Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İncir kürünü bilmiyorum bunu deneyeyim hele :)))

bence o şansına olmuştur canım ibrahim saraçoğlu özellikle yemeklik soğan diyor adam hem kimyager hem mikrobiyoloji ve biyoteknoloji uzmanı yani yanılıyor olamaz
Tamam işte yemeklik soğan bi beyaz var bi kahverengi ben kahverengi olanı aldım. Hay allahım konumuz soğanın rengi :))))

kızlar adet bitiminden 2 gün sonra başlanıyor ve 15 gün uygulanıyor 7gün kala vs yok yani nette bir sürü şeyler yazıyor ibrahim saraçoğlunun ağzından çıkmış gibi videoları var nette onları izleyin adam canlı canlı anlatıyor

adetin 3.günü başlayıp 15 gün devam edecek yani Rabbim yüzümüze baksınnn

2 gundur bende başladım yapiyorum soğan kurunu adetim en gec 35 32 aralikli oluyor yumurtlamaya da denk gelecek bakalım sonuç nasıl olacak. Haa arkdasin biri mor demiş ama benim bildiğim kabuğu sarılı kahverengili olan yemeklik soğan dan oluyor.

Canım soğan kürünü genelde kist miyom olanlar falan yapıyo rahmi temizlemek için bence eğer öyle bi sorunun yoksa direk incir kürü ve havuç kürü yap :)

Çin takvimine göre benim de oğlum olacakmış kızlar

adet bittikten 2 gün sonra biz @kutuphanekedisi ile başlıcaz kısmetse adet olursak
Ya heyecan yaptım valla :) bu arada ben regl olmadım daha. Yarın gelecek gibi. Belirtiler o yönde :) Adet olalım başlasın bitsin de başlayalım şu küre :) Bu arada ben inofolik'e de başlayacağım. Double etki etsin

Olmazsa sakın üzülme hayırlısıymış de.. Benim 3 ay önce başıma gelenleri bilsen öyle derdin.. Ölü doğum yaptım 5 aylık bebeğimi kaybettim. O yüzden bende olmasaydı üzülmeyecektim. Olup kaybetmektense ne zaman hayırlıysa o zaman olsun.
Birde benim belirtilerimden şu vardı normalde regl öncesi deli gibi tatlı isterdim ama bu sefer regl tarihi yaklaştıkça tatlıdan tiksindim yemek yiyemedim ağzımın tadı gitti hatta sigarayı bile istemedim böylelikle bırakmış oldum erkenden:) diğer hamileliğimdede hemen bırakıp ağzıma sürmemiştim zaten. Senin varmı ağzının tadında bi değişiklik? Ya gerçekten inşallah hamilesindir

Walla kuzum ben şu anda bir yandan da grip olduğumdan anlamıyorum. Olmazsa bebeğim bu ayda hayırlısı derim. Zaten bu ayda olmazsa eylül de tüp bebeğe başlıyacağız. Kısmet herşey... Bekleyip göreceğiz.. Perşembe günü tekrar test yapacağım adetime 5 gün kala bakalım ne çıkacak ?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…