Erken Hamilelik Belirtileri

ay valla insanı hayat bağlıyosun ya ümitlendiriyosun Allah razı olsun, sen beni sevindirdin Allah da seni sevindirsin

amin canım zaten 7-8 ay geçmeden telaşlanmana gerek yok bu çok dogal.çünki daha çok erken ve önünde daha uzun yıllar var inşallah Allahsana böyletatlı bi bebiş versin ama bak resmini koy nete görelim

amin canım zaten 7-8 ay geçmeden telaşlanmana gerek yok bu çok dogal.çünki daha çok erken ve önünde daha uzun yıllar var inşallah Allahsana böyletatlı bi bebiş versin ama bak resmini koy nete görelim

çok doğru canım ya, koymazmıyım resmini hiç hele bi olsunda, sizinkileride ben beklerim tabi

inşallah gitmem, hiç hoşlanmıyorum doktorlardan kadın doğumculardan daha doğrusu,sebeyza senin eşin ne iş yapıyo

aman surda 15 gün kaldı zaten sahurda bitio idare ederiz dimi nolcak kızz

idare ne demek gülüme ben neler yaparım istesin yeterki bugün yapmadım sadece çok yorgunum nöbetten çıktım ve tonlarca temizlik yaptım oda beni dare ediyor böyle zaman da ödül olrakta temizlikçi çagırdı sagolsun canım kocişim:1hug:

ramazan ayını çok seviyorum ama şu uemek işleri beni öldürecek, daha doğrusu sıkıntısı, çok fazla çeşit yapamyıorum henüz düşünmek çok strese sokuyo beni, sahurda da kahvaltı yapıyoruz aslında eşim olmasa ben hiç yemem

bende evlenmeden önce hiç sahur yapmadım şimdi mecbur yapıyorum.malum eşler,ama reflü var bende yiyip yatınca çok kötü olyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…