Benim de bugun yarin batim daha once bir gebelik yasadim ama mol gebelik oldugu anlasildi kurtaj oldum 6 aydir koruniyordum bu ay korunmayi biraktik digerinde goguslerim inanilmaz agrimis bulanti ucuk yuzumde bile bi degisiklik vardi anlamistim yani şimdi hamile olup olmadigimi hala bilmiyorum ama inanılmaz uykum var yorgunluk var bakalim bekliyorum su iki gun de gecsin de ona gore test yapacam adetlerim cok duzenlidir çünkü .herkesin hakkinda hayirlisi allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin . Biz de artik cok istiyoruz
Kizlar ben de bugun ogrendim gebeligimi.Bir haftadir hissediyordum cunku daha once olmayan belirtiler yasamaya basladim.Merak eden arkadaslar icin paylasmak istedim.İlk olarak sag kasigimda batmalar oldu daha sonra solda da olmaya basladi. Sık idrara cikma oyle ki yetisemiyodum bazen. Sinirlilik uyku hali duygusallik bel agrilari sirt agrisi. Karinda gerilmeler hatta uc gun once gobegimin altinda batma hissiyle uyandim. Beyaz kivamli akinti zaman zaman sarimsiydi. Bi tek gogsum agrimadi ama hafiften renk degisikligi oldu. Simdilik bu kadar. Reglime de daha uc gun var ama ben dayanamadim bu kadar yogun belirti yasayinca umarim faydali olmusumdur. Rabbim tum dileyenlere nasip etsin bebisleri :)
hayirli olsun canim benimde batim yarin yorgunluk ve halsizlik bendede var benimde adetletim cok duzenli bizde 3bucuk senedir deniyoruz eylulde 4 sene olacak evliligim hayirlisi insallah[/QUOTEadI hadi hayirlisi ins canim burdan guzel haberler veririz
Cevap verem yok muKızlar daha önce anlatmıştım geçen hafta pazartesi çatlama iğnesi vurulmuştum. Dün 6 gün evvelden hamileliği gösteren test pozitif çıkmıştı..(ilk resim) bugun belki iğnenin etkisi geçmiştir diyip normal test yaptım negatif çıktı. Adetime 6-7 gün var.
1. İğnenin etkisi geçmiş anlamına mı geliyor ?!?
2. Bu durumda hamile olmadığım mı ortaya çıkıyor ?!?
hayirlisi canim sanki symtonlarin var gibi allahim hepimizin gonlune gore versin
bana neden kimse yazmadıkızlar merhaba aslında bu ay girmemeye karar vermiştim ama birşey sormam gerekiyor. ben 11 temmuz gibi bogazlarımda iltihap yüzünden amoklavin antibiyotik kullandım 13 ünde adet oldum. adetim 20 temmuzda bitti normalde adet düzenim yok ama mutlaka 35-40 günü bulur kesin yani bu ara tam kasık agrım başladı işin kötüsü dün de bogazlarım tekrar iltihap oldu ve bu sabah antibiyotik kullanmaya başlamak zorunda kaldım şimdi sorum şu: bu antibiyotik benm yumurtamın kalitesini düşürürmü yadazarar verirmi bişi olurmu ya ? şuan yne gebelere göre b grubu antibiyotik verildi amoklavinin muadili. hiç böle bişi yaşayan varmı? hamilelik başında yada yumurtlama zamanında antibiyotik kullanan varmı?
Anladım canım doktor dediğine göre vardır bir bildiği kullan bakalım canım :)canım benim sadece bu ay gecikmem oldu bi sıkıntı yok ama yinede kullan bakalım die verdi ikisinide kullanıyorum
Canım değerlerin gayet normal görünüyo bende aynı testlerden yaptırdım. Bu arada adetin 3. Günü mü yaptırdın bunlaroArkadaşlar merhaba bu gün doktorda testler yaptırdık sonuçları biraz önce aldım internetten cuma günü gösterebilicez doktorumuza. Aranızda anlayan varsa bi yorumlayabilir mi
Hamile kalmak istiyorum 30 yaşındayım 1 yıldır deniyoruz eşimle bir yıllık evliyiz.
http://oi68.tinypic.com/1zl82v9.jpg
resmi seçip sağ tıkla yeni sekmede açarsanız görebilirsiniz başka yükleyemedim:/
Canım değerlerin gayet normal görünüyo bende aynı testlerden yaptırdım. Bu arada adetin 3. Günü mü yaptırdın bunlaro
Canim boyle bisey yasayan denk gelmemeistir sen yazdiktan sonra. Yazarlar yasayan varsa :) Ben boyle bisey yasamadim, hic hamile de kalamadim zaten. Bence bunu doktoruna danis. En dogru bilgiyi o verir.bana neden kimse yazmadı
Ooo maşallah canım aynen bende çok heyecanlıyım 28.haftamdayım bende. Hayırlısı bakalım.[/QUOTE
Masallah canim saglikla kavusalim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kac gramdi son kontrolunde
Canım benim ve eşimin de testleri normal 7 aydır korunmuyorm ama olmadı yani illaki bi kusur var gibi düşünme. Yumurtlama günlerini takip ediyor musun düzenli ilişkiniz oluyor mu??Pazar öğleden sonra adet oldum bu gün sabah 10 civarı testleri yaptırdım
Allah allah neden olmuyo acaba bebeğimiz yaeşimde test yaptırdı daha onunkini öğrenmedik.
birde serbest testesteron denen neyse o da daha çıkmamış belki o mu bozuktur.
cuma günü gittiğimizde fiziksel muayene de olucam.
peki bu testler normalse başka ne sebep olabilir kadın hastalıklarında bebek olmaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?