İncir kürünü bilmiyorum bunu deneyeyim hele :)))Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
Tamam işte yemeklik soğan bi beyaz var bi kahverengi ben kahverengi olanı aldım. Hay allahım konumuz soğanın rengi :))))bence o şansına olmuştur canım ibrahim saraçoğlu özellikle yemeklik soğan diyor adam hem kimyager hem mikrobiyoloji ve biyoteknoloji uzmanı yani yanılıyor olamaz
İncir kürünü bilmiyorum bunu deneyeyim hele :)))[/QUO
incir kilo aldırır şimdi soganı halledelimde
kızlar adet bitiminden 2 gün sonra başlanıyor ve 15 gün uygulanıyor 7gün kala vs yok yani nette bir sürü şeyler yazıyor ibrahim saraçoğlunun ağzından çıkmış gibi videoları var nette onları izleyin adam canlı canlı anlatıyor
amin canımadetin 3.günü başlayıp 15 gün devam edecek yani Rabbim yüzümüze baksınnn
Benim 8 gunum var canim birlikte deneyelim :)))Adetine 7 gün kalan varmı birlikte yapalım soğan kürünü
Canım soğan kürünü genelde kist miyom olanlar falan yapıyo rahmi temizlemek için bence eğer öyle bi sorunun yoksa direk incir kürü ve havuç kürü yap :)Kızlar gittim iki kilo mor soğan aldım ilaç kullanmıcam soğan kürü yapıcam hem doğal hem daha sağlıklı Bebiş içinde iyi oluyormus iştahında kesip kilo verdiriyormuş bakalım kuzenım öyle hamile kalmış şimdi konuştum ilaçı bırak dedi hormon ilaçları bi fayda etmiyor ben bi sürü kullandım ne Zaman soğan kürü yaptım o Zaman hamile kaldım umut olsun sizede:))
Benim 8 gunum var canim birlikte deneyelim :)))
Canım senin yumurtlama ne zaman dı?Çin takvimine göre benim de oğlum olacakmış kızlar
Ya heyecan yaptım valla :) bu arada ben regl olmadım daha. Yarın gelecek gibi. Belirtiler o yönde :) Adet olalım başlasın bitsin de başlayalım şu küre :) Bu arada ben inofolik'e de başlayacağım. Double etki etsinadet bittikten 2 gün sonra biz @kutuphanekedisi ile başlıcaz kısmetse adet olursak
Olmazsa sakın üzülme hayırlısıymış de.. Benim 3 ay önce başıma gelenleri bilsen öyle derdin.. Ölü doğum yaptım 5 aylık bebeğimi kaybettim. O yüzden bende olmasaydı üzülmeyecektim. Olup kaybetmektense ne zaman hayırlıysa o zaman olsun.P Pinklemon ağzından bal damlıyor :) inşallah öyledir. Ben çatlaman iğnesi vurulduğundan o kadar etken olmaya bilir dün erken gebelik yaptım pozitif ama sonuçta iğneden dolayı hatalı olabilir. İnşallah vardır. Benim tek sorunum sanki bu ayda yokmuş gibi hissediyorum. Eskiden olsa biri bana senin dediğini dese acayip Mutlu olup heyecanlanıyordum. Şu anda oyle hislere bürünmüyorum. Anlamadım bana ne oldu
Ayni durumdayim canim doktordan geldik teyzesi 32+2 olmusuz bekliyoruz heyecanla :)
Walla kuzum ben şu anda bir yandan da grip olduğumdan anlamıyorum. Olmazsa bebeğim bu ayda hayırlısı derim. Zaten bu ayda olmazsa eylül de tüp bebeğe başlıyacağız. Kısmet herşey... Bekleyip göreceğiz.. Perşembe günü tekrar test yapacağım adetime 5 gün kala bakalım ne çıkacak ?!Olmazsa sakın üzülme hayırlısıymış de.. Benim 3 ay önce başıma gelenleri bilsen öyle derdin.. Ölü doğum yaptım 5 aylık bebeğimi kaybettim. O yüzden bende olmasaydı üzülmeyecektim. Olup kaybetmektense ne zaman hayırlıysa o zaman olsun.
Birde benim belirtilerimden şu vardı normalde regl öncesi deli gibi tatlı isterdim ama bu sefer regl tarihi yaklaştıkça tatlıdan tiksindim yemek yiyemedim ağzımın tadı gitti hatta sigarayı bile istemedim böylelikle bırakmış oldum erkenden:) diğer hamileliğimdede hemen bırakıp ağzıma sürmemiştim zaten. Senin varmı ağzının tadında bi değişiklik? Ya gerçekten inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?