Erken Hamilelik Belirtileri

kac yasındasın canım sana olmaz nasıl diyebilir hemen öyle yaa bu kadar basitmi ay cok sinirlendim druna

problem neki hemen çocuğun olmaz dedi

kac yasındasın canım sana olmaz nasıl diyebilir hemen öyle yaa bu kadar basitmi ay cok sinirlendim druna

bu ay 28 de 25 olucam vaginal ultrasyonla baktı erkeklil hormonu yüksek dedi olmaz dedi ama hormon testlerim normal çıktı bilmiyorum bilinçlimi bilinçsizmi dedi ama ne denediksek ne yaptıksak olmadı işte zaten mayıstan bu yana adetimde ii ce koptu

hormonlar normal çıkmışken nasıl böyle karar verdi anlamadım ayrıca hormonlar ilaçla dengelenebiliyo senin için araştıracam canım

hersey allahtan canım sen dua et su mübarek günlerde rabbim senide sevindirir insaşllah

hormonlar normal çıkmışken nasıl böyle karar verdi anlamadım ayrıca hormonlar ilaçla dengelenebiliyo senin için araştıracam canım

saol canımm. bakalım 19 unda tekrar kontrolum var eşimdede problem yokmuş adet olursam peşinden rahim filmi çekilecek oda olmazsa zaten tüp bebek deniyecegim

tamam abla ned emek, ne kadar değişken bi ruh halim var değilmi dün ne diyodum bugün neler diyorum, ama şu arkadaş mahvetti ruh halimi tamda günüde öğrendim yani hamile olduğunu

bi gün sende onun yerinde olup baskalarıyla paylascaksın hamişliğini bence bu acıdan bakmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…