Erken hamilelik belirtisi

dilekkk1

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
90
9
6
28
Kızlar merhaba. 6 aylık evliyim d.k hapı kullanıyordum Aralık 11 de Yasmin bıraktım. 14 ü regl oldum Yumurtlamam 27 siydi yumurtlamadan 3 gün sonra göğüs ucu çevresi koyulaşma ya ve ucu büyümeye başladı daha sonra inanaılmaz bir gaz yaşadım çok afedersiniz ishal oldum karnım çok şiş gezdim ve bel ağrım çok fazlaydı. İshal 3 günde geçti ama çok şiddetli bel ağrım oldu kasıklardan bacaklara vuruyordu çok fazla şişkinlik vardı ayrıca göğüs ucu çevresi gittikçe koyulaştı. Birde gece açlıktan uyanmalarım oldu 2 3 gün. Rüyamda açım açım diye uyandım siz düşünün. 2 gündür ara ara ateşleniyorum bugün iyiyim ara ara ateş basması, hafif bel ağrısı ve göğüs kararmam dışında bir şey yok doktora gittim beta 0.100 çıktı çok umutluyum ama daha yumurtlamadan 7 gün sonra tahlil yaptırmış oldum. Sizce gebelik olabilir mi hala

Son düzenleme:
Cok erken test yapmıssınız adete yakın yapın

Cok erken test yapmıssınız adete yakın yapın
Hala umudum var yani ben üşütüp hasta olduğumu düşündüm aslında bu ay hiç umudum yoktu fakat göğüs çevresi kararması beni çok şaşırttı. Sizce başka sebeple olabilir mi? D.k hapını bıraktığım için falan

Muhtemelen yasmini bırakmanız dan kaynaklı bir durum bu tarz şikayeti olanlar duymuştum yumurtlamadan sonra belirti elbette olabilir ama hamilelik için çok çok erken daha rahime bile anca iner varsa bebiş beta yukselmez bile

Yaa çok heveslenmiştim ama kısmet bakalım çok teşekkür ederim yinede erken umudumu kesmek istemiyorum

Yaa çok heveslenmiştim ama kısmet bakalım çok teşekkür ederim yinede erken umudumu kesmek istemiyorum
Rica ederim canım bende bu ay yumurtlamadan sonra belirti ile şüphelendim adete 6 gün kala öğrendim hamileligimi suan 5 haftalığız inşallah rabbim sana da nasip eylesin

Rica ederim canım bende bu ay yumurtlamadan sonra belirti ile şüphelendim adete 6 gün kala öğrendim hamileligimi suan 5 haftalığız inşallah rabbim sana da nasip eylesin
Ayy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim. İnşallah canım

Yasmini bırakıp göğüs ucu çevresi kararma da duydunuz mu?

Mrb kızlar ben 26 aralikta yumurtalarim toplandi 1 tane toplandi oda canlanmadi suan ara verdim ilk tup bebek tedavim di 27 aralikta gogus agrim basladi hala da devam ediyo adetime de 11 gun var boyle bisey neden olmus olabilir bilgisi olan varmi cevaplarsaniz cok sevinirim

Canım bir bilgim yok ama inşallah iyiye işarettir. Allah isteyen herkese nasip etsin

Yasmini bırakıp göğüs ucu çevresi kararma da duydunuz mu?
Yok canım onu duymadım diğer belirtilerini duydum ama yaşayanlar var. Benimde bu ay göğsüm anlattığın gibi yumurtlamadan beri ve ben hamileyim ama işte seni heveslendirmekte istemiyorum sonradan insan çok üzülüyor

Zaten rahatsızlandım diğer belirtileri hep ona vurdum. Ama göğüs beni çok şüpelendiriyor . Dediğim gibi beklentim yoktu ama çok heveslendim gün geçtikçe. Geçen gece rüyamda kese gördüm bir de belim çok ağrıyor çok acıktım açım diyordum rüyamda gece eşim uyandırdı inliyormuşum ateşledim biraz. Psikolojiktir komik gelebilir ama 3 gün çok açlık çektim geceleri

Merhaba son durumunuz nedir

Hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz ve nasıl?
Bende yumurtlamadan 3 gün sonra göğüs ağrısı ve büyümesi şikayeti yaşıyorum. Size hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…