şu çin takvimine nasıl bakılıyor kızlar?Çin takvimine göre benim de oğlum olacakmış kızlar
Kızlar haklıymışsınız değiştirdim soğanı :)))mor soğan salata içindir yemeklik olanın içi beyazdır Eki Görüntüle 1865432
ay bende mi alsam acaba inofolikYa heyecan yaptım valla :) bu arada ben regl olmadım daha. Yarın gelecek gibi. Belirtiler o yönde :) Adet olalım başlasın bitsin de başlayalım şu küre :) Bu arada ben inofolik'e de başlayacağım. Double etki etsin
canım yardım için burdayız biz çok araştırdık hatta ibrahim saraçoğluna msj bile attık gerçi dönmedi daha ama dönsün çekicem kulaklarını çok bekletti biziKızlar haklıymışsınız değiştirdim soğanı :)))
bizimde nisanda evlilik yıl dönümümüz 4. senemizde çok güzel hediye olurdu bizeOoo ağustos da hamile kalanların nisan da doğum yapacağını düşünürsek bir sürü Koç burcu erkek olacak :)))) inşallah benimde Koç'um gelir bu ay :) babasına doğum günü hediyesi olarak onun haberini veririm artık :)
Aynen Can'ım gerizekalılar üzerine kağıt yapıştırmış satmak için soğan kürü diye bende bilmiyorum ya aldım meğerse o değilmişcanım yardım için burdayız biz çok araştırdık hatta ibrahim saraçoğluna msj bile attık gerçi dönmedi daha ama dönsün çekicem kulaklarını çok bekletti bizi
Merhaba memnun oldum tanıştığıma Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım?
Çin takvimi gentr diye bir siteye dogum tarihini gir hamile kaldığın ayi gir o zaman öğrenebilirsinşu çin takvimine nasıl bakılıyor kızlar?
Yumurtlama tarihim haftaya pazartesi sali gibi doktora da pazartesi gidicem tatlim klomen kullaniyorum şimdiCanım senin yumurtlama ne zaman dı?
Valla doktor bana onermisti :) gecen ay kullanmamistim. Artik 6. ayda da olmayinca onu da aliyim dedim. Yarin regl olduktan sonra ona da baslayacagim :)ay bende mi alsam acaba inofolik
benim hep olur adet öncesi akıntım ama daha başlamadı bat 4 ağustos adet bittikten sonra kuru zamanlarım olur sonra yumurtlamada yine olurkizlar adet oncesi akintisi olan varmi aranizda
bende hipertroidi var bildiği halde folio verdi bana bir baktım iyot yazıyor üstünde o nedenle onu almadım ben folidoce aldım ilişkinin sık olduğu zamanlarda mı kullanılıyormuş inofolic sıklıktan kastı yumurtlama dönemleri mi acaba hani gün aşırı oluyor yabende memnun oldum. daha yeni gittim doktora bana inofolic verdi ilişkinin sık olduğu zamanlarda kullan die diğer günlerde de folio kullanıyorum hipotiroidim olduğu için verdi
benim hep olur adet öncesi akıntım ama daha başlamadı bat 4 ağustos adet bittikten sonra kuru zamanlarım olur sonra yumurtlamada yine olur
Sogan diye doye aklima soktn:)) ben de yarn yapim. Tarifi de ver tam olsnKızlar haklıymışsınız değiştirdim soğanı :)))
Cnm benm adetrwn yaklask 8 gun once akintm basladi beyaz sut kesigi gibi adet gunune kadr sari oldu. Ama fos:)) reglm yeni bitti. Herlde sivi bi akinti olmaliymiskizlar adet oncesi akintisi olan varmi aranizda
canım inşallah hamilelik akıntısıdır yani tam kesin bir şey söylemek mümkün olmuyor ne yazıkki bazı belirtiler hatta bir çoğu adet belirtisiyle aynı malesefbenim bat 3 agustos bir haftadir felan akintim var sanki her an leke gelmis gibi bir duygu ikide bir wceye gidiyorum rahatsiz edici bir durum sogan kuru uygulamistim belkide ondan boyle olmustur bu ay
bende hipertroidi var bildiği halde folio verdi bana bir baktım iyot yazıyor üstünde o nedenle onu almadım ben folidoce aldım ilişkinin sık olduğu zamanlarda mı kullanılıyormuş inofolic sıklıktan kastı yumurtlama dönemleri mi acaba hani gün aşırı oluyor ya
anladım canım saolasın peki fiyatı ne kadar ilacın?adetten yumurtlama gününe kadar sık die geçio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?