Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm benm adetrwn yaklask 8 gun once akintm basladi beyaz sut kesigi gibi adet gunune kadr sari oldu. Ama fos:)) reglm yeni bitti. Herlde sivi bi akinti olmaliymis

baya bi sivi akinti bendeki var olanda suan biraz tuhafima gitti acikcasi cok tuhaf ama sanki adet olmuyacakmisim gibi bir his var icimde kasiklarimda ara ara batmalar var basimda cok agriyor hayirlisi bakalim belkide strestende olabilir

bende memnun oldum. daha yeni gittim doktora bana inofolic verdi ilişkinin sık olduğu zamanlarda kullan die diğer günlerde de folio kullanıyorum hipotiroidim olduğu için verdi
O konu ile ilgili bi bilgim yok hipotroit ile ilgili geçmiş olsun canım. İnfolic neden ilişki olduğu günler sık kullan dedi onu anlamadım ben hergün sabah ve akşam 2 şer paket içiyorum ara vermeden 3 ay devam etmeyi düşünüyorum nasip olursa.

baya bi sivi akinti bendeki var olanda suan biraz tuhafima gitti acikcasi cok tuhaf ama sanki adet olmuyacakmisim gibi bir his var icimde kasiklarimda ara ara batmalar var basimda cok agriyor hayirlisi bakalim belkide strestende olabilir
günün geçince test yap bakalım canım ben 30unda yaptım negatifti ama en son ilişkinin üstünden 6 gün geçmişti nette de bebek 6 günde rahme yerleşiyor 8-10 gün içinde testte çıkıyor yazıyor o nedenle 4ünden sonra tekrarlıyacağım testi bakalım hayırlısı artık

canım benim sadece bu ay gecikmem oldu bi sıkıntı yok ama yinede kullan bakalım die verdi ikisinide kullanıyorum

gunum gecerse iki hafta beklemeyi dusunuyorum tabiki bekleye bilirsem dogru canim hepimiz icin hayirlisi olsun artik

2 hafta mı ben pazara kadar beklemeyi düşünüyorum onuda kara kara

artik negatif testlerden biktim her seferinde husran bu zamana kadar 3 veya 4 kere yapmisimdir aslinda testi nerdeyse 3 sene icinde kafam allak bullak hahahaha belkide bekliyemem oyalanacak biseyler bulmam lazim bekleye bilmek icin

Ay ben hergün test yapmak istiyorum. Dün yakaladığım çift çizgi inşallah iğne etkisi değildir ve hep devam eder... Perşembe günü tekrar yapacağım eğer çizgi daha siliklerişse iğnenin etkisi geçiyor ve hamilelik yok anlamına geliyormuş aynı kalır yada daha koyulaşırsa hamilelik var oluyormuş.. İnaşllah vardır. Deneyeceğim ilk kez 3-4 tane test aldım denemek için :)

tamam bakalım eger bebiş varda adet olmazsak süper olur daaaa nerdeeeee adet bitiminden 2 gün sonra başlamak gerekiyormuş canım adetlerimizi bekleyim Allahın izniyle başlarız
Tamam canim oyle yapalim napalim baska cagre yok denemekten zarat gelmez :)

Him o zamn hamilelik akintisi olabilir cnm. Insallh oyledr

Yaa kızlar lutfen bana hamilelik belirtisi hakında bilgi verir misiniz mesela ne zaman başlıyor belirtiler akıntı ne zaman başlar hangi renk olur karın veya bel ağrısı nasıl olur idrarın rengi değişir mi değişirse nasıl olur gibi vb şeyler lütfen bilen varsa yazabilir mi

cok bir bilgim var sayilmaz ama yinede yardimci olmaya calisirim :) dediklerine gore gogus agrimasi buyumesi ic bulantisi bas donmesi akinti sevah oluyormus karin kasiklarinda batmalar bel agrimasi yumurta tuttuktan sonra belirti olabiliyormus ama bazi bayanlar hamile kalipta hic bisey hissetmedikleri icin daha sonrada ogrene biliyor her bayanda farkli

benim bat 3 agustos bir haftadir felan akintim var sanki her an leke gelmis gibi bir duygu ikide bir wceye gidiyorum rahatsiz edici bir durum sogan kuru uygulamistim belkide ondan boyle olmustur bu ay
Aa canim tam da aradigim kisisin :) bu ay sogan kurunu ben de kullanacagim. Reglden once akinti yogunlugu gebelik belirtilerinden biri olabilir. Bir de sogan kuru yapmissin. Hamilelik ihtimalinin olabilecegini dusundurdu bana bu. Eger hamilelik olursa lutfen beni etiketleyip son durmunu yazar misin canim :) sogan kurunun etkisine bir kez daha sahit olmak isterim :)

İlk önce dusunup yazdigin için tsk ederim bendeki belirtileri söylüyüm bel ağrısı sol taraf ara ara karın ağrısı arada bir hafif belli olmayacak şekilde mide bulantısı beyaz sarı renkte akıntı göğüs agrisi ve şişmesi üstelik uçlarının koyulasmasi arada bi anı kalktığımda hafif bi göz kararması oluyor cnm bu belirtileri 10 gundur yaşıyorum ki bugün adet günüm ve daha olmadım inşallah ta olmam

Benim de bugun yarin batim daha once bir gebelik yasadim ama mol gebelik oldugu anlasildi kurtaj oldum 6 aydir koruniyordum bu ay korunmayi biraktik digerinde goguslerim inanilmaz agrimis bulanti ucuk yuzumde bile bi degisiklik vardi anlamistim yani şimdi hamile olup olmadigimi hala bilmiyorum ama inanılmaz uykum var yorgunluk var bakalim bekliyorum su iki gun de gecsin de ona gore test yapacam adetlerim cok duzenlidir çünkü .herkesin hakkinda hayirlisi allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin . Biz de artik cok istiyoruz

hayirlisi canim sanki symtonlarin var gibi allahim hepimizin gonlune gore versin

Kizlar ben de bugun ogrendim gebeligimi.Bir haftadir hissediyordum cunku daha once olmayan belirtiler yasamaya basladim.Merak eden arkadaslar icin paylasmak istedim.İlk olarak sag kasigimda batmalar oldu daha sonra solda da olmaya basladi. Sık idrara cikma oyle ki yetisemiyodum bazen. Sinirlilik uyku hali duygusallik bel agrilari sirt agrisi. Karinda gerilmeler hatta uc gun once gobegimin altinda batma hissiyle uyandim. Beyaz kivamli akinti zaman zaman sarimsiydi. Bi tek gogsum agrimadi ama hafiften renk degisikligi oldu. Simdilik bu kadar. Reglime de daha uc gun var ama ben dayanamadim bu kadar yogun belirti yasayinca umarim faydali olmusumdur. Rabbim tum dileyenlere nasip etsin bebisleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…