Erken Hamilelik Belirtileri

benim kocişim cok calısıo kızlar valla mahfoldu sürekli baska illerde seminer verio zor seneler bizim için kızım babasını cok özlüo

kızla sizi tatile bekliyorum ben iskenderundayım.arsuz çok yakın buraya 15-20 km denizi çok güzel ne dersiniz seneye yazın

kızlar ben çıkıcam artık bişeyler yeyip yatıcam sizlere iyi geceler diliyorum, yarın yine aynı saatlerde buralarda görüşelim bugün çok mutlu ayrılıyorum aranızdan bu gazla artık hamile kalırım bu ay ben :)

ya benim kocişte çok çalışıyo ya bıktım iftara zor yetişiyo.ayda 6 nöbet ve nöbet ertesi izin yok ful mesaiye devam

seninki gene iyi benimki haftanın en az 3 günü şehir dışında yurt dısı olunca daha uzun sürüo perişanım valla annemlerin yakınına tasındım o yüzden napim

saat 3 oldu bende kaçıyorum sahur vakti geldi kızlar yarın görüşürmüyüz bilmiyorum ama çarşamba hastaneden yazarım hepinizi öptüm iyi sahurlar ve ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…