Erken Hamilelik Belirtileri

kızlar ya 17 eylül bizzi evlilik yıldönümümüz ama ben nöbetçiyim geçen yılda öyleydi 3 'ü bitiriyoruz Allah kısmet ederse

ayy canım benim sende olcan hamiş inşallah kıyamam kız fatosda yazcak bigün o listede sema dedi dersin

Bide kesinlikle o hissetmesin bebiş için yaptıgını çünkü o daha da stres yapar şahsen eşimden biliyorumlülülülülülü

arkadaşlar kafaya takmamak elde değilki günler yaklaştıkça istemeden takıyosun kafaya çünkü ümit ediyor bekliyoruz

ayy canım benim sende olcan hamiş inşallah kıyamam kız fatosda yazcak bigün o listede sema dedi dersin

ya ben aglıyorum hormonlar çarptı yine beniiii çok istiyorum çok hemde tek istedigim hemen hamiş kalmaktı olmadı biliyorum Rabbim isteyince oluyor benim sabrımı deniyor ama Allahım duy sesimiziii

dişüğün varmı canım ne zamandır deniosunuzz

Hiç kalamadım 06.2007 den berii hiç korunmadım hep deniyorum okudugum duydugum bütün herşeyi denedim belimi bile çektirdim o kadar çaresiz hissedyorum kendimi. ben bide çok içime atıyorum sadece burada konuşabiliyorum hiç kimseye söyleyemiyorum kimseyide üzmek istemiyorum evliliğimin ilk ayında dr çocugun olmayacak dedi sonra defalarca gittim başka dr olacak dediler ama OLMUYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…