce başlamıştı daha çok erken dedim hatta regl sancısı için sol kasığıma sancı girdi çok daha önce olmazdı öyle, ayy inşallah seninkilerde hamilelik belirtisidir:) bu arada ben regl den 5 gün önce clearblue diye bi test var 4 gün öncesine kadar gösteriyor yazıyor üstünde onunla öğrendim
İğne testi foss çıktı kızlar ona inanmayın :))) bilgilerinize
Tatlım bende geçen hafta ya kadar kendimi hamile hisediyordum sonra geçti hislerim belinde ağrı vardi gerb hafta sonra geçti bugün yine belime sol tarafa bi sancı girdi hala devam diyor bugun adet günüm inşallah olmam
Çıkmazsa şimdi bide6 gün evvelden gösteren erken gebelik testleri yap onlarda çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?