Erken Hamilelik Belirtileri

selam kızlar.yahu zaman ne cabuk geçmiş sizde o arada neler kaynatmıssınız.benim işlerim vardı birz onları hallettim.sonra sizin yazdıklarınızı okuyacağım diye zamanı bitirdim.gitmeye bile başlamıssınız.

dünde böyle olmustu sanırım.siz giderken ben gelmiştim.neyse sahur vakti geldi bende bişeler hazırlamaya kalkayı bari.

günaydın kızlar!! daha doğrusu gece kuşları tabi o saate kadar muhabbet edince muhtemelen bu saatlerde uyuyordursunuz:)

merhaba kızlar birkaç gündür giremedim malesef sizi çok merak ettim ayyyy yeni hamişler varmı huuuuuuuuuu

evet çalışma dönemimiz bugün başlıyoruz allah izin veririse ve benim düşüncem ayın 26sına kadar full time çalışmak kocama iyi bakmam lazım ama çünkü çok yorgun geliyor işten zavallım hiç hali olmuyor. bide yumurtlama zamanlarına gıcık olur kendisi::))

ya bişi sorucam size..

tutunma kanaması denilen şey her hamilelikte oluyormu ?

o olmadan hamilelik oluyormu ?

yani tutunma kanaması olmadan hamile kalınabiliyormu ??

send evarmi belirti canim ayni gunlerimz seninle regl gunlerimz benim midem agriyo.kasiklarimda agriyo bide cay içeism gelmiyo ya ki ilk hamişliğmdede böle olmutu buayda çok umitliyiz amabakalim hayirlsi inş

bende sadece kasık ve bel ağrısı var başka hiçbirşey yok dün gece uykumdan uyandın karın ağrısına bakalım çok az kaldı bekliyoruz ama içimden adet olucam gibi geliyor

HAMİŞSİNDİR DE ONDAN DIR O AGRILAR BENIMDE BEL AGRIM VAR AMA ZATI BEN I BEL SAKATT ONU HİÇ HAMİŞLİĞE YORMUYORUM YANI BENN :):CüvCüv::jeyyar:

yok kanama falan olmadı yalnız bi ara yani geçen hafta siyah iç çamaşırı vardı bende.o zaman gözüme kahverengi bişey çarpmıştı ondan sonrada çarpmıştı kan falan değildi..çok açık kahve rengiydi..Birde bende pek ihtimal vermek istemiyorum..kırmızıları görünce hüsran oluyor benim için..Adetim gelicek diyorum büyük ihtimal..Ama baksana fallarda bile çktı hamiş olduğum millet rüyalarında görmeye başladı kaydirigubbakcemile3

neyse kısmetten ötesi yok cenabı Allah kısmet ederse olur etmezse bunada şükür deriz çalışmalar devam ederiz.. kaydirigubbakcemile2

kadriye eşim yemez ki öle şeyler zaten rejim yapıyoruz biz şimdi evlendiğimizden beri 10 ar kilo almışız rejimdeyiz karı koca:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…