Cok erken test yapmıssınız adete yakın yapınKızlar merhaba. 6 aylık evliyim d.k hapı kullanıyordum Aralık 11 de Yasmin bıraktım. 14 ü regl oldum Yumurtlamam 27 siydi yumurtlamadan 3 gün sonra göğüs ucu çevresi koyulaşma ya ve ucu büyümeye başladı daha sonra inanaılmaz bir gaz yaşadım çok afedersiniz ishal oldum karnım çok şiş gezdim ve bel ağrım çok fazlaydı. İshal 3 günde geçti ama çok şiddetli bel ağrım oldu kasıklardan bacaklara vuruyordu çok fazla şişkinlik vardı ayrıca göğüs ucu çevresi gittikçe koyulaştı. 2 gündür ara ara ateşleniyorum bugün iyiyim ara ara ateş basması, hafif bel ağrısı ve göğüs kararmam dışında bir şey yok doktora gittim beta 0.100 çıktı çok umutluyum ama daha yumurtlamadan 7 gün sonra tahlil yaptırmış oldum. Sizce gebelik olabilir mi hala
Hala umudum var yani ben üşütüp hasta olduğumu düşündüm aslında bu ay hiç umudum yoktu fakat göğüs çevresi kararması beni çok şaşırttı. Sizce başka sebeple olabilir mi? D.k hapını bıraktığım için falanCok erken test yapmıssınız adete yakın yapın
Muhtemelen yasmini bırakmanız dan kaynaklı bir durum bu tarz şikayeti olanlar duymuştumKızlar merhaba. 6 aylık evliyim d.k hapı kullanıyordum Aralık 11 de Yasmin bıraktım. 14 ü regl oldum Yumurtlamam 27 siydi yumurtlamadan 3 gün sonra göğüs ucu çevresi koyulaşma ya ve ucu büyümeye başladı daha sonra inanaılmaz bir gaz yaşadım çok afedersiniz ishal oldum karnım çok şiş gezdim ve bel ağrım çok fazlaydı. İshal 3 günde geçti ama çok şiddetli bel ağrım oldu kasıklardan bacaklara vuruyordu çok fazla şişkinlik vardı ayrıca göğüs ucu çevresi gittikçe koyulaştı. 2 gündür ara ara ateşleniyorum bugün iyiyim ara ara ateş basması, hafif bel ağrısı ve göğüs kararmam dışında bir şey yok doktora gittim beta 0.100 çıktı çok umutluyum ama daha yumurtlamadan 7 gün sonra tahlil yaptırmış oldum. Sizce gebelik olabilir mi hala
Yaa çok heveslenmiştim ama kısmet bakalım çok teşekkür ederimMuhtemelen yasmini bırakmanız dan kaynaklı bir durum bu tarz şikayeti olanlar duymuştumyumurtlamadan sonra belirti elbette olabilir ama hamilelik için çok çok erken daha rahime bile anca iner varsa bebiş beta yukselmez bile
Rica ederim canım bende bu ay yumurtlamadan sonra belirti ile şüphelendim adete 6 gün kala öğrendim hamileligimi suan 5 haftalığız inşallah rabbim sana da nasip eylesinYaa çok heveslenmiştim ama kısmet bakalım çok teşekkür ederimyinede erken umudumu kesmek istemiyorum
Ayy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim. İnşallah canımRica ederim canım bende bu ay yumurtlamadan sonra belirti ile şüphelendim adete 6 gün kala öğrendim hamileligimi suan 5 haftalığız inşallah rabbim sana da nasip eylesin
Yasmini bırakıp göğüs ucu çevresi kararma da duydunuz mu?Muhtemelen yasmini bırakmanız dan kaynaklı bir durum bu tarz şikayeti olanlar duymuştumyumurtlamadan sonra belirti elbette olabilir ama hamilelik için çok çok erken daha rahime bile anca iner varsa bebiş beta yukselmez bile
Mrb kızlar ben 26 aralikta yumurtalarim toplandi 1 tane toplandi oda canlanmadi suan ara verdim ilk tup bebek tedavim di 27 aralikta gogus agrim basladi hala da devam ediyo adetime de 11 gun var boyle bisey neden olmus olabilir bilgisi olan varmi cevaplarsaniz cok sevinirim
Yok canım onu duymadım diğer belirtilerini duydum ama yaşayanlar var. Benimde bu ay göğsüm anlattığın gibi yumurtlamadan beri ve ben hamileyim ama işte seni heveslendirmekte istemiyorum sonradan insan çok üzülüyorYasmini bırakıp göğüs ucu çevresi kararma da duydunuz mu?
Zaten rahatsızlandım diğer belirtileri hep ona vurdum. Ama göğüs beni çok şüpelendiriyor . Dediğim gibi beklentim yoktu ama çok heveslendim gün geçtikçe. Geçen gece rüyamda kese gördüm bir de belim çok ağrıyor çok acıktım açım diyordum rüyamda gece eşim uyandırdı inliyormuşum ateşledim biraz. Psikolojiktir komik gelebilir ama 3 gün çok açlık çektim geceleriYok canım onu duymadım diğer belirtilerini duydum ama yaşayanlar var. Benimde bu ay göğsüm anlattığın gibi yumurtlamadan beri ve ben hamileyim ama işte seni heveslendirmekte istemiyorum sonradan insan çok üzülüyor
Sagol canim insallahMrb kızlar ben 26 aralikta yumurtalarim toplandi 1 tane toplandi oda canlanmadi suan ara verdim ilk tup bebek tedavim di 27 aralikta gogus agrim basladi hala da devam ediyo adetime de 11 gun var boyle bisey neden olmus olabilir bilgisi olan varmi cevaplarsaniz cok sevinirim
Merhaba son durumunuz nedirZaten rahatsızlandım diğer belirtileri hep ona vurdum. Ama göğüs beni çok şüpelendiriyor . Dediğim gibi beklentim yoktu ama çok heveslendim gün geçtikçe. Geçen gece rüyamda kese gördüm bir de belim çok ağrıyor çok acıktım açım diyordum rüyamda gece eşim uyandırdı inliyormuşum ateşledim biraz. Psikolojiktir komik gelebilir ama 3 gün çok açlık çektim geceleri
Canım bugün yarın adet olmam gerekiyor olmadım ama pek bir belirtim kalmadı. Sadece göğüs uçlarım hala kararmış durumda. Bira sancım var ama adet olacağım muhtemelen. Test yaptım negatif çünküMerhaba son durumunuz nedir
Zaten rahatsızlandım antibiyotik ilaç falan da kullandım CRP 8 çıktı ateş ishal gaz ondan oldu galibaMerhaba son durumunuz nedir
Sanırım diğerleri de d.k hapının etkisiydi.Zaten rahatsızlandım antibiyotik ilaç falan da kullandım CRP 8 çıktı ateş ishal gaz ondan oldu galiba
Olsun hayırlı vakit değilmiş demek ki,modunuzu düşürmeyinSanırım diğerleri de d.k hapının etkisiydi.
Teşekkür ederim canım. Yeni bıraktık korunmayı zaten, dediğiniz gibi zamanı değilmiş demek ki :)Olsun hayırlı vakit değilmiş demek ki,modunuzu düşürmeyin
Hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz ve nasıl?Yok canım onu duymadım diğer belirtilerini duydum ama yaşayanlar var. Benimde bu ay göğsüm anlattığın gibi yumurtlamadan beri ve ben hamileyim ama işte seni heveslendirmekte istemiyorum sonradan insan çok üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?