- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.759
- 158
Benimde öyle küçük kü.ük ağrı saplanıyor zaman zaman@Pinklemon bende kasık Ağrı'sı sürekli olmuyor ki böyle arada sırada tatlı tatlı dokunduruyor gidiyor.. Senin kasık sancıların Nasıl oluyor hiç durmadan mı ?!? Şiddetli mi ?!?
Çıkmazsa şimdi bide
Bi çok kişi erkek Çin takvimine göre bu ay bi tek ben miyim kız annesi olacakÇin takvimi benimde erkek çıktı hadi kızlar hamile değilsek bu ay çalışmalara tam gaz devam
Ayni durumdayim canim doktordan geldik teyzesi 32+2 olmusuz bekliyoruz heyecanla :)Canım iyim sende bnm aklımdan geçiodun dün ama yazamadım.
Ağırlaştım artık gitgide :) Eller ve ayaklar ödemli ödemli geziyorum hep şiş.
Sen nasılsın ?
Kızlar gittim iki kilo mor soğan aldım ilaç kullanmıcam soğan kürü yapıcam hem doğal hem daha sağlıklı Bebiş içinde iyi oluyormus iştahında kesip kilo verdiriyormuş bakalım kuzenım öyle hamile kalmış şimdi konuştum ilaçı bırak dedi hormon ilaçları bi fayda etmiyor ben bi sürü kullandım ne Zaman soğan kürü yaptım o Zaman hamile kaldım umut olsun sizede:))
ama benm bildiğim normal yemeklik sarı soğan olması gerekiyor canm ibrahim saraçoğlu soğan kürü diye araştır üstüne basa basa sarı soğan diyor ordaKızlar gittim iki kilo mor soğan aldım ilaç kullanmıcam soğan kürü yapıcam hem doğal hem daha sağlıklı Bebiş içinde iyi oluyormus iştahında kesip kilo verdiriyormuş bakalım kuzenım öyle hamile kalmış şimdi konuştum ilaçı bırak dedi hormon ilaçları bi fayda etmiyor ben bi sürü kullandım ne Zaman soğan kürü yaptım o Zaman hamile kaldım umut olsun sizede:))
Mor olan olacakmış Can'ım diğerlerinin etkisi olmuyormuş. Beyaz soğan denemiş ilk ay fayda görmemiş mor soğanın antibiyotik etkisi daha fazlaymış. Bu dediğim akrabamın 2 yıl çoçuğu olmadı düşün yaptığı ay hamile kalmışmor değil ama normal sogan diyordu saracoğlu
Mor soğanla soğan kürü olmuyor.. Sadece içi beyaz olan soğandan oluyor hatalı doğan almışsın Can'ımKızlar gittim iki kilo mor soğan aldım ilaç kullanmıcam soğan kürü yapıcam hem doğal hem daha sağlıklı Bebiş içinde iyi oluyormus iştahında kesip kilo verdiriyormuş bakalım kuzenım öyle hamile kalmış şimdi konuştum ilaçı bırak dedi hormon ilaçları bi fayda etmiyor ben bi sürü kullandım ne Zaman soğan kürü yaptım o Zaman hamile kaldım umut olsun sizede:))
Kızlar gittim iki kilo mor soğan aldım ilaç kullanmıcam soğan kürü yapıcam hem doğal hem daha sağlıklı Bebiş içinde iyi oluyormus iştahında kesip kilo verdiriyormuş bakalım kuzenım öyle hamile kalmış şimdi konuştum ilaçı bırak dedi hormon ilaçları bi fayda etmiyor ben bi sürü kullandım ne Zaman soğan kürü yaptım o Zaman hamile kaldım umut olsun sizede:))
adet bittikten 2 gün sonra biz @kutuphanekedisi ile başlıcaz kısmetse adet olursak1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğl ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
hangi gün başlanacak yazmıyor
Tamam işte mor dediğim o oluyor kabuğu kahverengi içi mor gb :))))mor soğanla olmuyor yalnız canım normal yemeklik kahverengi kabuklu soğan olacak
bence o şansına olmuştur canım ibrahim saraçoğlu özellikle yemeklik soğan diyor adam hem kimyager hem mikrobiyoloji ve biyoteknoloji uzmanı yani yanılıyor olamazMor olan olacakmış Can'ım diğerlerinin etkisi olmuyormuş. Beyaz soğan denemiş ilk ay fayda görmemiş mor soğanın antibiyotik etkisi daha fazlaymış. Bu dediğim akrabamın 2 yıl çoçuğu olmadı düşün yaptığı ay hamile kalmış
adet bittikten 2 gün sonra biz @kutuphanekedisi ile başlıcaz kısmetse adet olursak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?