Hiç kalamadım 06.2007 den berii hiç korunmadım hep deniyorum okudugum duydugum bütün herşeyi denedim belimi bile çektirdim o kadar çaresiz hissedyorum kendimi. ben bide çok içime atıyorum sadece burada konuşabiliyorum hiç kimseye söyleyemiyorum kimseyide üzmek istemiyorum evliliğimin ilk ayında dr çocugun olmayacak dedi sonra defalarca gittim başka dr olacak dediler ama OLMUYO
yine geç girin ama nete benim misafirim var yemeğe cumartesi
Hiç kalamadım 06.2007 den berii hiç korunmadım hep deniyorum okudugum duydugum bütün herşeyi denedim belimi bile çektirdim o kadar çaresiz hissedyorum kendimi. ben bide çok içime atıyorum sadece burada konuşabiliyorum hiç kimseye söyleyemiyorum kimseyide üzmek istemiyorum evliliğimin ilk ayında dr çocugun olmayacak dedi sonra defalarca gittim başka dr olacak dediler ama OLMUYO
ablalar en küçüğünüz benmiyim şimdi
kac yasındasın canım sana olmaz nasıl diyebilir hemen öyle yaa bu kadar basitmi ay cok sinirlendim druna
evet en küçük sensin bizim küçük annemiz olursun sen
bu ay 28 de 25 olucam vaginal ultrasyonla baktı erkeklil hormonu yüksek dedi olmaz dedi ama hormon testlerim normal çıktı bilmiyorum bilinçlimi bilinçsizmi dedi ama ne denediksek ne yaptıksak olmadı işte zaten mayıstan bu yana adetimde ii ce koptu
bu ay 28 de 25 olucam vaginal ultrasyonla baktı erkeklil hormonu yüksek dedi olmaz dedi ama hormon testlerim normal çıktı bilmiyorum bilinçlimi bilinçsizmi dedi ama ne denediksek ne yaptıksak olmadı işte zaten mayıstan bu yana adetimde ii ce koptu
ayyyyy ne güzel söylüyosun yaaa çok hoşuma gittihihoyyyt
hormonlar normal çıkmışken nasıl böyle karar verdi anlamadım ayrıca hormonlar ilaçla dengelenebiliyo senin için araştıracam canım
bak abla sözü dinliycen artık haaa ona göre
hersey allahtan canım sen dua et su mübarek günlerde rabbim senide sevindirir insaşllah
sren sahura bi yufka böreği yap bence istersen tarif cok bende
ben sana en fazla 2 ay süre biçtim kafamda müjdeni bekliyoz inşallah hemşerim
tamam abla ned emek, ne kadar değişken bi ruh halim var değilmi dün ne diyodum bugün neler diyorum, ama şu arkadaş mahvetti ruh halimi tamda günüde öğrendim yani hamile olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?