ne yapalım mesela romantik olmak için
kızlar bu ay içimde durduk yere bir mutluluk oluyo bazen melek gibi hissediyorum kendimi geçen ay çok sıkıntılıydım.... gerçi bu çok belirsizim ne yumurtlamamı biliyorum nede regl oldum normalde çok stresli olmam gerekiyo zorlu bir ay geçiriyorum ve daha zoru bekliyo ama bilmiyorum içimde bir huzur var. listeye giremiyorum diyede üzülüyorum çünkü ne adet tarihim belli ne hamişimama ben bu ay çok umutluyum topikten en az 3 kişi hamiş bak fatoş söledi dersinizzz
kızlar ya 17 eylül bizzi evlilik yıldönümümüz ama ben nöbetçiyim geçen yılda öyleydi 3 'ü bitiriyoruz Allah kısmet ederse
kızlar ya 17 eylül bizzi evlilik yıldönümümüz ama ben nöbetçiyim geçen yılda öyleydi 3 'ü bitiriyoruz Allah kısmet ederse
ayy canım benim sende olcan hamiş inşallah kıyamam kız fatosda yazcak bigün o listede sema dedi dersin
ne güzel, bizimkide 13 ağustostu ama ikimizinde aklımızın ucundan bile geçmedi un:teytey:uttuk
allah niceyıllara erdirsin canım beraber bizimde 1 eylüldü kocam iş icin gaziantepdeydi napalım sağlık olsun biz 9 agirdik
ya ben aglıyorum hormonlar çarptı yine beniiii çok istiyorum çok hemde tek istedigim hemen hamiş kalmaktı olmadı biliyorum Rabbim isteyince oluyor benim sabrımı deniyor ama Allahım duy sesimiziii
hatay 1977 sen 77 doğumlumusun canım
bizde hiç kutlayamadık daha 2 yıl eşim yanımda değildi.geçen yıl nöbetçiydim bu yılda nöbet yazmışlar yaaaaaaaaaklava:
sizin epey olmuş inşallah 19-29 -39-49 dersin bigün tabiki bebelerle beraber
dişüğün varmı canım ne zamandır deniosunuzz
evet canım 1977 doğumluyum 20 eylül
dişüğün varmı canım ne zamandır deniosunuzz
cumartesi bi kutlama yaparız netten canım bende 78 liyim 27 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?