Erken hamilelik belirtisi

Evet canım normalde azıcık ağrır. Ama bu sefer yandaki koyuluk pembe iken tamamen kahverengi oldu mesela sertleşti damarlar belirdi ve gerçekten çok açıyorlar dokunamiyorum sütyen bile bir numara büyük artik
Peki ovulasyon testi ile ilgili bir şey sormak istiyorum bilginiz var ise

Normalde ovulasyon kullanmadım ama bilgim var canım eğer bildiğim yerden gelirse soru elbette cevaplarım
O zaman yolluyorum:) iki çizgiyi gördugumuzde mi ilişki olması gerekir yoksa siliklestiginde mi bu ay geçtiğimiz cuma günü gördüm piki ama ertesi gün ilişki oldu şuan göğüs hassasiyetim var

O zaman yolluyorum:) iki çizgiyi gördugumuzde mi ilişki olması gerekir yoksa siliklestiginde mi bu ay geçtiğimiz cuma günü gördüm piki ama ertesi gün ilişki oldu şuan göğüs hassasiyetim var
Canım iki çizgiyi gördüğünüzde ilişki ve siliklesmeye başladıktan sonra da dahil toplam üç günü değerlendirmek daha doğru diye biliyorum. Zaten sperm 4-5 güne kadar canlı kalabiliyor catladiktan sonra yumurta ile birlesme oluyor. Ve benimde yumurtlamadan bir kaç gün sonra hassasiyetim başlamıştı inşallah sende de vardır bebiş

Ya gerçekten mi ay inşallah vardır Allah'ım inşallah.. bir sene önce dış gebelik geçirmiştim Allah'ım size de çok güzel sağlıklı bir hamilelik dönemi nasip etsin. Dualarınizda olmak isterim

Çok erken kan testi vermişsin. Biraz bekle tekrar ver. 3-4 gün gecsin

Hayırlı olsun inşallah. Biraz belirtilerinizden bahseder misiniz

Canım kabizljk ve bel ağrısı kabızlıktan da olmuş olabilir kendimden biliyorum çünkü yıllardır kabızlık problemim var. Ama diğer belirtileri yaşayan duymadım ilk belirti olarak inşallah vardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…