Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bu arada herkese merhaba... bat 5 ağustostu... kabızlık, göğüs acısı, karnımda şişlik falan var. bu ay ki ovu testlerimin hepsi 12. günden beri pozitif hatta burada fotoğrafını paylaşmıştım. yumurtlamadım diye biliyorum ama kabızlık beni şüphelendiriyor. en son kabız olduğumda hamileydim. o da 3 sene önceydi.

eğer hamileysem ki mucize olur çünkü ilişki neredeyse olmadı gibi bu ay, ovu testi ile hamileliğin ilişkili olduğunu düşüneceğim.

bizimde nisanda evlilik yıl dönümümüz 4. senemizde çok güzel hediye olurdu bize benim hala umudum yok bu aydan ama Rabbim büyük

canım yardım için burdayız biz çok araştırdık hatta ibrahim saraçoğluna msj bile attık gerçi dönmedi daha ama dönsün çekicem kulaklarını çok bekletti bizi
Aynen Can'ım gerizekalılar üzerine kağıt yapıştırmış satmak için soğan kürü diye bende bilmiyorum ya aldım meğerse o değilmiş

bende memnun oldum. daha yeni gittim doktora bana inofolic verdi ilişkinin sık olduğu zamanlarda kullan die diğer günlerde de folio kullanıyorum hipotiroidim olduğu için verdi
bende hipertroidi var bildiği halde folio verdi bana bir baktım iyot yazıyor üstünde o nedenle onu almadım ben folidoce aldım ilişkinin sık olduğu zamanlarda mı kullanılıyormuş inofolic sıklıktan kastı yumurtlama dönemleri mi acaba hani gün aşırı oluyor ya

benim hep olur adet öncesi akıntım ama daha başlamadı bat 4 ağustos adet bittikten sonra kuru zamanlarım olur sonra yumurtlamada yine olur

benim bat 3 agustos bir haftadir felan akintim var sanki her an leke gelmis gibi bir duygu ikide bir wceye gidiyorum rahatsiz edici bir durum sogan kuru uygulamistim belkide ondan boyle olmustur bu ay

benim bat 3 agustos bir haftadir felan akintim var sanki her an leke gelmis gibi bir duygu ikide bir wceye gidiyorum rahatsiz edici bir durum sogan kuru uygulamistim belkide ondan boyle olmustur bu ay
canım inşallah hamilelik akıntısıdır yani tam kesin bir şey söylemek mümkün olmuyor ne yazıkki bazı belirtiler hatta bir çoğu adet belirtisiyle aynı malesef

adetten yumurtlama gününe kadar sık die geçio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…