Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar gittim iki kilo mor soğan aldım ilaç kullanmıcam soğan kürü yapıcam hem doğal hem daha sağlıklı Bebiş içinde iyi oluyormus iştahında kesip kilo verdiriyormuş bakalım kuzenım öyle hamile kalmış şimdi konuştum ilaçı bırak dedi hormon ilaçları bi fayda etmiyor ben bi sürü kullandım ne Zaman soğan kürü yaptım o Zaman hamile kaldım umut olsun sizede:))

kızlar merhaba aslında bu ay girmemeye karar vermiştim ama birşey sormam gerekiyor. ben 11 temmuz gibi bogazlarımda iltihap yüzünden amoklavin antibiyotik kullandım 13 ünde adet oldum. adetim 20 temmuzda bitti normalde adet düzenim yok ama mutlaka 35-40 günü bulur kesin yani bu ara tam kasık agrım başladı işin kötüsü dün de bogazlarım tekrar iltihap oldu ve bu sabah antibiyotik kullanmaya başlamak zorunda kaldım şimdi sorum şu: bu antibiyotik benm yumurtamın kalitesini düşürürmü yadazarar verirmi bişi olurmu ya ? şuan yne gebelere göre b grubu antibiyotik verildi amoklavinin muadili. hiç böle bişi yaşayan varmı? hamilelik başında yada yumurtlama zamanında antibiyotik kullanan varmı?

mor değil ama normal sogan diyordu saracoğlu

ama benm bildiğim normal yemeklik sarı soğan olması gerekiyor canm ibrahim saraçoğlu soğan kürü diye araştır üstüne basa basa sarı soğan diyor orda

mor değil ama normal sogan diyordu saracoğlu
Mor olan olacakmış Can'ım diğerlerinin etkisi olmuyormuş. Beyaz soğan denemiş ilk ay fayda görmemiş mor soğanın antibiyotik etkisi daha fazlaymış. Bu dediğim akrabamın 2 yıl çoçuğu olmadı düşün yaptığı ay hamile kalmış

Mor soğanla soğan kürü olmuyor.. Sadece içi beyaz olan soğandan oluyor hatalı doğan almışsın Can'ım

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğl ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

hangi gün başlanacak yazmıyor

mor soğanla olmuyor yalnız canım normal yemeklik kahverengi kabuklu soğan olacak

Adetin bitimşnden başlıyorsun 15 gün boyunca okudum bunu ama kuzenim mor kullan dedi hele bi yapayım anlarız

adet bittikten 2 gün sonra biz @kutuphanekedisi ile başlıcaz kısmetse adet olursak

Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.

bence o şansına olmuştur canım ibrahim saraçoğlu özellikle yemeklik soğan diyor adam hem kimyager hem mikrobiyoloji ve biyoteknoloji uzmanı yani yanılıyor olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…