Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hayirli olsun canim benimde batim yarin yorgunluk ve halsizlik bendede var benimde adetletim cok duzenli bizde 3bucuk senedir deniyoruz eylulde 4 sene olacak evliligim hayirlisi insallah

tebrikler canim benim umarin saglikli saatli alirsin bebisini kucagina

Kızlar daha önce anlatmıştım geçen hafta pazartesi çatlama iğnesi vurulmuştum. Dün 6 gün evvelden hamileliği gösteren test pozitif çıkmıştı..(ilk resim) bugun belki iğnenin etkisi geçmiştir diyip normal test yaptım negatif çıktı. Adetime 6-7 gün var.

1. İğnenin etkisi geçmiş anlamına mı geliyor ?!?
2. Bu durumda hamile olmadığım mı ortaya çıkıyor ?!?

Eklentiler

• image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 43
Ama cok dua edin allahim saglikli bebekler nasip etsin ins dedigim gibi daha once ben mol gebelik geçirdim cok kotu gunler yasadim psikolojim bozuldu desem yeridir .bir de gebelik oyle borsey ko yasayanlar bilir insan hamiliginin ilk anindan itibaren oyle farkli bir psikolojiye giriyor ki cok farkli bir duygu benim bebegin kalbi duyulmadi dusunun yasamiyor yani ama ben kurtaja gorerken hüngür hüngür agliyordum . Cok farkli ya 5 dr a gorundum kurtajdan once belki biri farkli birsey der diye belki gormemislerdir diye 6 ay gecti ustunden ama hala dun gibi icimde

Cevap verem yok mu

Arkadaşlar merhaba bu gün doktorda testler yaptırdık sonuçları biraz önce aldım internetten cuma günü gösterebilicez doktorumuza. Aranızda anlayan varsa bi yorumlayabilir mi
Hamile kalmak istiyorum 30 yaşındayım 1 yıldır deniyoruz eşimle bir yıllık evliyiz.

http://oi68.tinypic.com/1zl82v9.jpg

resmi seçip sağ tıkla yeni sekmede açarsanız görebilirsiniz başka yükleyemedim:/

bana neden kimse yazmadı

Canım değerlerin gayet normal görünüyo bende aynı testlerden yaptırdım. Bu arada adetin 3. Günü mü yaptırdın bunlaro

Canım değerlerin gayet normal görünüyo bende aynı testlerden yaptırdım. Bu arada adetin 3. Günü mü yaptırdın bunlaro

Pazar öğleden sonra adet oldum bu gün sabah 10 civarı testleri yaptırdım
Allah allah neden olmuyo acaba bebeğimiz ya eşimde test yaptırdı daha onunkini öğrenmedik.
birde serbest testesteron denen neyse o da daha çıkmamış belki o mu bozuktur.
cuma günü gittiğimizde fiziksel muayene de olucam.
peki bu testler normalse başka ne sebep olabilir kadın hastalıklarında bebek olmaması için

kızlar uzun zaman sonra ilk defa yazıyorum. yeni katılan arkadaşlarımız hoş gelmişler sefalar getirmişler.:) birşey soracağım tecrübeli bayanlara da. normalde genelimizde olduğu gibi benim de göğüslerim adete en geç 1 hafta kala şişmeye başlar patlayacak gibi olurdu... Ama bugun adet günüm ve ne bi sancım ne de en ufak göğüs ağrım var. gebelik ihtimalim çok düşük gibi. yani yumurtlama günümden 3 gün kadar sonra geri çekilme ile ilişki oldu. sizce böyle bir ihtimal var mıdır ya. ümitlenmekde istemiyorum ama :S

Canım benim ve eşimin de testleri normal 7 aydır korunmuyorm ama olmadı yani illaki bi kusur var gibi düşünme. Yumurtlama günlerini takip ediyor musun düzenli ilişkiniz oluyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…