Tmmm canım teşekkür ederimCanım bende kadınlar kulübünde okudum elle bakıyorlarmış hamilelik var mı diye eğer rahim ağzı yumuşaksa hamileymişsin, sertse değilsin. Birde adet olacağın zaman rahim ağzı aşağıya doğru iner, regli dışarıya kolay atılsın diye. Google yaz "parmakla elle hamilelik anlaşılır mı kadınlar kulübü" diye çıkar tüm yorumlar
Sert mi değil mi özellikle ona bak canımYani bir şeye değiyor ama rahim heralde aşağıda
Dudak gibi yumuşak kaygan ise gebelik var diyorlar. Eğer sertse yok diyorlar canım emin değilim bu bilgilerdenYani bir şeye değiyor ama rahim heralde aşağıda
Canım bizim gibi deneyimsizler hçheyecanlılar her şeyi deniyor valla bir kendimizi parmakla aldığımız kalmıştıValla ben bişey anlamadım parmak testi yaptım işte top gibi biseye değiyor parmağım da hep beyaz akıntı oldu
İnşallah ikimizinde bebişi vardır canım benimGeçiyor adetimden belim sırtım ağrıyor inşallah adet olmam
0.2 çıktı yani asla YokAynı hatayı bende yaptım canım çok erken daha beta kaç çıktı
Canım bizim gibi deneyimsizler hçheyecanlılar her şeyi deniyor valla bir kendimizi parmakla aldığımız kalmıştı
İnşallah canım benim günüm geçiyor adet belirtileri dışında bir belirtim yokİnşallah ikimizinde bebişi vardır canım benim
Benimde öyle canım yarın ya da pazartesi test yapacağım haber ver sende bana bende yazarımİnşallah canım benim günüm geçiyor adet belirtileri dışında bir belirtim yok
0.2 çıktı yani asla
Canım erken daha belli olmaz umudunu kesme benimde 10 günden fazla vardı beta 0.100 çıktı hala umutluyum0.2 çıktı yani asla Yok
Ben biraz daha bekleyip test yapicam akıntım var çok adet mi oluyorum acaba beyaz akıntıBenimde öyle canım yarın ya da pazartesi test yapacağım haber ver sende bana bende yazarım
Adet gününüze kac gün varBen umudum kessem bile hiç yaşadığım bel ve kasık ağrıları beni kendime getiriyor inan agrimayi geçtim şuan yanıyor göğüsleril çok ağrıyor belirtiler çok var ama bakalım
8 gün ama bu ağrılar 5 gün önceden var şuan şiddetli olmaya başladı af edersin şimdi ağaya kalksam kan akicak gibigününüze kac gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?